{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Sofies reise gjennom Bali og Gili Trawangan

Kvinnelig reisende foran en Candi Bentar gate i Bedugul på Bali

En fantastisk cocktail av surfing, yoga, dykking og fitness

Indonesia er en folkefavoritt, spesielt når det kommer til avslapning og tid på stranden. Men er det stedet for de som er mer interessert i en ferie fylt av energi og aktiviteter? Min opplevelse er at Bali kan tilby deg det beste av to verdener og jeg dro derfra med en følelse av personlig vekst og et ønske om at jeg hadde bittelitt mer tid på øya... 

Sofie Selfie 2
Møt Sofie
Med en forkjærlighet for USA, countrymusikk og linedancing er Sofie KILROYs residente redneck. Født og oppvokst i Danmark, men påvirket av tiden på landsbygda i Ohio, ser hun alltid frem til sitt neste USA-besøk. Sofies cowboyboots har rørt bakken i andre deler av verden også, men hun hadde aldri vært på Bali. Det endrer seg nå, med en reiserute som spenner over flere øyer, mye surfing, dykking, yoga og til og med en fitness boot camp. En reise i ekte KILROY-ånd

En balansert reise full av nye opplevelser

Først og fremst så vil jeg si at min reise til Bali var ikke en A4 reise. Jeg fikk oppleve den perfekte kombinasjonen av store opplevelser, avslapning og ferdighetsbygging med en rekke aktiviteter som surfing, yoga, dykking, fitness og sykling. Morgenen var fylt med oppfriskende surfetimer, etterfulgt av yogatimer som strakk både kropp og sinn. Jeg fikk også oppleve det utrolige livet i havet på mitt først dykk i det blåeste vannet jeg har sett utenfor Bali og Gili Trawangan. Jeg var også med på en fitness boot camp over flere dager og brukte litt tid på egenhånd til å se de postkortverdige balinesiske landsbyene fra sykkelsetet. Denne turen passet perfekt med min spenningssøkende side og også ønske mitt om å ta det litt med ro. Det ble rett og slett en deilig cocktail av spenning og avslapning. La oss dykke ned i resten av oppholdet mitt!

Frodige grønne rismark terrasser på Bali, Indonesia
bali-indonesia-ulundanu-temple
Best of Bali
Bali har vært en backpackerfavoritt i flere år, og med GOD grunn. Med sitt varme tropiske klima, avslappede atmosfære og budsjettvennlige alternativer har Bali alt en backpacker kan ønske seg i et eventyr. Enten du er en erfaren reisende eller nettopp har startet, vil Bali garantert gi deg en opplevelse du sent vil glemme. For å få mest mulig ut av tiden din på øya, har vi satt sammen en episk reiserute som inkluderer det beste fra Bali. Fra spenningen ved å surfe på noen av verdens beste bølger til å utforske den frodige jungelen og dykke ned i krystallklart vann, Bali har alt du kan ønske deg. Du får også besøke templer som er gjennomsyret av historie, spasere langs uberørte strender og fordype deg i den lokale kulturen. Sjekk reiseforslaget!
Den komplette opplevelsesreisen på Bali

Dykking for aller første gang

Jeg syns at alt var så utrolig gøy, tiden fløy og det var aldri et kjedelig øyeblikk. Men hvis jeg måtte velge en ting som jeg kommer til å huske for alltid så må det være dykke for aller første gang. Reisen jeg var på gav meg muligheten til å dykke noen ganger, men den første gangen var i Ahmed. Jeg var utrolig glad for å ha den første dykkeropplevelsen min her, for du går rett fra dykkersenteret, ned på stranden og ut i vannet. Men før jeg fikk kaste meg ut i havet så øvde vi i bassenget på dykkersenteret. Programmet jeg deltok på het ''Discover Scuba Diving'' som inneholdt en introduksjon til Padi-sertifiseringen, prøve å finne riktig våtdrakt og tank før vi hoppet i bassenget. Jeg var den eneste nybegynneren i min gruppe som aldri hadde dykket i havet før, men instruktørene var utrolig behjelpelige og tålmodige – både i bassenget og i havet. Det føltes veldig trygt og profesjonelt.  Siden dykkersenteret lå rett ved stranden fikk man en «slow start» og kunne gli ut i vannet i motsetning til å hoppe ut fra en båt.

"På mitt første dykk fikk jeg se en havskilpadde som resten av gruppen gikk glipp av, det synet gjorde hele dagen min!"

Jeg var overrasket over alt jeg fikk se på mitt første dykk, det er SÅ mange tropiske fisker under vannoverflaten. Jeg så til og med en havskilpadde som resten av gruppen min gikk glipp av og det synet gjorde hele dagen min! På mitt første dykk, så var dette utrolig spennende. PÅ slutten av dagen fikk jeg et sertifikat på at jeg hadde gjennomført mitt første fun dive, som også inneholdt hvor mye tid jeg hadde i vannet og hvor langt ned jeg var. Det er en veldig fin suvenir fra turen.

Men det var ikke alt. Et par dager senere dro vi til Manta Dive på Gili Trawangan, hvor jeg fikk dykke igjen. Denne gangen sammen med den veldig hyggelig Harriet og hennes team. På dette dykkersenteret er det instruktører fra hele verden. Du følte virkelig den intensjonale stemningen på Giliøyene. Jeg endte opp med en privat instruktør fra Italia og siden jeg var en nybegynner så startet vi med en tur i bassenget igjen. Jeg fikk lære noen forskjellige teknikker som kunne bli nyttige under vann og etter en stund var jeg klar for å hoppe ombord i båten og dra ut til det første dykkerstedet for dagen. Vannet her var vanvittig klart, med vakre korallrev og flere forskjellige fisk som vi ikke så på det første dykket jeg hadde. Løvefisk, avtrekkerfisk og rundt 18 havskilpadder. Jeg havnet plutselig i et område hvor en hel famille av skilpadder lå og slappet av, fra babyer til voksne. Vi så også noen mindre haier, sjøhester og masse annet. Det ble et skikkelig bra dykk. Etterpå dro vi tilbake til dykkersenteret for å spise lunsj før vi dro ut med båten igjen. Jeg er nå helt sikker på at jeg vil ha den fulle Padi-sertifiseringen på plass så fort som mulig!

Dykkere på en båt i havet ved Gili Trawangan, Indonesia

Den perfekte surfe spot'n for nybegynnere

Jeg følte at denne reisen var en reise fylt av mange “førstegangsopplevelser”. Dette var også første gangen jeg faktisk likte å surfe. Jeg har prøvd å surfe før på Hawaii og i Mexico, begge gangene med gode instruktører, men forholdene var rett og slett feil med for store bølger og for vilt vann. På Bali var det derimot perfekte forhold for en surfing-newbie som meg.

Jeg fikk en skikkelig godfølelse av å endelig stå oppreist på brettet! Det var absolutt en stor forbedring fra mine siste to forsøk. I tillegg var atmosfæren her veldig imøtekommende. Ingen skrek til meg, instruktørene var erfarne og tålmodige. Selv om vi var en ganske stor gruppe som surfet den dagen, så følte jeg ikke at jeg falt på utsiden eller at jeg ikke fikk surfet nok bølger. Noe som også var litt kult med den surf campen jeg var på, er at de hadde en fotograf i vannet som også gav deg tips underveis. Jeg fikk noen sykt kule bilder av meg selv på brettet! Og får du lyst til å ta deg en pause så er det bare å sette seg på stranden og følge med på de andre i vannet.

Jeg kan virkelig anbefale Bali som destinasjon for andre newbies som vil lære seg å surfe. Det var noen førstegangs-surfere som klarte å stå oppreist på brettet med gang – da ble jeg ganske imponert. De mer avanserte surferne i gruppen ble ikke skuffet de heller, det fantes bølger for dem også. Men ja, surfing på Bali er absolutt egnet for nybegynnere. Før vi hoppet ut i vannet fikk vi en grundig gjennomgang av basiskunnskap som tidevann og universelle surfing signaler. Noe annet som er digg er at alt du trenger er på surfecampen så du trenger ikke ta med deg noe som helst.

Group of travellers learning to surf on Bali

Meditasjon og mindfulness på Bali

All spenningen kan av og til bli litt overveldende, så for å balansere reisen min besøkte jeg et helt fantastisk yogastudio. En morsom greie var at det var en hellig ku som holdt til rett ved siden av inngangen til studioet som sørget for god energi, så du kan jo tenke deg at det satt stemningen for resten av oppholdet. Selve studioet kunne ikke vært mer perfekt: en åpen bygning laget av kun bambus blant frodige grønne busker og trær. Yogarommet var i første etasje med alt du kunne trenge av utstyr. Jeg må innrømme at jeg ikke var veldig erfaren med Yoga, men instruktøren fokuserte på avslapningen og å fjerne spenninger rundt om i kroppen. Noen av deltagerne ristet faktisk når spenningen i kroppen slapp, som overrasket flere av oss. Jeg sovnet nesten på slutten av den første timen min, så det sier jo vel alt. Det var en veldig fin opplevelse, og selv om yoga ikke normalt er min type greie så er jeg veldig glad for at jeg prøvde det her. Det som er kult er at du kan bli med på et lengre program om du bor i området eller så kan du bli med på en enkelttime hvis du er litt nysgjerrig på yoga. Jeg anbefaler alle å prøve det, selv om det kun er for å ha en time vekk fra telefonen. Vi trenger alle litt «digital-detox» av og til, ikke sant?

Bambo yoga studio i grønne omgivelser på Bali, Indonesia

Opp med tempoet igjen med en fitness bootcamp

Fitness bootcampen var også en skikkelig godbit! Oppsettet her var sykt bra, nesten litt for fint. Her hadde de alle maskinene du kan tenke deg og et vakkert bassengområde der du kunne slappe av ved etter en tøff økt med CrossFit. Hele konseptet er bygd på en sunn livstil, med prosteinshake-barer og en vegan/vegetar restaurant for alle de viktige måltidene. I løpet av oppholdet fikk jeg testet ut det meste av utstyret og jeg må si at det var ingenting å klage på. I tillegg ligger campen rett ved stranden, så i løpet av få minutter kan du være i havet – som gjør opplevelsen enda litt bedre.

Alle de forskjellige aktivitetene jeg testet ut mens jeg var på Bali, gjorde noe med hvordan jeg ser på tankemønstrene, vanene mine og hvordan jeg vanligvis reiser. Jeg hadde det så vanvittig gøy med å prøve ut de forskjellige aktivitetene som Bali kan tilby og jeg anbefaler alle som vi ha litt mer spenning i hverdagen eller som vil endre litt på rutinene sine om å reise hit. Det er veldig lett å kombinere dykking, fitness og surfing med litt yoga, meditasjon og avslappende øyeblikk som gjør at du slipper å føle deg stresset på tur samtidig får du prøvd noe nytt i tillegg den den gode gamle sightseeingen.

A 4x4 car parked in the jungle near a temple on Bali

Lyst til å dra på samme tur som Sofie?

La oss hjelpe deg! Om du vil ta den samme turen eller skreddersy din egen reise, så er våre reisespesialister eksperter på Bali og Indonesia. Del dine reiseønsker med oss og vi finner den perfekte turen for deg!

Snakk med oss

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...