{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

KILROY Travel Festival 2022 - her er årets store snakkis

Travelfest 2022 Sessionsbackpacking101 Tue 1 Kopier

Verden venter på deg, er du klar til å utforske den?

Det nærmer seg den tiden på året der det frister å forsvinne inn i alt som har med reising og eventyr å gjøre. Du er ikke alene om å lengte til utlandet, så vi håper vår Travel Festival 10-13 oktober kan være med på å gi deg all den inspirasjonen du er på jakt etter, og et siste lille push til å booke drømmeturen! Mulig vi ikke er helt objektive, men vi mener at årets program er det beste vi har satt sammen så langt. I løpet av uka kommer det til å bli arrangert ulike online foredrag med gjester fra reiselivsbransjen, våre egne reisespesialister og andre inspirerende foredragsholdere! Meld deg på så mange eller få økter du bare vil - det er helt gratis å delta!


Se hele programmet

Travelfest 2022 Sessionssolo Traveling Mon 3 Kopier

10 oktober: Populære reisemål, tips for solo reisende & metaverse

Er du nyskjerrig på hvilke reisemål som vi spår at kommer til å være på alles bucketlist i 2023? Hvordan finner du motet til å reise på egenhånd, og er det innafor å skrive opp ulike reise på CVen? Alt dette, pluss storsnakkisen metaverse kommer det til å prates om under Travel Festival sin første kveld! 

Registrer deg gratis for å ikke gå glipp av kveldens sessions:

Travelfest 2022 Sessionsmindfullness And Travel Tue 4 Kopier

11 oktober: Nybegynner tips, luksushostel og mindfulness

Vi vet at det er mange tanker som surrer før den første store reisen. Derfor kommer våre erfarne reisespesialister til å dele sine beste tips så du er godt forberedt for å reise ut i verden. Vi kommer også til å prate om luksuriøse hostel (hadebra scetchy senger og kamp om plass!), livet som en digital nomad og hvordan du får mest mulig ut av turen gjennom mindfulness. Dette er noe du absolutt ikke vil gå glipp av! 

Registrer deg gratis for å ikke gå glipp av kveldens sessions:

Travelfest 2022 Sessionstravel Photography Wed 3 Kopier

12 oktober: Reis bærekraftig, fototips & jakten på en historisk kunstform

Den siste dagen kommer du til å lære mer om hvordan du kan reise mer bærekraftig og minimere klimaavtrykket gjennom kunnskap og engasjement. Vi gir deg også de beste tipsene for å ta fete bilder av reisen som en proff. Sist men ikke minst, får du et unikt innblikk i tilblivelsen av dokumentaren «Patterns of Life» hvor du får følge Sophie & Michaels reise i jakten på å dokumentere noen av de eldste tattoveringsmetodene i verden. Egne tattoveringer eller ikke, dette er et eventyr som kommer til å fascinere de fleste!

Registrer deg gratis for å ikke gå glipp av kveldens sessions:

 

Travelfest 2022 Sessionsthe Rise Of Luxury Hostels Tue 3 Kopier

14 oktober: Fysisk event i Oslo

Vi avslutter denne travle uken med å invitere deg til inspirasjonskveld om jorden-rundt reiser hos Telegrafen i Oslo! Kvelden starter med haugevis av tips og informasjon fra vår erfarne reisespesialist Martin om alt som har med jorden rundt reiser å gjøre, før vi runder av kvelden med en heftig pakkekonkurranse der du kan vinne en full backpackersekk fra Chillout Grünerløkka og et reisegavekort på 10.000kr i samarbeid med Qatar Airways! Dette er en kveld du absolutt ikke vil gå glipp av.

Det er begrenset med plasser, så husk å melde deg på.

Meld deg på her

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...