{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Frivillig arbeid på Galápagosøyene

galapagos-sea-lions-beach-cover

Er du klar for et fantastisk eventyr i Darwins fotspor?

Vulkanøygruppen Galápagos er kjent for sitt unike dyreliv studert av Charles Darwin, som på sin verdensreise i 1835 gjorde oppdagelser som bidro til evolusjonsteorien og naturlig utvalg. I dag er Galápagos et fascinerende, fargerikt sted fullt av gamle historier og tradisjoner, vakker natur og et dyreliv du ikke finner noen andre steder. Som frivillig her vil du bo på Galápagos-øyene, passere sovende seler på vei til jobb og nyte solen sammen med dem om ettermiddagen. På ingen måte en hverdagsopplevelse! Hva mer kan du drømme om? 

Spørsmål? Prat med oss

Har du lyst til å arbeide som frivillig på Galápagos?
Her kan du lese mer om prosjektene på Galápagos. Meld deg på frivillig arbeid i dag, for en opplevelse du sent vil glemme! Fra-pris: 16.055 per person Prisen inkluderer overnatting i 3 uker, fly fra Quito til Galápagosøyene og lokal transport. Fly fra Norge til Ecuador er ikke inkludert, men kan bestilles hos våre reisespesialsiter.
Frivillig arbeid på Galápagos

Frivillig arbeid med barn

Frivillig arbeid med barn på Galapagosøyene

Det er lett å kun assosiere Galápagos med ville og unike dyrearter, men det bor faktisk også 26 000 mennesker spredt rundt på øyene. Hvis du er interessert i å jobbe med lokalsamfunnet, er frivillig arbeid på skolen i San Cristobal en god mulighet. Skolen underviser over 550 barn mellom 6-15 år. I løpet av årene har skolen formet lag i både fotball, bordtennis, basketball og sjakk.

Som frivillig jobber du om morgenen eller ettermiddagen, avhengig av om du underviser i grunnskolen eller videregående. Som frivillig vil du assistere i både engelsk- og gymklasser. Forbered deg på en haug av entusiastiske barn!

Bevaring av naturskatter

Frivillig arbeid med miljø på Galapagosøyene

Naturvernprosjektet på Galápagos ligger i det vakre høylandet på øya San Cristobal, hvor utsikten garantert vil ta pusten fra deg. Dette bærekraftige prosjektet jobber tett sammen med myndighetene i Galápagos Nasjonalpark og lokale skoler. Som frivillig vil du bidra med å rydde nasjonalparken for truende arter og gjenopprette habitatet til de innfødte kjempeskilpaddene. Dette foregår om morgenen, så du har hele ettermiddagen fri til å utforske øya!

Hvorfor koster det penger å arbeide som frivillig?

Spennende og unikt dyreliv på Galapagosøyene

Alle våre frivillighetsprosjekter koster penger, og en kan kanskje lure på hvorfor man må betale for å arbeide frivillig. Vi stiller høye krav til våre partnere og du kan være sikker på at prosjektet har gode hensikter og driver arbeid som kommer lokalsamfunnet til gode. Det krever også mye av et prosjekt å ta hånd om frivillige fra hele verden. Alle skal blant annet ha et sted å og trygg transport til og fra prosjektene. Hva som er inkludert varierer mellom ulike prosjekter, men prisen for alle våre frivillighetsprosjektene på Galápagosøyene inneholder følgende:

  • Overnatting i Quito, Ecuador ved ankomst
  • Overnatting på Galápagosøyene
  • Fly mellom Quito, Ecuador og Galápagos
  • Transport til og fra frivillighetsprosjektene

Paradis i Stillehavet

Arbeid som frivillig på Galapagosøyene

Når du deltar på et av våre frivillighetsprosjekter på Galápagos får du også tid til å utforske øyene på egenhånd. Og her er det mye å se! Du vil garantert bli overveldet av mengden eksotiske dyr som bor her, og hvor tett du kommer på ville haviguaner – de eneste svømmende iguanene i verden, gamle skilpadder, store røde krabber og verdensberømte blåfotsuler. Galápagos er det perfekte sted å være for natur- og dyreelskere!

Sørg for å besøke Floreana, en av Galápagos' mest unike øyer. Her kan du legge ut på fotturer i underjordiske lavatunneler (!), dykke eller snorkle, titte på fugler og se på gigantiske skilpadder på nært hold. For å lære mer om livet til skilpaddene på øya kan du besøke det lokale skilpadde-reservatet.

Et besøk til Floreana postkontor er også et must. Her kan du legge et adressert, ustemplet postkort i en bøtte på postkontoret og krysse fingrene for at en annen reisende vil plukke det med seg og lever det. Dette er en gammel marinetradisjon som har vart i mer enn 200 år!

Frivillig arbeid på Galápagos

Frivillig arbeid med barn på Galapagosøyene

Er du interessert i å jobbe som frivillig på Galapágosøyene? Alle prosjektene inkluderer fly fra Quito til Galápagosøyene og tilbake. Gjør deg klar for et eventyr du sent vil glemme!

Drømmer du om frivillig arbeid på Galápagos?

Kontakt oss for hjelp til bestilling, råd og svar på alt du lurer på! Vår reisespesialist, Silje, har selv besøkt disse prosjektene og kan virkelig anbefale en reise til Galápagosøyene for å arbeid som frivillig. 

Skriv til oss

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...