{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

5 kreative studier i utlandet

kreative studier i utlandet

Finn ditt drømmestudie, så hjelper vi deg med resten!

Har du alltid hatt en liten drøm å om studere i utlandet? Kanskje er du nysgjerrig på musikkproduksjon eller for eksempel brenner for dans? Vi samarbeider med flere universiteter i utlandet som tilbyr en rekke spennende utdanninger for deg som vil kombinere studering med kreativitet og nye opplevelser og utfordringer.

 Snakk med oss om kreative studier i utlandet

1. Film og regi i New York

Studer film på en av USAs fremste filmskoler i byen som aldri sover! New York Film Academy tilbyr en salig blanding av mennesker, språk, kulturer og mat som det ikke finnes maken til noe annet sted i verden. Perfekt inspirasjon for en filmskaper! Selve skolen følger prinsippet "learning by doing". Her blir du kastet rett inn i prosjekter, og du får raskt et innblikk i hva som må til for å bli regissør, manusforfatter, skuespiller eller produsent. 

Studere film i USA med KILROY?

2. Spilldesign i Melbourne

Hvorfor ikke studere i en by som flere ganger har blitt kåret til en av verdens beste byer å bo i? Nattelivet er gøy, kulturtilbudet er fantastisk og strendene er himmelske. Byen er dessuten renere, friskere og tryggere enn noen annen by. Kanskje dette er ditt nye hjem? Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) sitt Fashion-studie er internasjonalt anerkjent, og Game Design-studie hjelper deg å bringe ideene dine til live, samtidig som du får en grundig innføring i det teknologiske aspektet. 

Studere game design i Australia med KILROY?

3. Grafisk design i San Fransisco

Studer i hjertet av San Francisco – sentrum for innovasjon og entreprenørskap. San Francisco State University har blitt rangert som et av verdens beste universiteter. Studentlivet her er også er helt fantastisk, og vi kan garantere deg at du kommer til å nyte livet i en av de mest internasjonale og levende byene i USA! Her finnes det mye forskjellig du kan studere, som for eksempel markedsføring, performing arts, grafisk design, film, media og mye mer!

Studere i San Francisco med KILROY?

4. Sang og musikkproduksjon i London

Nysgjerrig på musikkbransjen? BIMM Institute tilbyr en rekke studier innenfor musikk, enten du spiller et instrument eller du er mer interessert i låtskriving og musikkproduksjon. De har blant annet campus i London, men også i Brighton, Manchester, Berlin, Hamburg og Dublin. Med andre ord noen av de mest kulturrike stedene i Europa! Gjennom nettverksbygging, erfaring på scene og i studio hjelper BIMM deg til å bli best mulig rustet for livet i bransjen.

Klar for å studere det du alltid har drømt om?

5.Interiørdesign i Los Angeles

Keen på å bo i Los Angeles samtidig som du tar studerer interiørdesign?  University of California, Los Angeles (UCLA) er en unik opplevelse, perfekt plassert for store doser med storby, surfing og et legendarisk universitet og campus. Her kan du blant annet studere media og kommunikasjon, arkitektur og design og film og TV. Mulighetene er mange!

Studer i Kina med KILROY!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...