{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Ikke glem disse 10 tipsene når du backpacker

traveling-alone-guy-backpack-sunrise

Trenger du tips til du skal på backpacking?

Gleder du deg ekstremt mye til å reise, men gruer deg enda mer til den er over? Følg disse 10 tipsene og få det meste og beste ut av reisen.

skater-traveller-latin-america-header
Språkkurs i utlandet
Kanskje du vil benytte sjansen til å lære deg et nytt språk? På reise i Sør-Amerika vil du fort oppleve at du kun kommer 'så langt' med kroppsspråk. Lær spansk og bli enda bedre kjent med lokalbefolkningen og kulturen – Du kommer ikke til å angre!
Lær spansk i Sør-Amerika

1. Snakk med lokalbefolkningen

Snakk med lokalbefolkningen

Ikke vær redd for å ta kontakt, og å prate med de rundt deg. Kanskje du får noen gode historier og lærer noe som ikke står i reisebøkene. Vær nysgjerrig og still spørsmål!

2. Heng med andre backpackere

Å treffe en annen backpacker er som å møte en etterlengtet venn. Vi backpackere har mye til felles, og deler gjerne råd og tips til hverandre for veien videre. 

Rtw Beautiful Madness
Backpacking Jorden Rundt
Vi har satt sammen en haug med reiseruten Jorden Rundt, enten du er på jakt etter de beste surfedestinasjonene verden over eller vil oppleve så mange land som mulig på en og samme reise – We got your back!
Se alle Jorden Rundt-reiser

3. Smak deg frem

Hva med å smake skorpion i Asia?

Å prøve nye matretter kan i verste fall føre til et par dager over doskåla, men hvor kult er det ikke å si at du har smakt på noe som en aldri vil få servert i Norge? Ta forhåndsregler så holder du deg frisk og får til gjengjeld mange interessante smaksopplevelser. 

4. Ta blikket vekk fra mobilen

Dokumentering er så klart en viktig del av reisen, men husk at det er her og nå det skjer, rett foran deg og ikke gjennom en skjerm. Legg vekk mobilen og nyt det!

Sri Lanka Train Girls Window
Alt du trenger å vite om backpacking
Backpacking er noe alle bør prøve en gang i livet! Her har vi samlet våre backpacking tips, kule reiseforslag og en haug med inspirasjon!
Let's go!

5. Spar plass i kofferten

Et marked i La Paz, Bolivia

Det er alltid en julaften eller bursdag rundt hjørnet, så spar litt plass i kofferten og kom hjem med unike gaver som ikke finnes noe annet sted. Hva med en kul caps fra New York, en unik notatbok i skinn fra et marked i India eller en genser i llama-ull fra Bolivia? 

6. Speak english

Å snakke norsk er en fin måte å frastøte seg andre backpackere på. Et tips er å innføre straff for forsemmelser hvis dere er en større gruppe med ulike nasjonaliteter. Du vil ikke være den ene personen som ikke henger med i samtalen. 

theme-inspirational-couple-beach-sunset-coconut-drink
Aktive reiser
Vi du oppleve mer enn å tæne på den samme stranda dag etter dag? Benytt reisen til å ta steget ut av komfortsonen, lær nye ferdigheter og teste ut noe du alltid har drømt om, men aldri fått muligheten til å prøve!
Se våre mest populære aktive reiser

7. Vær aktiv

Ikke kast bort dagene under dyna

Lange netter kan gjøre morgenene ekstra tunge, men ikke la alle dagene forsvinne under dyna. Aktiviteter gir deg energi og er en super måte å oppleve nye steder på. 

8. Gå på skattejakt

Samler du på noe eller har du kanskje en leilighet som skal innredes? Ikke glem å finne nye objekter til samlingen eller kule ting du kan ha for resten av livet som minner deg om reisen.

General Friends Festival
Ser du etter noen å reise med?
Drømmer du om å reise Jorden Rundt eller på en lengre tur, men leter etter noen å reise sammen med? Da er tripmates et unikt reisekonsept som kanskje er noe for deg!
Sjekk ut Tripmates

9. Smil!

Bli kjent med nye mennesker

Det er så mye lettere å komme i kontakt med nye folk når man har et smil om munnen. Forskning viser også at man blir mye gladere av det, så da er det jo vinn-vinn. 

10. Vær 'open minded' og fleksibel

Du kan gå glipp av mange kule opplevelser ved å kun ha ett mål for øyet. Få tips fra andre backpackere og lokale, og sleng deg med på alt som høres kult, gøy og spennende ut. 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...