{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Thailand

Bangkok har noe av det beste å tilby innen gatemat
Slapp av med en kokosnøtt på stranda

Reis til Thailand - Smilenes hjemland!

Ta turen til Thailand og utforsk hvite sandstrender, tradisjonelle templer og en spennende matverden. Landet er rikt på kultur, severdigheter, natur og tilbyr et herlig tropisk klima i tillegg til massevis av fargerike markeder. Thailand har alt: vakre strender, sol og bading, korallrev, fantastisk regnskog, dykking, templer, smakfulle matretter og hyggelige mennesker - Thailand kalles ikke "smilets hjemland" for ingenting!

 

SPØR OSS OM REISER TIL THAILAND

 

BACKPACKING I THAILAND

På backpacking i Thailand er det enkelt og trygt å reise rundt med buss, men husk at turen som regel alltid tar lengre tid enn forespeilet og at reisen ofte inkluderer en del stopp i «ingenmannsland» underveis. Men det bør du ta som en del av sjarmen og huske å pakke med deg litt ekstra snacks og drikke. Det finnes busser i alle prisklasser, og som regel så får man det man betaler for… Så på lengre strekninger er såkalte «VIP-busser» noe vi anbefaler. Her får du som regel toalettmuligheter og aircondition, men husk at de gjerne setter AC på full guffe, så det kan være lurt å ta med seg en ekstra genser og noen sokker.

Hvis buss ikke er noe for deg, så er det mulig å hoppe på en båt i stedet og legge ut på en seiltur. Det er et godt alternativ til deg som vil oppleve noen av Thailands vakre paradisøyer. En ferie i Thailand kan gi deg litt av alt!

OPPLEVELSER & POPULÆRE REISEMÅL I THAILAND

Thailand byr på en rekke spennende opplevelser, utflukter og aktiviteter som er verdt å få med seg. Her kan du dra på trekking og klatring, ta dykkerlappen eller utfordre deg selv på Fitness camp. Det finnes flotte muligheter for å delta på frivillig arbeid, bli med på matlagingskurs (alle er jo glad i god mat), og avslutt dagene med en deilig Thai-massasje på en vakker sandstrand. 

I Thailand er det mange forskjellige destinasjoner og øyer å besøke. Drar du til destinasjoner i nærheten av en flyplass vil du finne flere turister, men også gode muligheter for å treffe nye mennesker fra hele verden og ta seg en god fest.

Ønsker du deg til de mer rolige stedene med mindre turister og mer kultur og naturopplevelser, da bør du sette deg på en båt og reise ut til de mindre øyene. Øyhopping er absolutt noe man bør vurdere om du tar en ferie i Thailand! Jo mer tungvint det er å komme seg dit, jo mindre turister og «comfort» er det som regel.                                    

Noen populære reisemål er storbyen Bangkok, landlige Chiang Mai, nasjonalpark-øyene; Koh Samet og Koh Chang, dykkerparadiset Koh Tao, Hua Hin (en av Thailands første badebyer), de uberørte strendene på Koh Samui, Phuket (Thailands største øy), de vakre Phi Phi-øyene og mye mer. Spør våre reisespesialister om de beste stedene for det du har lyst til å oppleve!

DET THAILANDSKE KJØKKEN

Den thailandske maten fortjener selvfølgelig litt oppmerksomhet, da den i seg selv er en av de store opplevelsene på en reise til Thailand. Tilbudet er ekstremt variert, krydderet er helt magisk og prisene er ofte veldig lave. Ofte kan du finne de største og mest fantastiske matopplevelsene på de mange gatekjøkkenene som finnes her. Gjør deg klar for deilige og spennende smaksopplevelser helt ned til 5 kr!

Du kan ikke ha vært i Thailand uten å ha spist noen av delikatessene til det Thailandske kjøkkenet: Pad Thai, Khao Soi, Massaman Curry, mango sticky rice og en Tom Yum Goong suppe (eller to).

FESTIVALER SOM ER VERDT Å FÅ MED SEG

Det skjer noe nesten hver måned i Thailand, men her et knippe av forskjellige eventer du kan få med deg: Flower Festival i Chiang Mai, lysfestivalen Loy Krathong, Songkran (vannkrig-festivalen) og kampsportentusiaster bør få med seg den store Muay Thai-festivalen.

VÅRE REISETIPS TIL THAILAND

Du får automatisk 30 dagers oppholdstillatelse i Thailand ved ankomst med fly. Ankommer du Thailand med buss eller tog får du kun 15 dagers oppholdstillatelse, så for opphold av kortere varighet trengs ikke visum. Det er heller ikke nødvendig å ta med adapter når du skal reise til Thailand. 

Avtal alltid pris på forhånd før du setter deg i en tuk-tuk (en slags mopedtaxi), og sørg for at taxisjåførene benytter taksameter.

Du bør tørre å spise på de mindre stedene, smil til andre og snakk med lokalbefolkningen. Du bør også ha litt tålmodighet, for ting tar ofte lenger tid enn du tror.

NÅR ER DET BEST Å REISE TIL THAILAND?

Det er store variasjoner i klimaet avhengig av hvor i Thailand du befinner deg. Det kan derfor lønne seg å ta høyde for regntiden i de forskjellige områdene før du reiser til Thailand: 

  • Sør-Thailand: Sør-Thailands vestkyst har sin tørre tid fra november og til og med mars. Regntiden varer fra april til og med oktober.
  • Vest-Thailand: Regntiden varer fra mai til november. Anbefalt tid å reise på er mellom desember og april.
  • Øst-Thailand: Regntiden varer fra september til november. Anbefalt tid å reise på er mellom juli og september.
  • Nordlige Thailand: Regntiden varer fra juli til september. Anbefalt tid å reise på er mellom november og april.

ER DU INTERESSERT I EN REISE TIL THAILAND?

Fant du ikke det du lette etter, eller har du spørsmål om reiser til Thailand? Book et møte med oss! Våre reisespesialister har lang erfaring med reiser til og i Thailand og kan svare på alt du lurer på. Når du booker et møte hos oss får du gratis rådgivning om reiser til Thailand og vi kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker.

BOOK ET MØTE MED OSS

Steder du bør oppleve på din reise til Thailand

Hvite sandstrender, tradisjonelle templer og en spennende matverden. Thailand byr på herlig tropisk klima og rik kultur! I smilenes hjemland kan du vente deg sol og bading, korallrev, regnskog, dykking, templer, smakfulle matretter og hyggelige mennesker.

Reiseinspirasjon for Thailand

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL THAILAND

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...