{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Studer på San Diego State University (SDSU)

Studere på San Diego State University
Studere på San Diego State University

Studere på San Diego State University

Kan du  tenke deg å studere i en av Californias mest attraktive byer? Som student på San Diego State University får du en god akademisk utdannelse, med nærhet til både strand, storby og grensen til fargerike Mexico.

Spør oss om SDSU

Vi samarbeider med American Language Institute (ALI) som tilbyr internasjonale studenter å ta 1-2 semestre på San Diego State University. 

Studieprogram

Universitetet har mer enn 3000 fag fordelt på 80 ulike emner. Du finner blant annet fag innen kunst og design, media, dans og teater, business og mye mer. Som Study Abroad-student må du velge mellom to studieprogram: SDSU General Courses eller SDSU Business Courses. 

Det er også mulig å ta fag på masternivå som Study Abroad-student, forutsatt at du har begynt på en mastergrad her hjemme.

Akademisk omdømme

San Diego State University er et høyt rangert universitet. Ikke bare er SDSU det eldste og største universitetet i San Diego, men det er også det tredje største univeristetet i California. I tillegg er avdelingen College of Business Administration på SDSU akkreditert av AACSB International

Hvorfor studere på San Diego State University?

I tillegg til å ha et godt rykte, dyktige lærere og gode fasiliteter er det flere gode grunner til å ta 1-2 semestre her:

  • SDSU campus ligger i nærheten av de beste strendene sør i California, som La Jolla, Coronado og Mission Beach
  • Universitetet tilbyr et stort utvalg av studier innen næringsliv, kommunikasjon og media
  • SDSU samarbeider med mange non-profit organisasjoner i San Diego, så studenter har mulighet til å delta i en rekke frivillige prosjekter
  • Det regner så og si aldri i San Diego
  • Ved siden av studiene kan du nyte aktiviteter som soling, surfing, skating, terrengsykling , sandvolleyball og mye annet
  • Byen er også kjent som en av de fineste og tryggeste byene i USA

SDSU vil gi deg en uforglemmelig opplevelse av studentlivet i USA!

Fakta

Antall studenter: 33 000
Antall internasjonale studenter: 1400
Akademisk kalender: Studiestart i januar og september

Universitetets hjemmeside: San Diego State University

Ta kontakt med oss, dersom du har spørsmål eller vil søke. Vi hjelper deg med å søke og gir deg veiledning underveis, helt gratis. Vår kunnskap er din trygghet!

Book gratis studieveiledning

Hva kan jeg studere på San Diego State University?

KILROY samarbeider med American Language Institute (ALI) som tilbyr internasjonale studenter å ta 1 til 2 semestre på San Diego State University. Du kan studere:

  • Delstudier (study abroad) for 1 eller 2 semester
    San Diego State University tilbyr 78 ulike retninger på bachelornivå. Som Study Abroad-student kan du velge fag fra samtlige av disse emnene. Det er også mulig å ta et Study Abroad-semester som masterstudent.

Vær oppmerksom på at det ikke finnes noen garanti for at du kommer inn på dine fagvalg. Gjennom et såkalt crashing-system registrerer du deg på fag først ved ankomst San Diego. I løpet av de første ukene kan du siden etterregistrere deg på andre fag, da alle studenter har mulighet å endre sine valg. For informasjon om fagene som tilbys ved SDSU, sjekk kurskatalogen.

Hvor mye koster det å studere på San Diego State University?

Nedenfor ser du veiledende priser per 2023:

  • Study Abroad koster fra 7000 USD per semester i skolepenger

Det er ikke mulig å søke seg til en hel bachelor- eller mastergrad på SDSU gjennom KILROY. 

Vil du vite mer?

Personlig studieveiledning

Få svar på alle dine spørsmål når du kontakter våre dyktige studieveiledere. De har selv enten studert eller reist mye i utlandet, og hjelper deg med hele søknadsprosessen.
Studieveiledning

Finansiering

Hvordan får du egentlig råd til å studere i utlandet? Kan du få støtte av Lånekassen? Hva med bo- og levekostnader?
Finansiering

Universitetsstipender

Noen universiteter i utlandet tilbyr universitetsstipender. Kravene for å få et universitetsstipend varierer, og kan bestå av både karaktersnitt, motivasjon og samfunnsengasjement. Hvis du er nysgjerrig på universitetsstipender kan du ta kontakt med en av våre studieveiledere.
Universitetsstipender

Inspirasjon

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...