{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Large C-30 | Cruise America

Large C-30 | Cruise America - USA & Canada
Per dag i høyesesong
Hva er inkludert?
Få mer informasjon eller book nå!
Large C-30 | Cruise America - USA & Canada

Dette er den største bobilen til utleie i USA og Canada, og inneholder alt du trenger for en uforglemmelig road trip med storfamilien eller vennegjengen.

Med Cruise Americas C30 modell kommer du ikke til å mangle noe. Ikke behøver du å tenke på lokal transport eller overnatting heller. Her får du både leiebil og hotell i en og samme pakke!

Denne supersized familievennlige bobilen er en favoritt blandt de som ønsker god plass og mange sengeplasser. I tillegg er bobilen utstyrt med et komplett kjøkken og separat toalett og dusjkabinett. På tross av sin lengde er modellen enkel å manøvrere og det kreves kun alminnelig førerkort for å kjøre bobilen.

Bobilen har soveplasser for opptil 7 personer. Det er to permanente dobbeltsenger; 1 bak i bobilen og 1 i taket over cockpiten. De resterende 3 soveplassene (1 dobbeltseng og 1 enkeltseng) kan lages ved å folde ut sofaen og sitteområdet sammen med kjøkkenbordet. 

Denne modellen er perfekt for vennegjengen eller storfamilien som skal på en roadtrip gjennom USA eller Canada. 

Minimumsalder for å leie denne bobilen er 21 år.

Mer info

Utleiesteder i USA og Canada

Utleiesteder i USA og Canada

Inkludert:

 • 2 x reisepakke
 • Romslig oppholdrom
 • Soveplasser for opptil 7 personer (3 x dobbelseng & 1 enkeltseng)
 • Separat toalett
 • Separat dusj
 • Kjøleskap
 • Gasskomfyr med 2 innebygde kokeplater
 • Ekstra gass
 • Mikrobølgeovn
 • Klimaanlegg og oppvarming
 • Elektrisk generator (kun på modeller leid i USA)

Bobilen inneholder:

 • Ford V10 motor med automatgir
 • ABS-bremser og servostyring
 • Klimaanlegg og Cruisekontroll
 • Lydsystem
 • Energieffektiv LED-belysning
 • Propan/AC/DC Kjøleskap
 • 208 liter bensintank og 46 liter propangass tank
 • 151 liter ferskvannstank og 22 liter varmtvannstank
 • 94 liter avløpsvanntank og 83 liter avfallstank (gråvannstank)
 • Utvendig oppbevaringsplass (2.3 m2)
 • Kjøretøyets lengde: 9.1 meter (30ft)

Transport og overnatting

Denne store C30 bobil-modellen fra Cruise America er utstyrt med servostyring, ABS-bremser, og automatgir. Hvis du aldri har kjørt automatgir før så skal du ikke bekymre deg. Det går fort å lære seg.

Bobilen har soveplasser for opptil 7 personer. Det er to permanente dobbeltsenger i bobilen; en bak i bilen og en i taket over cockpiten. Sofaen, sitteområdet og spisebordet kan enkelt gjøres om til en dobbelseng og enkeltseng om kvelden.

Denne Cruise America C20 modellen er ideell for en stor familie på opptil 7 personer eller en vennegjeng på 6-7 personer som reiser sammen.

Kjøkken og bad

C-19 modellen har et bad og et fullt utstyrt kjøkkenområde. Kjøkkenvasken er utstyrt med en elektrisk pumpe som er knyttet til kaldtvannstanken, slik at dere har tilgang til rennende vann. Komfyren har to plater - akkurat nok til at man kan diske opp en fortreffelig campingmiddag. Videre har kjøkkenet både mikrobølgeovn og kjøleskap med fryser.

Badet i bobilen er utstyrt med både dusj og vannklosett. Som en ekstra bonus har bobilen dessuten en varmtvannsbereder og et velfungerende sentralvarmesystem, så dere kan holde dere varme selv på kjølige netter oppe i fjellene.

Utleiestasjoner og enveisleie

Det er 44 Cruise America utleiesenter i USA, Canada, og Alaska som du kan plukke opp campervanen din fra. Dersom dere ikke har lyst til å kjøre tur/retur, kan dere velge å bestille enveisleie og levere bobilen på hvilken som helst av Cruise Americas leiestasjoner i USA. Vær likevel oppmerksom på at det vil tilkomme en ekstra avgift (ca. 250-700 USD) ved enveisleie og at det dessverre ikke er mulig med enveisleie mellom USA og Canada. Prisen for enveisleie avhenger av lengden på turen en vei.

NB! Det er ikke tillatt å kjøre til Mexico med bobilen.

Merk at denne typen bobil ikke kan garanteres ved utleiestedet.

Klimaanlegg og oppvarming

Klimaanlegget i taket er enkelt styrt fra cockpiten for å holde deg kjølig og komfortabel når uteluften er litt for varm. Klimaanlegget er drevet enten ved å plugge seg på campingplassens eksterne strøm eller kjøretøyets egen generator (kun kjøretøy som leies i USA har denne muligheten). Klimaanlegget fungerer også som varmeovn på kjølige kvelder.

Toalett

Med en ferskvannstank som spyler toalettet, føles det nesten som å være hjemme. Avløpstanken er stor, og dere er derfor ikke tvunget til å stoppe så ofte, og den er enkel å håndtere.

Kjøleskap

Ta mat med deg takket være det gass/elektrisk drevet kjøleskapet. Kjøleskapet er romslig, så det er plass til mat og drikke for et par dager. Kjøleskapet har også et lite fryserom.

Mikrobølgeovn

Alle Cruise America bobiler har en mikrobølgeovn på kjøkkenet. Å slippe å skulle spise ute på restaurant er en av fordelene ved å reise med en bobil, og vi vet alle hvor kjekt det er med en mikro når du skal fikse en hurtig middag.

Generator (kun modeller leid i USA)

Den innebygde 4KW generatoren er laget for å gi strøm til bobilens klimaanlegg, alle stikkontaktene, mikrobølgeovnen og kjøleskapet. Generatoren vil også lade opp bilens batteri. En generator er spesielt nyttig hvis dere planlegger å campe på andre steder enn f.eks campingplasser, og derfor ikke vil ha strømuttak som dere kan koble dere til mens dere camper.

Hva koster det å leie en Large C-30 bobil?

Prisen for å leie en C30 bobil i USA eller Canada varierer ut fra etterspørsel og sesong. Du vil få den beste prisen hvis du bestiller bobilen i god tid, når tilgjengeligheten er stor. Det er også billigere å reise utenfor høysesongen. Akkurat som med flybilletter, vil du være nødt til å betale mer jo kortere tid i forveien du bestiller og hvis du skal reise i høysesongen. Ta kontakt med oss for et nøyaktig pristilbud til den perioden du ønsker å reise. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...