{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Compact C-21 | Cruise America

Bobil som står parkert på gresset foran mektige fjellformasjoner
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Book nå
Baksiden av bobil som står parkert på gresset foran mektige fjellformasjoner

En Compact Plus C-21 bobil fra Cruise America gir deg den ultimate friheten når du cruiser rundt i USA eller Canada.

Her har du alt du trenger ombord i bobilen; bag, kjøkken, seng og spisebord. Det er opp til deg hvor neste stopp får til, når du vil ha pause, hvor du vil ha pause: ja, du har rett og slett full frihet! 

Denne Compact Plus C-21-modellen har et fullt utstyrt kjøkken og bad med toalett. Det er en dobbeltseng over førerhuset samt en bak i bilen. Modellen er perfekt for 4 personer og oppholdsrommet kan enkelt gjøres om til soveplass. Bobilen har automatgir så det eneste du trenger å konsentrere deg om er å finne ut hvor du skal reise videre.

Oppholdsrommet er perfekt for avslapning, og kjøkkenet kommer med samme utstyr som de større modellene. Det er en ganske høy modell, så du trenger ikke bekymre deg for å kunne stå oppreist inne i bobilen. Den er bare 2,3 meter bred, noe som gjør den enkel å kjøre og parkere sammenlignet med større modeller.

Som med alle andre Cruise America-modeller er C-21 konstruert for å redusere gassforbruket.

Du må være 21 år for å leie denne modellen.

Mer info

Cruise America-utleiesteder i USA

Cruise America USA And Canada Rental Locations

Inkludert:

 • Romslig oppholdsrom
 • Soveplass til 4 personer
 • Bad med toalett
 • Kjøleskap
 • Gassdrevet kokeplate
 • Mikrobølgeovn

Bobilen inneholder:

 • Ford V8 Motor med automatgir
 • Servobremser og servostyring
 • Klimaanlegg og cruisekontroll
 • Stereo høyttalere
 • LP Gass/12 Volt ovn
 • 151 l drivstofftank og 45 l propangasstank
 • 76 l ferskvann / 64 l kloakkvann / 62 l gråvannstank
 • Lengde: 6,55 m

Kjøring og overnatting

Denne C-21 bobilen har automatgir og servostyring. Hvis du aldri har prøvd automatgi før, slapp av! Det er superenkelt og vil bare ta deg noen minutter å lære.

Denne modellen har plass til 4 personer, og soveområdene finner du over førerhuset og bak, hvor du kan forvandle sittegruppen til en komfortabel dobbeltseng. Det gjør denne modellen ideell for en gruppe på 4 venner eller en familie på 4.

Kjøkken og bad

En Compact Plus C21-modell har både kjøkkenutstyr og bad. Kjøkkenvasken har elektrisk pumpe koblet til vanntanken, komfyren har 2 gassbrennere som burde være nok til å lage et digg campingmåltid, og i tillegg til dette finnes det både mikrobølgeovn og kjøleskap med innebygget fryser!

Og badet? Det har både dusj og toalett.

Utleiestasjoner og enveisavgifter

Det er til sammen 44 Cruise America-utleiesteder i USA og Canada der du kan hente bobilen din. Det er mulig å bestille enveisleie mellom alle Cruise America-lokasjoner i USA - da påløper det vanligvis et gebyr på mellom 400-650USD dersom du velger å hente og avlevere på ulike destinasjoner.

Det er ikke mulig å bestille enveisleie mellom USA og Canada, og det er ikke tillatt å kjøre kjøretøyet inn i Mexico.

Aircondition og oppvarming

Inne i bobilen er det klimaanlegg som du enkelt kan kontrollere fra innsiden. Den kan kobles til via campingplassens eksterne strømuttak eller gjennom strømgeneratoren i bobilen (finnes ikke i alle bobiler). Systemet fungerer både hvis det er for varmt eller for kaldt ute.

Den innebygde 4KW strømgeneratoren er designet for å skape ekstra strøm til klimaanlegget, mikrobølgeovnen eller kjøleskapet. Den lader et ekstra batteri som kan brukes hvis du befinner deg på en campingplass uten strøm, for eksempel.

Hvor mye koster det å leie en C21?

Leieprisen varierer etter etterspørsel og sesong. Du får den laveste prisen hvis du bestiller bobilen i god tid når tilgjengeligheten er høy. Det er også billigere å reise i lavsesong. Høysesongen (mai til oktober) er dyrere, og dersom du bestiller nær avreisedatoen betaler du også mer. Det er fungerer egentlig på akkurat samme måte som flybilletter!

For et nøyaktig tilbud på dine foretrukne reisedatoer, vennligst ta kontakt - vi er her for å hjelpe deg.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...