{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

8 fakta om sororities og fraternities i USA

8 fakta om sororities og fraternities i USA

Hvis du har sett Bad Neighbours-filmene så vet du sannsynligvis allerede hva et sorority eller fraternity er. Nå er det riktig nok ikke helt sånn det foregår i virkeligheten, men disse søster- og brødreklubbene med greske bokstaver til navn har likevel en viktig plass i amerikansk campusliv.

Et fraternity eller sorority er en gruppe av henholdvis gutter eller jenter som danner et sosialt felleskap. Disse gruppene refereres ofte til som et bror- eller søsterskap. Ulikt fra hva mange amerikanske college-filmer gir inntrykk av er de fleste sororities og fraternities imot det som kalles 'hazing'. Det vil si aktiviteter hvor målet er å ydmyke potensielle nye medlemmer. 

Fremfor alt er målet med fraternites og sororities å bygge livslange vennskap og nettverk, fokus på god utdanning, samt frivillig arbeid på vegne av skolen og lokalsamfunnet. Vi skal likevel ikke legge skjul på at både fraternities og sororities kanskje er mest kjent for å organisere imponerende fester! 

College Fraternity Old School

8 interessante fakta om sororities og fraternities i USA

  1. Det første fraternity som ble stiftet er The Phi Beta Kappa Society. Det ble stiftet i 1776 i Williamsburg, Virginia.  
  2. I USA finnes det til sammen 123 fraternities og sororities med totalt 9 millioner medlemmer. 
  3. Siden 1825 er det kun 4 amerikanske presidenter som ikke har vært medlem av et fraternity.
  4. Det største fraternity i USA er Sigma Alpha Epsilon
  5. Det største sorority i USA er Chi Omega
  6. Fraternities og sororities har ofte egne boliger hvor medlemmene bor. Utrolig nok er noen av disse boligene større enn universitetets egne bygg!
  7. Systemet for sororities og fraternities kalles ofte bare ‘The Greek'. Det kommer av at alle sororities og fraternites bruker bokstaver fra det greske alfabetet som navn. 
  8. 'The Greek' er et av de største nettverkene for frivillig arbeid i USA. Hvert år står nettverket bak nærmere 10 millioner timer med god gammeldags dugnadsarbeid.
College Party

Hvis du har lyst til å oppleve et fraternity eller sorority fra innsiden har du mulighten nå. Flere av våre samarbeidsskoler i USA har sororities og fraternities. Her er noen av de: 

 

Sjekk ut flere av våre universiteter i USA

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...