{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid med dyr i Thailand: Elephant Refuge & Wildlife Rescue Center

volunteering-asia-thailand-volunteering-animals-elephant-person-cover

Elephant Refuge & Wildlife Rescue Center

Kunne du tenkt deg å bli med på frivillig arbeid med dyr i deres naturlige habitat? Denne pakken kombinerer to fantastiske frivillighetsprosjekter i Thailand hvor du som frivillig kan bidra til at dyrene får et bedre liv. Over en periode på minimum to uker har du mulighet til å jobbe på The Wildlife Rescue Center og Elephant Refuge i Thailand.

To frivillighetsprosjekter kombinert

The Wildlife Rescue Center og Elephant Refuge er to prosjekter som har som hovedmål å:

 • Å redde mishandlede og/eller forlatte dyr
 • Å tilby tilfluktssted for syke og funksjonshemmede dyr
 • Behandle og introdusere dyr for et liv i det fri når mulig, og ta vare på de som ikke kan fortsette et liv i naturen på egen hånd.

Dette er akkurat det du vil støte på på begge prosjektene. Du kan selv velge hvilket prosjekt du ønsker å starte på, før du tar fatt på neste prosjekt. Vi vil anbefale å starte på Wildlife Rescue Center og deretter fortsette på Elephant Refuge, da arbeidsdagene er lengre og mer intensive der.

 

Elephant Refuge & Wildlife Rescue Center
Sted: Thailand Varighet: Minimum 15 dager Pris: Fra 4956 NOK
Les mer

Wildlife Rescue Center

Wildlife Rescue Center er hjem til ulike fugler og andre dyr som gibboner, makaker, slanklorier, malaya- og månebjørn, sibetkatter og andre kattedyr. Senteret prøver å tilby dyrene et hjem så tett på naturen som mulig for å pleie dem og introdusere dem for et liv i det fri når det er mulig.

Hva er dine oppgaver som frivillig?

Som frivillig på dette prosjektet vil du bruke mye av tiden din på å forberede og servere mat til dyrene, samt. ta ansvar for rengjøring av hjemmene deres. I tillegg til dette vil du hjelpe til med vedlikehold av dyrenes hjem og fasilitetene til prosjektet. The Wildlife Rescue Center støtter ikke «hands on»-kontakt med dyr, så du vil ikke ha noen fysisk kontakt med dyrene (med mindre du har tillatelse fra en WRC-ansatt).

Hver morgen vil du få tildelt ulike oppgaver. Disse kan bestå i å:

 • Forberede og servere mat til de ulike dyrene
 • Rengjøre burene
 • Generelt vedlikehold
 • Reparasjoner av gjerder og dyrefasiliteter

Selv om et stort fokus for prosjektet er å gi dyrene et liv så likt som naturen som mulig og potensielt kunne introdusere dem for et liv i det fri, hender det at noen må bli på senteret så lenge de lever. Dette kommer av at de dessverre mest sannsynlig ikke hadde overlevd alene i naturen.

Elephant Refuge

Mange av dyrene som bor på Elephant Refuge har blitt reddet fra et liv hvor de ble trent opp og tvunget til å jobbe på gaten. Dyrene har ofte blitt brukt i forbindelse med tigging og turistattraksjoner. På grunn av dette har mange av elefantene det vondt når de ankommer senteret, og har behov for medisinsk støtte og overvåkning. På senteret får de nødvendig hjelp og pleie slik at de forhåpentligvis kan slippes ut i det fri.

De fleste av elefantene her blir tatt hånd om på en måte som forbereder dem på et liv i det fri. Som frivillig har du mindre kontakt med disse dyrene, da de må lære seg å bli selvstendige og overleve der ute i villmarken. Det finnes likevel også elefanter som aldri kan forlate senteret. Dette kommer av at deres tilstand er for dårlig til at de vil kunne klare seg alene, og de må dermed få pleie på senteret resten av sitt liv.

Hva er dine oppgaver som frivillig?

Som frivillig på elefantprosjektet vil du få opplæring i alt du trenger å vite om hvordan å ivareta disse fantastiske dyrene. I løpet av prosjektet vil du jobbe tett på elefantene, og noen av dine oppgaver som frivillig vil være å:

 • Samle og dyrke mat til elefantene
 • Vaske og stelle dem
 • Mate dem gjennom dagen
 • Følge dem til en innsjø for en svømmetur

Hver arbeidsdag er ulik, selv om noen av oppgavene må utføres daglig. På kveldene har du fri, og kan velge om du vil slappe av og spise middag på senteret eller reise til Hua Hin eller Cha Am med andre frivillige.

Hva er inkludert i prisen?

 • 1 uke på Wildlife Rescue Center
 • 1 uke på Elephant Refuge
 • Opplæring og veiledning på begge prosjektene
 • All overnatting (3/4 pax dorm rom)
 • Daglig frokost, lunsj og middag (lunsj og middag tilberedt av kokker)
 • Finansielt bidrag til prosjektene for å ta vare på dyrene
 • Gratis WiFi

Merk:

 • Flybilletter er ikke inkludert i prisen
 • Man må forhåndsbestille transfer fra flyplassen til prosjektets lokasjon
 • Du må være minimum 18 år for å delta på dette prosjektet

Kan du tenke deg å bli med på frivillig arbeid med dyr?

Les mer om frivillig arbeid her, eller ta kontakt med oss!

alt

Design din egen reise

 

 Design din egen reise med tre enkle steg:

 1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve
 2. Angi budsjett og hva du er interessert i
 3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det?

Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Sett i gang

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...