{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid i Thailand: 5 populære prosjekter

thailand-khao-sok-national-park-khlong-sok-cover

Gjør en forskjell ved å arbeide som frivillig på et prosjekt i Thailand

Dette er din mulighet til å oppleve Thailands kultur og frivillig arbeid på en meningsfull måte. Som frivillig i Thailand kan du jobbe med samfunnsarbeid, natur og dyr. Prosjektene vi tilbyr er nøye valgt ut, fordi akkurat disse jobber for en reell forskjell i de lokalsamfunnet. Her vil du oppleve et solid fundament av ildsjeler, både arbeidere og frivillige, som har dedikerte timer og timer til prosjektene. Ettersom prosjektene har blitt mer etablert, har organisasjonene bak økt antall prosjekter for å bidra enda mer til lokalsamfunnet. Dette er en unik mulighet for deg til å kunne se en annen side av Thailand, komme tett på lokalbefolkningen og utfordre deg selv ved å arbeide for noe som vil gjøre en forskjell for mange andre. 

 

1. Coastal Conservation Project

Med base i den flotte kystprovensen Phang Nga, vil du bli involvert i konserveringsarbeid og miljøvern prosjekter med fokus på bærekraftighet. Oppgavene er varierte og inkluderer alt fra å rengjøre strendene til å vokte over skilpaddene. Oppgavene avhenger av sesong og årstid. Minumum opphold er 2 uker.

Coastal Conservation Project

2. Wildlife rescue Center

Wildlife Rescue center er hjem til en rekke fugler og dyr, inkludert bjørner, flere typer aper og kattedyr. Senteret arbeider for å gi dyrene et hjem så likt deres naturlige miljø som mulig, med mål om å gjeninnføre dem til naturen. Prosjektet ligger noen timer sør for Bangkok. Minimum opphold er 8 dager.

Wildlife Rescue Center

3. Elephant Refuge

Elephant Refuge Centre gir medisinsk behandling og fungerer som et pensjonat for tamme elefanter reddet fra turistindustrien. For mange av elefantene er dette første gang de har hatt mulighet til å ferdes fritt i naturen. Minimum opphold er 8 dager.

4. Singburi - Orphanage Construction Effort

Som frivillig på dette prosjektet er hovedoppgavene bygging og vedlikehold av skolen og andre bygninger. Det er også mulig å bidra med engelskundervisning for elevene. Minimum opphold er 14 dager.Som frivillig på dette prosjektet er hovedoppgavene bygging og vedlikehold av skolen og andre bygninger. Det er også mulig å bidra med engelskundervisning for elevene. Minimum opphold er 14 dager.

 5. Singburi – School Placement (Undervisning i engelsk)

Gi tilbake til dette lokale bygdesamfunnet ved å undervise barna i engelsk på en av de mange skolene i og rundt Singburi. Minimum opphold er 28 dager.

 

Er du klar for å planlegge den perfekte Thailandturen? Kontakt oss her.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...