{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

7 fordeler ved å reise alene

Mann med go pro i hånden

7 fordeler ved å reise alene

Ingen av kompisene eller venninnene som kan bli med deg å reise? Det er helt i orden! Å reise alene er ikke så skummelt eller så vanskelig som du kanskje har sett for deg. Så ikke avlys drømmereisen bare fordi travel buddien din ikke kunne være med. Sjekk ut disse 7 grunnene til hvorfor du bør reise alene i stedet!

1. Du blir kjent med nye sider av deg selv

kona að ferðast ein að halda á korti

Du kommer nok til å støte på noen utfordringer når du reiser alene, men du kommer også til å oppdage at det du trodde var et stort problem egentlig var ganske lett å fikse. På den måten oppdager du nye sider ved deg selv, får mestringsfølelse og er bedre rustet til å møte andre typer utfordringer når du kommer hjem igjen.

2. Å bli kjent med andre backpackere er mye enklere enn du tror

hópur af ferðalöngum að knúsast

Det er ikke fordi du prøver mer enn vanlig, men fordi andre også syns det er lettere å begynne å prate med noen som sitter alene kontra i en stor gruppe. Så lenge du er på et sted med andre backpackere, så kommer du ikke til å ha problem med å møte nye mennesker.

3. Du er sjefen!

Det er fullstendig opp til deg hva du vil se og gjøre. Du er fri som fuglen og kan endre reiseplanene dine akkurat som du ønsker.

4. Det er nesten ALLTID plass til deg på hostel

manneskja að ferðast einí hengirúmi

Når du reiser alene er det mye større sjanse for at det er en ledig plass til deg på hostel. Det er jo ganske kjekt hvis du plutselig bestemmer deg for å endre reiseplanene dine og ikke har mulighet for å bestille på forhånd.

5. Du trenger kun å tenke på deg selv

Maður að ferðast einn með bakpoka að horfa út á sjó

Du gjør det du vil, når du vil og hvor du vil. Spis når du er sulten og ta deg en pause når du er sliten. Kanskje blir det rart å skulle reise med andre igjen etter å ha hatt så mye frihet til å velge selv!

6. Du blir en uavhengig

Du blir mest sannsynlig mye mer uavhengig etter å ha reist alene. Du lærer å håndtere ulike situasjoner på egenhånd uten hjelp og råd fra andre.

7. Du kan overdrive så mye du vil

Siden det ikke er noen som kan rette på historiene du forteller så kan du overdrive så mye du vil! Det skal sies at vi oppmuntrer ikke til løgn, men litt ekstra krydder i historien skader ikke!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...