{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

New Zealand: paradis for adrenalinjunkies

Skydiving In Oceania 2

Få hjertet til å virkelig pumpe med fallskjermhopping, paragliding og rafting i New Zealand

Afrika er kjent for safari, Australia for surfing og New Zealand? Vel, der er det MYE ekstremsport! Bli kjent med alle de beste sidene av dette vakre landet mens du får kastet deg ut i noen spennende aktiviteter som får hjertet til å pumpe. Men hvor bør du dra og hvorfor? Finn det ut nedenfor ... 

New Zealand Cooks Cove Gisborne
Våre beste opplevelsesreiser i New Zealand
Selv om vi i denne artikkelen tar for oss ekstremsport som du kan teste ut i New Zealand, så finnes det mye annet du også kan gjøre om ekstremsport ikke er helt din greie. Klikk deg inn på linken og se alt New Zealand kan by på i tillegg til et knippe av våre beste reiseforslag.
New Zealand

Utseende kan bedra ...

New Zealand. Det virker som et så rolig land, fullt av nydelig natur og vennlige mennesker, ikke sant? Eller hobbiter! Men hva om vi fortalte deg at dette landet er stedet å være om du vil få hjertet til å pumpe litt ekstra hardt? Leter du etter noe mer enn å fange en bølge her og der eller dra på en utfordrende fottur? Da bør du lese videre, for her forteller vi deg om de beste og mest spennende aktivitetene Kiwiland - og hvor du kan prøve dem.

Hiking in an ice cave at the Tasman Glacier in New Zealand

Paragliding

Ikke fullt så keen på å falle mot bakken i 200 km/t, men du vil allikevel ha den fantastiske utsikten du kun kan få i en viss høyde. Ja, da er kanskje paragliding noe for deg!? I Queenstown (New Zealands ekstremsport-mekka) får du nyte den mest fantastiske utsikten over Lake Wakatipu, Queenstown og den tilhørende fjellkjeden kalt Remarkables (ja, den heter virkelig det ...) mens du svever over bakken.

Paragliding over the snowcapped mountains near Queenstown in New Zealand

Rafting

Du kan vekke oss midt på natten for å rafte, og vi hadde joinet. Det er så utrolig gøy! Bildet nedenfor er fra den stort sett rolige Waiau-elven i Fiordland nasjonalpark, men du kan gjøre den turen så vill du har lyst til! Den mest spennende opplevelsen er kanskje rafting på Kaituna-elven nær Rotorua eller ved Rangitata-juvet i nærheten av Christchurch. Du trenger faktisk ikke planlegge noe særlig i forveien, for det er utrolig bra rafting muligheter over hele landet.

Rafting in Fiordland National Park in New Zealand

Strikkhopping

Kom igjen! Lyst til å prøve ut den aktiviteten som ser superfarlig ut, men som i virkeligheten er en av de sikreste sportene som finnes? Altså, strikkhopping kan se skummelt ut og for de av oss med høydeskrekk (som yours truly) så kan det kreve litt ekstra å ta skrittet ut fra plattformen, men det er en av de tingene du bare må prøve for å vite hvordan det er. Og det finnes ikke noe bedre sted å komme seg ut av komfortsonen enn på en reise til New Zealand. New Zealand har mange gode strikkhoppsteder, men den høyeste er Nevis-hoppet nær Queenstown. Med sine 134 meter var det en gang den høyeste i verden og det kule er at du ikke hopper fra en bro, men ut av en taubane!

Bungeejumping at Lake Taupo in Waikato, New Zealand

Fallskjermhopping

Du kan prøve fallskjermhopping mange steder i verden, men New Zealand er hjemsted for noen av de mest naturskjønne hoppene. Det høyeste fallskjermhoppet i landet er over Franz Josef-breen, på over 5500 meter. Du finner også Fox Glacier i Westland nasjonalpark i nærheten, der hoppet er fra en litt mindre høyde, men du får det samme fantastiske bakteppet! Det siste vi vil anbefale: Lake Taupo. Denne store kratersjøen ligger midt på Nordøya på New Zealands og er den største innsjøen i landet. Det er fascinerende, å se på den snødekte kratertoppen av fjellet Ruapehu, og Ngauruhoe-vulkanen vil nesten få deg til å glemme at du nettopp hoppet ut av et fly tusenvis av meter over bakken.

Skydiving with a gorgeous view

Zorbing

New Zealands svar på et spørsmål ingen noen gang har stilt. Selv om det ofte (feilaktig) hevdes at strikkhopping oppsto i New Zealand, så fant derimot Kiwi-ene opp denne sporten. Mens Zorbing fortsatt er et sjeldent syn i andre land, så kan du prøve det i flere steder i New Zealand. Konseptet er i utgangspunktet å rulle ned en bakke i en gigantisk oppblåst kule. Hvorfor? Ingen anelse... men det ser jo litt morsomt ut, gjør det ikke?

People trying out Zorbing in New Zealand on a green hill

Hva får hjertet ditt til å pumpe?

Hva velger du? Eller står alle sammen på listen over ting du vil prøve ut? Uansett, New Zealand er mekka for spenningssøkere og ekstremsport, med så mange flotte steder å velge mellom kommer du garantert ikke til å kjede deg. Snakk med våre reisespesialister om en reise til New Zealand!

Skriv til oss!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...