{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Kuga | Travellers Autobarn

Kuga | Travellers Autobarn
Per dag i høysesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
Kuga | Travellers Autobarn

Kuga Campervan fra Travellers Autobarn er den ideelle modellen for den lille familien, kjæresteparet eller 3 venner som ønsker en budsjettvennlig road trip i USA. Modellen leveres med moderne solpanel-system på taket og helt nytt interiør (2018/2019).

Kuga campervan er fabrikkbygget, fuksjonell og pålitelig, og er omtrent det minste kjøretøyet som fortsatt kan kategoriseres som campervan

Dessuten er denne modellen også utstyrt med strømuttak, USB plug-in, og ekstra oppbevaringsrom. Campervanen har en innvendig høyde på 196 cm, og byr derfor på godt med plass til å stå oppreist inne i campervanen mens du lager mat eller snakker med vennene dine. 

Kuga campervan er definitivt en 'crowd pleaser'. Modellen har nylig fått nytt og moderne interiør, så hvis dere er på utkikk etter noe stilig og nytt, men fortsatt ønsker å holde det på et budsjettvennlig nivå, så er dette campervanen for dere! Kuga campervan leveres med e mikrobølgeovn, kjøleskap, vaskekum, og gaskomfyr. Det er den perfekte campervan for en episk road trip i USA.

Campervanen passer for en liten familie med 1 barn (minumum 4 - 6 år, avhengig av hvilken stat du er i - du er selv ansvarlig for å sjekke regelverket i de statene du skal til), et kjærestepar eller 3 venner. Det er sitte og soveplasser for opptil 3 personer. 

Når du leier en Kuga campervan inkluderer det et ubegrenset antall kilometer. Du kan med andre ord kjøre så langt du vil (innen USA og Canadas grenser) uten at det koster noe ekstra.

Mer info

Travellers Autobarn utleiestasjoner i USA

Travellers Autobarn utleiestasjoner i USA

Inkludert

 • Ubegrenset kilometer
 • Utvidet skadeforsikring
 • Dobbelseng + 1 enkeltseng i taket
 • Sammenleggbart bord og benker inne i campervanen
 • Kjøleskap og mikrobølgeovn
 • Liten gasskomfyr med 2 kokeplater
 • Vask og vanntank
 • Solpanel til kontinuerlig opplading av batteri

Campervanen inneholder

 • Automatgir, servostyring og dobbeltbatteri
 • 117 liter bensintank
 • Strømuttak: 2 x 120V til å lade elektrisk utstyr
 • Plass til 2-3 personer
 • Klimaanlegg i forsetet
 • AUX og USB
 • Brannslukker
 • NB! Ikke passende for babysete (0-3 år).

Solpaneler

Kuga campervan leveres med solpaneler på taket, noe som betyr at det er mindre behov for å finne campingplasser med strømuttak for å kunne lade batteriene til lys og kjøleskapet. Med solpanelet blir batteriet ladet kontinuerlig, og du er dermed fri til å kjøre utenfor allfarvei så lenge du vil.

Nytt interiør

Kuga-modellen har nytt interiør fra 2018/2019. Det inkluderer bl.a sengen, kjøkkenet, bord og sofa. Til sammenligning har Hitop-modellen interiør fra 2013/2015.

Kjøring og overnatting

Denne campervan-modellen fra Travellers Autobarn er utstyrt med servostyring, kraftbremser og automatgir. Hvis du aldri har kjørt automatgir før så skal du ikke bekymre deg. Det går fort å lære seg.

Campervanen har sitte- og soveplasser til opptil 3 personer. Til kvelds gjøres sitteområdet og bordet i baksetet om til en dobbeltseng, mens en enkeltseng finnes i taket på campervanen (på innsiden).

Kjøkkenfasiliteter

Denne modellen har en liten kjøkkenkrok like bak cockpiten, og er utstyrt med et kjøleskap, gasskomfyr, mikrobølgeovn og vask.

For et tillegg på USD 45 kan du leie et "Living Equipment Kit" som inkluderer: soveposer, puter, laken, håndduker, bestikk, kasseroller og stekepanner, kopphåndduk, oppvaskeutstyr, kjele og campingstoler.

Utleiestasjoner og enveisleie

Travellers Autobarn har 3 utleiestasjoner i USA: Las Vegas, Los Angeles og San Francisco.

Det er mulig å bestille enveisleie mellom alle disse 3 utleiestasjonene. Merk at enveisleie koster ekstra (USD 300-500).

Vær også oppmerksom på at reiser over grensen til Mexico ikke er tillatt.
Det er tillatt å kjøre over til Canada.

Utstyr og fordeler

Travellers Autobarn USA byr på følgende fordeler og utstyr i alle sine campervans:provides the following benefits with every campervan rental:

- Utleie til unge sjåfører (minst 21 år)
- Gratis ubegrenset antall kilometer
- 10% rabatt på første campingplass (maks 4 overnattinger).
- Depositum blir kun reservert, og ikke trukket fra kredittkortet.

Aldersgrense

Du må være minst 21 år gammel (på tidspunktet du henter campervanen) med gyldig førerkort for å leie en Travellers Autobarn campervan

Travellers Autobarn har ikke ekstra gebyrer for unge sjåfører.

Hva koster det å leie en Kuga campervan?

Prisen for å leie en Kuga campervan varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller campervanen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...