{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Leie av bil i USA & Canada: unge sjåfører er mer enn velkomne!

Biler som kjører på Golden Gate Bridge i San Francisco

Bilutleie i USA og Canada: de beste prisene for unge sjåfører med våre eksklusive leietilbud

Kunne du tenkt deg å reise på roadtrip? Da er du kommet til rett sted! For reisende under 25 år tilbyr vi nå spesialtilbud som gir unge sjåfører unike leieforhold i både USA og Canada.

Normalt er det veldig vanskelig å finne en god pris for en leiebil dersom du er under 25 år, spesielt i Nord-Amerika. Kravene er strenge, og du betaler en høy avgift for å få tilgang til bil. Enda verre: hvis du ønsker å leie på stedet, er prisene enda høyere. Det er der vi kommer inn! Gjennom KILROY er du alltid godt forberedt: avgifter for unge sjåfører er allerede inkludert i prisen, sammen med alle de andre obligatoriske forsikringene, alt til en pris som er uslåelig!

usa-route-66-sign-in-adrian-texas-cover
De beste tipsene for roadtrips i Nord-Amerika
Det er få ting som slår følelsen av frihet når du kjører på de åpne veiene i Nord-Amerika. Med nesten ingen andre biler i sikte og muligheten til å gå ut av bilen hvor som helst og begynne å utforske, er det klart hvorfor dette er en favoritt blant unge folk på tur. Kunne du tenkt deg å dra på en episk roadtrip gjennom USA eller Canada? Sørg for å sjekke ut bloggen vår med de beste tipsene og triksene før du legger ut på veien.
Road trip through the United States & Canada: our best tips

Fordeler ved å leie bil gjennom KILROY:

· Ubegrenset kilometeravstand for utleie i USA og Canada
· Minimumsalder på 20 år (eller 18 år hvis du henter bilen i New York eller Michigan).
· LDW – Loss Damage Waiver. Fraskrivelse av det økonomiske ansvaret for tap eller skade på leiebilen.
· LIS – Ansvarsforsikringstillegg. Tilbyr 1 000 000 USD i beskyttelse mot eventuelle tredjepartskrav. Denne dekningen inkluderer personskade og skade på eiendom i tilfelle du treffer et kjøretøy, veiskilt eller struktur.
· Alle flyplassavgifter, lokale skatter og tilleggsavgifter er også inkludert

I tillegg kan du også velge vår Youth Premium-pakke som inkluderer alt det ovennevnte samt:

· Hver leiebil inkluderer 4 ekstra sjåfører i USA og Canada.
· Ungdomstillegg for 4 sjåfører mellom 20 og 24 er inkludert i hver utleie i USA og Canada.
· Vi inkluderer en gratis tank med drivstoff! Det betyr at du henter bilen med full tank, men kan la den stå tom ved avlevering (verdi opp til USD$70).

Vær oppmerksom på når du leier i USA og Canada: for de fleste biltyper trenger du kun å ta med et gyldig kredittkort og førerkort.

Car driving through Telluride mountain range in Colorado, USA
Bended Road Through Winter Forest In The USA
Leter du etter den perfekte roadtrippen i USA?
Planlegger du din roadtrip, men usikker på hvor du bør dra? Vi har laget noen flotte reiseruter til USA for å inspirere din neste, episke reise. Husk at alle disse eksemplene kan tilpasses helt etter dine behov. Våre reisespesialister er ivrige etter å hjelpe deg med å lage en reiserute helt tilpasset dine ønsker.
Roadtrips i Nord-Amerika

Enveisavgift: start reisen i én by og avslutt den i en annen!

Kjør Route 66 fra øst til vest, eller kjør hele veien fra Niagara Falls til Vancouver: dette er ruta for de som virkelig vil gå "all/out" og kjøre USA på tvers. I en vanlig leieavtale må du alltid levere leiebilen samme sted som der du hentet den, men med en enveisavgift kan du la den stå i en hvilken som helst annen by i landet. Starter du i San Francisco, men reiser hjem fra Vegas? Ikke noe problem! Bare husk at det kommer med en ekstra kostnad: enveisleveringsavgiften. Avleveringsavgiften er vanligvis mellom USD 0–500, eksklusive lokale skatter og tilleggsavgifter, og må betales på stedet. Din spesifikke enveisavgift avhenger alltid av avstanden fra der du plukker opp bilen og til avleveringsstedet.


Det er noen få unntak fra disse reglene:
· Ingen avleveringsgebyr ved henting på steder i Chicago og avlevering på San Francisco Airport, Las Vegas Airport, Phoenix Airport, Los Angeles Airport eller San Diego Airport.
· Ingen avleveringsgebyr ved henting på San Francisco flyplass, Las Vegas flyplass, Phoenix flyplass, Los Angeles flyplass eller San Diego flyplass, avlevering på steder i Chicago.
· Hawaii: biler kan returneres innenfor samme øy, med et avleveringsgebyr på USD$75.

Så, er du klar for tidenes frihetsfølelse og et uforglemmelig eventyr? Say less! Skriv til oss for eksperthjelp med å planlegge reisen din, eller sjekk ut noen av våre beste ruter for roadtrips i USA for å finne inspirasjon til din neste reise.

Ta kontakt

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...