{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

De beste destinasjonene for reise i mai

Brasil og Rio de Janeiro er perfekt reisemål i mai

3 reisemål for deg som ønsker å reise i mai

Endelig har våren begynt for alvor og man kan kjenne at temperaturene begynner å krype oppover. Allikevel vet man at været i mai kan være veldig varierende! Man feirer som regel 17.mai i enten en nydelig bunad eller dress som er litt for varm, eller klissblaut med en tung nasjonaldrakt og regnponsjo.... Da kan fortsatt stemningen for å reise utenlands - til et varmt land - være på topp. Med tanke på at å begynne å kikke på reiser kan være overveldende og slitsomt, len deg tilbake og sjekk ut våre topp 3 destinasjoner for reise i mai! Kanskje finner du din neste drømmedestinasjon?

Dersom du ikke helt har den der WOW-følelsen, så ta kontakt med oss og hør hva mer vi kan inkludere på din reise! 

Kart for de beste reisene i mai
USA - den ultimate destinasjonen for road trips!
Skrik ut til alle vennen dine, bestill en bil eller en campervan og reis på tidenes beste opplevelser på en road trip gjennom USA! Med leie av bil kan du nyte friheten av å stoppe hvor som helst, ingen som maser at du må komme deg avgårde til neste destinasjon eller en guide som snakker gebrokken engelsk.. Her er valget helt opp til deg og dine. Kjør på!
Les mer om road trips i USA

USA

USA består av femti vidt forskjellige stater, så det kommer helt an på hva du har lyst til å få ut av reisen din. Opplev travle storbyer som ser ut til å tilby alt man kan tenke seg, børst støv av badetøyet og dra til en solfylt stat med strender eller ta det helt med ro og oppdag villmarkens naturvidundre. I USA står opplevelsene i kø! I mai har du sjansen til å oppleve den amerikanske våren. Vi velger å holde oss nøytrale til hvorvidt våren hos våre venner over Atlanteren er bedre enn i Norge - det får du helt enkelt avgjøre selv! Det vi kan love deg derimot er at temperaturene er høyere enn her hjemme i nord, og noen ekstra plussgrader skader vel ikke?

Men hva slags tur bør du planlegge til USA i mai? En spennende storbyferie, kanskje? Eller kanskje du vil oppleve en helt fantastisk backpackertur? Da er road trip veien å gå. Planlegg din egen road trip, prøv en av rutene vi foreslår eller book deg inn på en gruppereise med andre backpackere. Sjekk ut vår road trip fra San Fransisco til Los Angeles to get the idea.

Foretrekker du å reise alene? Sjekk ut linken nedenfor:

USAs beste road trips

Psst... Du vet vel at vi har ekstremt bra deals på leiebilder for personer under 25 år?

Spør oss om reiser til USA

På leit etter fossefallet Iguassu!
Dans deg gjennom de beste stedene gjennom Sør-Amerika. Start med party-byen Rio og beveg deg mot det utrolige fossefallet Iguassu i Argentina. På turen er du innom både Argentina, Uruguay, Paraguay og Brazil! Mye inntrykk på en gang? Helt klart, men det er slik det skal være når du reiser på nye drømmereiser! Men pust ut med en fridag i Paraty, hvor du kan slappe av og gjøre akkurat som du vil.

Spennende. am i right?
Les mer om turen fra Rio til Buenos Aires her

Brasil

I Brasil kan du oppleve nydelige sandstrender, flotte mennesker, verdens største regnskog, fascinerende dyreliv, spennende byer, samba, fotball og vakre fossefall. Brasil har med andre ord alt! Opplev det fantastiske nattelivet i Rio, dra på oppdagelsesferd i Amazonsjungelen og nyt en kald øl på en av de mange strendene. Ahh, for et eksotisk paradis!

Landet er stort, og klimaet varierer derfor en del, men det er for det meste tropisk, og du kan nyte temperaturer på rundt 25-30 varmegrader. Hvor mange grader er det i Norge i mai igjen? -10?!

Vi tilbyr mange spennende muligheter i Brasil, enten du har lyst til å jobbe som frivillig i en av favelaene eller du vil dra på en rundreise og kombinere vakre Brasil med flere land, slik som Argentina, Paraguay og Uruguay. Kun fantasien kan sette en stopper!

Hvordan komme seg rundt i Brasil på enklest mulig måte? Vi anbefaler buss. Billigst og best!

Spør oss om reiser til Brasil

 

Neste destinasjon - Kina!
Dette er turen for dem som ønsker en liten smakebit på Kina! På 8 dager reiser du fra Beijing - Xi'an - Suzhou - Shanghai. Dette må jo bare oppleves!
Kina next? Les mer her

Kina

Oppdag både fortiden og fremtiden på en og samme reise! Landets historie strekker seg over 5000 år tilbake i tid og har etterlatt seg et hav av vakre, imponerende byggverk. Over hele Kina finner du nasjonale skatter fra antikkens tid som har blitt restaurert og pusset opp de seneste årene: Den kinesiske mur, Terrakottakrigerne i Xi'an, og Den forbudte by. Opplev også den fulle effekten av en av de raskest voksende økonomiene i verden ved et besøk til Shanghai. En futuristisk by uten sidestykke!

Klimaet i Kina er preget av landets store størrelse. I nord er det sommertemperaturer på omkring 25 grader med kalde vintre, mens det i sør er subtropisk med meget varme somre og milde vintre. Uansett hvor du velger å dra kan vi love deg en fantastisk opplevelse - men husk at dette landet huser 1/5 av jordens befolkning, så vær forberedt på svært travle gater!

Spør oss om reiser til Kina

Psst…
Ønsker du å planlegge en lengre reise i mai, anbefaler vi deg å bestille i god tid før ønsket avreise. Vi kan da hjelpe med å sette sammen din drømmereise, slik at budsjettet strekker til. Hva vi mener med god tid kan tolkes forskjellig, men vi mener 6-8 måneder (8-10 måneder for reiser i høysesong) er god tid på planlegging, bestilling og pakking.

Sugen på å reise i mai, men er usikker på hvor du skal ta veien?

Du kan slappe helt av! Våre reisespesialister hjelper deg med å gjøre din reise episk! Vi passer på at din reise er en perfekt match for deg. Book et kostnadsfritt møte med en av våre reisespesialister, så vi kan komme i gang med å designe ditt eventyr! Og du, møtet kan vi både ta over telefon eller i en av våre butikker - du bestemmer!

La oss ta en kaffe?

Vil du sjekke ut reisene vi anbefaler for de andre månedene i året?

⬅ Gå tilbake til reisekalenderen

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...