{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Perhentianøyene

perhentian-islands-boat-taxi-malaysia-cover
perhentian-islands-turtle-underwater-malaysia-sidebar

Perhentian Islands - Et ekte ferieparadis!

Hvis du er på utkikk etter et ekte ferieparadis i Malaysia skal du reise til det tropiske paradiset Perhentian Islands. Her kan du dykke ned i det krystallklare vannet og  møte på havskilpadder, fargerik fisk, samt en og annen hai som glir forbi de vakre korallene. På land kan du slikke sol på de kritthvite sandstrendene, som på kvelden fylles opp med leirbål og god stemning overdekket av en stjerneklar himmel!
Spør oss om Perhentianøyene

Våre reisetips til Perhentianøyene

Perhentianøyene består av to hovedøyer: Kecil ('liten') og Besar ('stor'). Kecil er det foretrukne valget for backpackere, mens Besar byr på en noe høyere standard og høyere priser. Her er atmosfæren avslappet og mer tilpasset par og folk på bryllupsreise. Begge øyene kan by på vakre sandstrender, korallrev og turkist hav der du kan møte på skilpadder, fargerike fisk, klovnefisker (Nemo!), maneter og små haier. Øyene er dekket av jungel og her finnes det ingen bilveier, kun gangstier.

Dersom du bor på Kecil - den miste av de to øyene – må du sørge for å få med deg en film under åpen himmel på Ombak Resort mellom Long Beach og Coral Bay. Her kan du sitte komfortabelt i sanda eller i en strandstol, nyte fantastisk mat og høre lyden av rolige bølger i bakgrunnen. Dette er en opplevelse du ikke kan gå glipp av!

Opplevelser og aktiviteter på Perhentianøyene

På Perhentianøyene handler alt om vannsport. Det finnes et utall dykkerskoler på begge øyene, som tilbyr dykkerpakker både til uerfarne førstegangsdykkere og erfarne dykkere som er klare til å hoppe uti vannet med en gang. De mest populære dykkerstedene er The Pinnacle, The Sugar Wreck og Redang Island.

For deg som synes dykking kan bli litt I meste laget, kan du skaffe deg snorkleutstyr og sette avsted på egenhånd. Det er en fantastisk mulighet til å komme tett på det yrende livet under vann for her kryr det av liv og sikten er ofte svært god.

Du har også muligheten til å leie en egen kajakk og finne en isolerte strand du kan ha helt for deg selv, den ultimate tropiske drømmen. Vanntaxiene er også et godt alternativ for å utforske de forskjellige øyene. Av landbaserte aktiviteter er det fotturer i jungelen som er det mest populære. Her har du gode sjanser til å spotte store varaner, merkelige edderkopper og en og annen ape. Men du kan selvfølgelig også velge å bare bli liggende på stranda uten å gjøre noe som helst. Det er opp til deg!

Når mørket faller på, samles backpackere fra hele verden rundt leirbålene som tennes på stranda. Her kan du også få med deg et av de daglige ild-showene som sparker i gang kveldens strandparty.

Når er det best å besøke Perhentianøyene?

Den beste tiden å besøke Perhentianøyene er mellom april og september, da det er godt og varmt, og lite regn. I denne perioden ligger den daglige gjennomsnittstemperaturen på rundt 30 grader. Unngå monsunsesongen mellom oktober og mai, da øyene uansett er mer eller mindre stengt for turister.

Kjekt å vite til reisen til Perhentianøyene:

På en reise til Perhentianøyene er det viktig å huske på å ta med nok kontanter. Det finnes nemlig ingen minibanker på øyene, og det er få steder som tar imot bankkort. Vær også forsiktig med å legge igjen for mye penger på hotellrommet da tyver vet at turister ofte har med seg en del kontanter.
Mange av hotellene og hostellene på Perhentianøyene tar ikke imot forhåndsbestillinger, så det lønner seg å ta en tidlig båt ut til øyene for å være sikker på at du får et sted å bo.

Vil du reise til Perhentianøyene?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Perhentianøyene og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MALAYSIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...