{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Topp 10 klasseturer i Europa 2020

czech-republic-prague-lookout-teens-group

Populære klasseturer til 10 kule byer

Dere trenger ikke reise jorden rundt for den perfekte klasseturen. Europa har utrolig mye å by på, og årets mest populære byer passer for alle typer klasseturer. Fra en idyllisk øy i Middelhavet til en av verdens ledende designhovedsteder. Se hvilke byer som er mest populære for årets klasseturer og finn deres favoritt, så hjelper vi til med resten! 

Allerede klar for å planlegge årets klassetur?

Vi gleder oss til å høre fra deg

10. Budapest – Byvandring, spa og historie

Populære klasseturer til Budapest

Dette sier våre reisespesialister om Budapest:

Det er ingen tvil om at "Øst-Europas Paris" har fortjent en plass på denne listen. Få et innblikk i historiske hendelser på byvandring i Budapest, godt blandet med byens sjarme og koselige gater. 

Klassetur til Budapest fra 2.643 kr

9. Málaga – Picasso og historiske bygninger

Populære klasseturer til Malaga

Dette sier våre reisespesialister om Málaga:

Hva er vel en klassetur uten historiske bygninger og museer, kulturelle opplevelser, koselige gater, strender, og ikke minst spennende shoppingmuligheter? Ingen grunn til bekymring, alt dette og mere til finnes i Picassos fødeby, Málaga. 

Klassetur til Malaga fra 2.650 kr

8. Roma – Antikken, kunst og italiensk mat

Populære klasseturer til Roma

Dette sier våre reisespesialister om Roma: 

Romas utrolige samling av monumenter, kirker og kunstverk gjør at byen minner om et eneste stort utendørsmuseum. Også må vi ikke glemme den fantastiske italienske matkulturen. Vi sier bare; "Mamma mia"!

Klassetur til Roma fra 3.580 kr

7. Barcelona – Kunst, strand og spansk

Populære klasseturer til Barcelona

Dette sier våre reisespesialister om Barcelona:

Videre til en annen spansk perle! På tide å forbedre spansken? Barcelona har alt; en spennende by like ved stranda med arkitektur og kunst i fokus. I tillegg bærer byen på en interessant historie fra Den spanske borgerkrigen. 

Klassetur til Barcelona fra 2.610 kr

6. Krakow – Krigshistorie og spennende arkitektur

Populære klasseturer til Krakow

Dette sier våre reisespesialister om Krakow:

Krakow byr på et unikt innblikk i Europeisk krigshistorie. Byens arkitektur slapp unna de største ødeleggelsene under Andre Verdenskrig, så her er til og med en tur fra hotellet til butikken en opplevelse i seg selv. 

Klassetur til Krakow fra 2.385 kr

5. Praha – Krigshistorie og godt bevart arkitektur

Populære klasseturer til Praha

Dette sier våre reisespesialister om Praha:

Praha er en liten by med en enorm historie og sjel! Byen unnslapp de store ødeleggelsene under krigen og arkitekturen er derfor godt bevart. Med andre ord, her er det bare å ta på seg gode sko og ta en tur ut i de sjarmerende gatene for å se 600 års historie med egne øyne.

Klassetur til Praha fra 1.850 kr

4. Berlin – Tysk språk, gatekunst og historie

Populære klasseturer til Berlin

Dette sier våre reisespesialister om Berlin:

En klassetur til Berlin er som en skikkelig spennende historietime! Kun en kort flytur unna venter det en storby som er stappfull med kulturopplevelser og historie. En klassetur hit kan passe for nesten alle typer fag, enten dere vil studere arkitektur, historie, kunst, tysk eller annet. Berlin har også et moderne og kult kulturliv som kommer til syne gjennom alt fra hippe restauranter og arrangementer til gatekunst med sterke budskap.

Klassetur til Berlin fra 1.885 kr

3. Malta - Riddere og middelhavskultur

Populære klasseturer til Malta

Dette sier våre reisespesialister om Malta:

Malta er ikke bare en øy med fint vær og badestrender. På klassetur til Malta får dere servert spennende fortellinger om festninger, katedraler, riddere og kolonimakter gjennom øyas lange og dramatiske historie. Nå er Malta et fredelig sted, men dere vil fort se at historien i stor grad har preget øyas unike kultur, arkitektur og språk. 

Klassetur til Malta fra 3.075 kr

2. København – Middelalder, kanaler og design

Populære klasseturer til KøbenhavnDette sier våre reisespesialister om København:

Vi har mye å lære av våre gode venner over dammen. Innen design er København en av verdens ledende hovedsteder, og byen i seg selv er både sjarmerende og livlig. Vi snakker middelaldergater med palasser og kanaler fra 1700-tallet, side om side med moderne arkitektur i særklasse. Kombiner faglig innhold på studieturen med kule aktiviteter som Tivoli, sykkelturer og en båttur på kanalen! 

Klassetur til København fra 1.731 kr

1. London – Multikulturelt miljø i storbyen

Populære klasseturer til London

Dette sier våre reisespesialister om London

London topper listen over årets mest populære klasseturer, og det er med god grunn. I byen finner dere høydepunkter på rad å rekke, som en guidet tur i Tower of London, shopping i Oxford Street, imponerende verdenshistorie på Natural History Museum og en tur opp i kuppelen på St. Pauls Katedral, for å nevne noen. 

Klassetur til London fra 2.460 kr

På tide å bestille tidenes klassetur?

Vi vet at studieturen er en unik mulighet som byr på verdifulle erfaringer, i tillegg til å styrke studentene både faglig og sosialt. Vi har lang erfaring med planlegging av reiser for større grupper, både i og utenfor Europa. Vi har samarbeidspartnere over hele verden og kan dermed tilby et bredt spekter av faglig relevante turer for studenter og større grupper. 

Er dere interessert i flere tips eller ønsker å prate med en reisespesialist om planleggingen av årets klassetur? 

Ta kontakt for en hyggelig samtale

Få et gratis tilbud på klassetur

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...