{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i august

Solnedgang på Perhentianøyene

På reise gjennom Kenya og deler av Asia i august

Slapp helt av! Du har fortsatt en måned igjen av sommeren, og høsten har ikke vist sin ankomst helt enda...håper vi. Utnytt det, og kom deg av gårde før du må tilbake til hverdagen og kalde høstdager. Når du sitter og fryser i desember, kan det være deilig å drømme seg tilbake til en liten svipptur innom Malaysia, eller så kan du jo bare booke en ny tur! Gjør deg klar for høsten med en magisk reise i august. 

Og du! Føler du at noe mangler, og du ikke helt har den der WOW-følelsen enda, snakk med oss så skal vi finne enda flere alternativ til deg som vil reise i august!

Kart over de beste destinasjonene for reiser i august
Den malaysiske delen av Borneo
Om du tar en rundreise på Borneo bør du reise til den malaysiske delen. Her finner du mange av øyas høydepunkter! Beveg deg inn på artikkelen under, kikk på Boreno og Malaysias highlights og bli bedre kjent med området før avreise.

God tur!
Let me read!

Borneo

Borneo er den tredje største øya i verden (etter Grønland og Papua Ny-Guinea) og deles mellom landene Malaysia, Indonesia og Brunei. Drar du hit må du få med deg en av verdens eldste regnskoger (ca 130 millioner år gammel!) hvor våre fjerne slektninger orangutangene bor!

Den indonesiske delen av Borneo er størst, så sannsynligheten er stor for at du kommer til å bo i akkurat Indonesia under din reise til øya. Siden øya er stor er det vanskelig å forutse været og klimaet er forskjellig utifra hvor du befinner deg. Når du reiser hit trenger du ikke tenke altfor mye på sesongene, men generelt sett er august en flott måned å dra hit på.

Mens du er der må du prøve deg på både dykking og surfing langs kysten og oppleve de mange nasjonalparkene. Sjekk for eksempel ut de utrolige nasjonalparkene som listes som verdensarv av UNESCO: Gunung Mulu National Park og Kinabalu National Park. Et siste eventyr på tampen av sommeren!

Snakk med oss om reiser til Borneo

 

Se hva Thailand har å by på!
Thailand er et paradis for dykking. Både for nybegynnere og proffe. Øya Koh Tao har over 200 dykkeoperatører og det kan være vanskelig å velge hvem du skal gå for. Prat med oss for å finne de kuleste og beste dykkemulighetene. Her er en av dem!
Utforsk dykkemulighetene dine på Koh Tao her

Østkysten av Thailand

Hvorfor skal man reise til en feriedestinasjon vi alle har hørt om? Hvor alle pensjonistene eller småbarnsfamiliene befinner seg? Fordi Thailand er så sykt mye mer enn det! I august kan du nemlig danse deg inn på steder som Koh Phangan. Koh Phangan ligger i den sørøstlige delen av Thailand og er kjent for sine fullmånefester. Disse festene er hver kveld før eller etter fullmåne, hvor man hører på musikk som RnB og reggae, mens man danser seg inn i soloppgangen.

Det er regntid på østkysten av Thailand i august, men temperaturen ligger fortsatt på 24-32 grader. Selv om det regnes (pun intended) som en regnsesong, er det mye verre i vest, og de fleste rømmer til østkysten ettersom temperaturen føles bedre, luftfuktigheten er mindre og man rekker å få bikiniskille. På øya Koh Samui er det langt fra fjellsidene på fastlandet, og derfor er det lite nedbør her og det er bare en av mange steder du burde stikke innom.

Ettersom de fleste reiser til Thailand er på vinterstid, regnes ikke august som høysesong for å reise hit. Prisene senkes og du kan nyte et billig opphold i paradis. Du kan også oppdage en ny verden under vann! Lær deg å dykke, finn skjulte skatter på uberørte øyer med lokalbefolkningen eller lær deg å surfe. Trenger du enda flere grunner til å sette Thailand på din bucketliste i august, har vi mye mer snacks på lager.

Spør oss om reiser til Thailand

diving-padi-learning-to-dive-cover
Klar for å ta dykkersertifikatet?
Kombiner avslappet øy-liv med et dynamisk og profesjonelt dykkesenter. Lær deg å dykke med 5-stjerners PADI sertifiserte instruktører.
Les mer om dykkesenteret

Perhentianøyene

Perhentianøyene.... De har jeg aldri hørt om, tenker du kanskje.. Da sier vi bare: KOM DEG AVGÅRDE!

Vil du til en øy hvor det ikke finnes biler, mopeder eller en hovedvei generelt? Hvor du kan gå fra a til b, eller kjøre båt fra øy til øy? Da velger du Perhentianøyene. Her huker du ikke tak i en taxi i en busy storby, ser du. Her huker du nemlig tak i en vanntaxi! En vanntaxi eller en båttaxi reiser mellom øyene og koster deg rundt 40 kroner. Når det blir mørkt dobles prisene, men fra en taxitur til 1000 kroner fra Oslo S til Majorstuen i Oslo, til en båttaxi fra øy til øy for 40 kroner… ja, det er overkommelig. Matprisene er også rimelige og du finner alt fra stekte nudler og sjømat til annen tradisjonell thaimat.

Reiser du i august er været varmt og godt, og du kan faktisk etterlate ullstrømpene hjemme i Norge. Reiser du fra november til februar er du plaget av monsuner og mange sandstrender på Perhentianøyene er faktisk stengt. Det kunne jo vært en skikkelig bomtur.

Da er det godt at vi kan hjelpe. Du trenger ikke lenger sitte timevis på hverken internett eller på biblioteket for å få tak i den informasjonen du trenger når du skal på ferie. Møt oss i butikken, ring oss eller send oss en mail, så skal vi passe på at du får med deg alle aktivitetene du ønsker på en tur til de skjulte skattene på Perhentianøyene.

Noen av stedene du må få med deg er: Turtle beach på Store Perhentian, Flora beach og Mira beach på Lille Perhentian. Hvorfor? Her kan du snorkle til du får svømmehud mellom tærne, se det magiske livet under vann, hundrevis av meter med kritthvite sandstrender uten bebyggelse og øyer som er omringet av spennende jungel. Ikke nok? Da kan du jo få med deg den surrealistiske stjernehimmelen over Flora Bay. Den er det vanskelig å matche og hverdagens stress og bekymringer glemmes i et hav av skilpadder, klovnefisk og revhai.

Spør oss om reiser til Perhentianøyene

Kenya i august kanskje?
Sjekk ut våre fantastiske reiser til Afrika. Opplev alt fra de dramatiske savannene, til det mangfoldige dyrelivet. Reis til "Løvenes konge" sin hjemby og bli kjent med mennesker fra hele verden!
Mer info om tur til Kenya her

Kenya

Løver, safari, natur og farlige dyr er det første som popper opp når en søker på Kenya. Burde en virkelig utfordre skjebnen ved å reise til et land som dette? Klart du burde!

Det finnes ingen steder som Kenya (jo, kanskje Tanzania), hvor du kan kjenne på adrenalinet når du stirrer en løve i øynene. Eller ikke gjør det, hold deg på god avstand... Men det å sitte i en jeep uten tak og kjenne hårene på armene reise seg når du sakte men sikkert kjører forbi en flokk med elefanter, ja, da kjenner du at du faktisk lever!

August er en perfekt måned for reiser til Kenya ettersom at været er behagelig, hverken for varmt eller for kaldt. Gjennomsnittstemperaturen ligger på rett over 20 varmegrader på dagtid, med liten sannsynlighet for regn. Det er ikke store forskjellene i temperatur ettersom at Kenya ligger på ekvator, men det kommer allikevel an på hvor i Kenya du er. Byer langs kysten og nordpå er de varmeste områdene i august. I tillegg har alle gnuene og sebraene i "The Big Migration" kommet seg over til Maasai Mara i løpet av sommeren!

Let's go!

Klar for Kenya? Snakk med oss

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i august, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Sugen på å reise i august, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

Gå tilbake til reisekalenderen

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...