Bestill flybillett

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Dette feltet må fylles ut

9 Kun valgte datoer Economy

Type

Reisende

Voksne (12 år+)

+
{{ adultsValue }}
-

Barn (0-11 år)

+
{{ childrenValue }}
-

Spedbarn (Under 2 år, uten sete)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsDette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Dette feltet må fylles ut

Søk etter fly
{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Nybegynner-guide til langsomme reiser

Train Travel View From A Train Cover

Kunsten å ha et "slow travel mindset"

Har du noen gang følt deg mer utslitt etter en tur enn før du dro? Det er på tide med en ednring og finne tilbake til hvorfor vi reiser til å begynne med. Glem tradisjonelle ideer om turisme, "likes" som genererer hotspots på Instagram og overveldende lange bucketlister. "Slow travel" eller langsomme reiser, handler om autentiske opplevelser og det å være tilstede i nåtiden. Bli med på bevegelsen; langsomme reiser og ta dine reiser til det neste nivået.

Hva er slow travel?
Slow travel handler om å virkelig oppleve det som er rundt deg, uten å tenke på verdslige ting som å lage kule innlegg for SoMe. Ikke tenk på hva du skal gjøre, bare fokuser på hva som er rundt deg her og nå og nyt den gode følelsen som reisen gir deg. Utforsk lokalsamfunn, fargerike kulturer, lokal mat, og viktigst av alt; være åpen for ukjente kulturopplevelser. På en bærekraftig og ansvarlig måte, selvfølgelig. Det høres kanskje litt "hippie" ut, men du vet hva, vi og mange andre har forelsket oss i denne tankegangen!

Det er på tide å ta farvel med FOMO og reisetretthet

Ønsket om å reise ut i verden pulserer rundt oss. Online og offline, blant eventyrlystne backpackere og charterelskere, tenåringer og eldre. Ja, du skjønner, reiser er overalt og tilgjengelig. Men med dette kommer det også ulemper, reisetthet og en alvorlig FOMO. Lange sjekklister over steder å besøke, reise videre hver tredje dag og få panikk når ting ikke går som planlagt. You know the drill...

Hvis du noen gang har kommet hjem fra en tur med en sliten kropp og en prikkende surrealistisk følelse av at turen aldri skjedde, da er det på tide å ta et skritt tilbake. Spør deg selv, reiser du for å oppleve eller gjør du det for ... Instagram?

two girls experts in slow travel

Hvorfor bør du vurdere langsomme reiser?

Langsomme reiser lar deg få autentiske opplevelser og nyte alle inntrykkene i nåtiden, uten noe press. Dette er en av de grunnleggende årsakene for å reise, og har vært det siden vi begynte å utforske denne fantastiske planeten. Et sted på veien mistet imidlertid mange av oss dette aspektet ved å reise. Det er denne utviklingen langsomme reiser prøver å motvirke. Så, hva er fordelene med langsomme reiser?

Lar deg lade opp
Utmattethet, utbrent turist, kall det hva du vil. De fleste av oss har vært der, og det er ikke pent. FOMO får oss til å sette sammen en tur med for mange aktiviteter og stoppesteder. Resultatet blir en følelse av å trenge en ferie etter ferien. Med langsomme reiser vil ikke dette skje.

Kobler deg til omgivelsene
Langsomme reiser lar deg komme tettere på naturen, på deg selv og dermed til andre. Få øynene opp fra guidebøkene og gå dit hvor nysgjerrigheten tar deg. Den perfekte måten å komme tettere på omgivelsene på, er ved å være frivillig, enten med dyr og natur eller med mennesker i nød. Det er givende for alle involverte og gir deg en dypere forbindelse til et sted.

Styrker lokalsamfunn
Når du reiser langsomt, blir det også lokalt. Gå vekk fra globale merkevarer og utforsk det lokale. Da vil du ikke bare styrke den lokale økonomien, men også få en bedre forståelse av den lokale kulturen. En vinn-vinn-situasjon.

Øker reisebudsjettet ditt
Når du går utenfor allfarvei og utforsker verden med et "slow travel mindset", kan du komme deg rundt ganske billig. Hvordan, lurer du kanskje på? Enkelt sagt så betyr det at du unngår turistfeller og lever som en lokal. Tilbring en natt på homestay, lei en leilighet i et lite besøkt byområde, gå til matbutikken og lag din egen middag med lokalproduserte ingredienser.

guy with cap has joined the slow travel movement

roadtrip-volkswagen-t3-mintblue-cover
Kule destinasjoner for slow travel
Som europeer kan Asia, Afrika og Sør-Amerika anses som trege. Imidlertid kan du fremdeles reise raskt hit og krysse av mange "must see" attraksjoner uten å fordype deg og eller absorbere opplevelsen. Slow travel et tankesett som kan brukes uansett hvor, men den raske måten å reise på er ofte fristende. Trikset for å unngå FOMO er å ha være chill fra starten og noen ganger bruke litt mer tid på planleggingen. Gå utenfor allfarvei, og det vil kunne gjøre susen for deg. India, Indonesia, Laos, Brasil, Mexico. Hvor som helst. Europa har kanskje en litt "rask" atmosfære, men Balkan er fremdeles et godt alternativ for slow travel. Langsom lokal transport og en "easygoing" atmosfære med en eksotisk vri. Når du drar dit med et interrail pass får du i tillegg en slow travel komponent.
La deg inspirere av Balkan her!

Hvordan? En nybegynner-guide til langsomme reiser

Det er noen få viktige steg du kan ta hvis du ønsker å bli en "slow traveler". Det første steget er å endre tankesettet ditt og ta til deg den langsomme reisemåten. Det kan bli en utfordring, men stol på oss, det er vel verdt det.

# 1 Unngå lange bucketlister

Vi har sagt det før, men vi sier det igjen. Det er umulig å oppleve ALT under en tur. Reiser skal handle om kvalitet, ikke kvantitet. Kutt ned bucketlisten din og la det være rom for overraskelser. Disse er vanligvis de mest minneverdige.

# 2 Lev som en lokal

Reis med lokal transport, med tog, lei sykkel, gå deg vill og ta turen ut av bysentrene. Du kan si, jo saktere du går, jo kortere blir avstanden til lokalbefolkningen. Langsom trasport er sannsynligvis en av de mest utfordrende sidene ved slow travel, men "practice makes perfect".

# 3 Utfordre grensene dine

Gjør deg selv ukomfortabel. Vi vet at det høres rart ut, men dette er den eneste måten å bli en ekte "slow traveler". Bli en ja-person, omfavn ubehaget og tre ut av komfortsonen!

# 4 Gjør det til en del av hverdagen

Langsomme reiser bør være et tankesett som brukes når og hvor som helst. I hjembyen din, på vei til skolen, når du pendler til jobb. Noen vil kanskje si at det høres ut som mumbo-jumbo, men det hele kommer til å endre ditt perspektiv på reise. Det handler ikke om hvor raskt du kan komme deg til et sted, det om opplevelser underveis.

alt

Design din egen reiserute

Deisgn din egen reiserute med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Lag din egen reise

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for din henvendelse!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre.

 

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for din møtebooking!

Du mottar først en email med informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se på henvendelsen din, så fort det lar seg gjøre. Vær oppmerksom på at dette er kun en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

I mellomtiden kan du sjekke ut litt reiseinspirasjon her.

PS. Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss.

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...