{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Sen studiestart i Australia: hvorfor er det en fordel?

education-girl-in-library

Utnytt skolenes sene oppstart og få mest ut av oppholdet ditt

I Australia er alt opp ned. De har vår når vi har høst, og vinter når vi har sommer. Dette er grunnen til at julen i Australia ofte blir feiret på stranden og nissen i mange tilfeller har på seg surfeshorts.

Når det gjelder studier har de fleste universitetene i Australia delt opp studieåret i to semester med oppstart i henholdsvis februar og juli. Men det finnes noen unntak hvor studieåret er delt inn tre semester i stedet for to. Dette betyr at studiets oppstart også er på litt andre tidspunkt, noe som kan være en fordel for norske studenter som vil studere i Australia!

 

Bond University, Griffith University og University of New South Wales har alle dette såkalte trimester-systemet. Disse skolene har fortsatt oppstart i februar og juli, men de har også en tredje oppstart om høsten (august/september/oktober). For norske studenter gir det mye mer mening å ha studiestart på høsten enn midt på sommeren. Med studiestart først til høsten står du fri til å nyte sommerferien din til det fulle, og kanskje jobbe og spart penger før du reiser "down under" til en forlenget sommer! 

Dessuten er det en annen fordel ved å starte til høsten; hvis du søker på en av skolene med oppstart i høst, vil du være ferdig til jul, og du vil kunne ha en once in a lifetime sjanse til å ferie en annerledes jul i Australia. Nyttårsaften i Sydney sies å være blant de beste i verden og du slipper samtidig unna den verste mørketiden i Norge. Og skulle du heller ville dra hjem til jul så har du også muligheten til det da du er ferdig akkurat i tide!

Ikke for sent å søke!

Det er ikke for sent å søke til disse skolene med oppstart til høsten. Les mer om de forskjellige skolene under, og ta kontakt med oss hvis du lurer på noe eller ønsker å sette i gang søkeprosessen. Husk at hos oss er all studieveiledning gratis! 

Spør oss om studier i Australia

Bond University

Bond University er et privat universitet som ligger på Gold Coast hvor du også finner noen av australias flotteste strender. Gold Coast og Bond University ligger kun en time unna storbyen Brisbane, og det er også kort vei til fornøyelsesparker, golfbaner og uteliv.

Undervisningsfasilitetene er svært imponerende, blant annet med en rettssal og børsauditorium som skal gi studentene en forsmak på hva man kan vente seg i arbeidslivet. 

Ved Bond University kan du blant annet studere fag som: 

 • Love, Sex and Relationships
 • International sports business
 • Intercultural communication
 • Digital media and society
 • Food, Nutrition and Health
 • Og mye mer!

Book et møte om Bond Uni.

Griffith University

Griffith University har vært et populært studiested for nordmenn i mange år, og skolens fantastiske beliggenhet i solfylte Queensland har nok mye av skylden for akkurat det! På Griffith University kan du studere nesten hva som helst, som business, ingeniør, medisin, journalistikk, jus, kriminologi, dans, kunst, musikk, språk og psykologi.

Ved Griffith University kan du for eksempel ta fag som:

 • Introduction to psychology
 • Introduction to international business
 • Understanding the social world
 • Introduction to Criminology and criminal justice
 • Health Challenges for the 21st century
 • ...og mye mer!

Book et møte om Griffith Uni.

University of New South Wales

University of New South Wales (UNSW) ligger i Sydney, like ved verdenskjente strender som Coogee og Bondi Beach. Universitetet er anerkjent internasjonalt og er et populært universitet blant studenter fra hele verden.

UNSW har syv campuser i Sydney, og hvert campus er som et lite samfunn med egne butikker og studentpuber. Hovedcampus ligger i utkanten av Kensington. Det er veldig lett å komme seg til de forskjellige campusene med offentlig transport.

I tillegg til et stort utvalg av fag og studieprogrammer kan UNSW by på et veldig levende og sosialt studentmiljø. Her vil du finne et hav av forskjellige studentforeninger og organisasjoner som du kan melde deg inn i! 

Ved UNSW kan du eksempelvis studere:

 • Global Finance
 • Critical thinking of today’s world
 • The making of Trump’s America
 • Introduction to Climate change
 • Indigenous Australia
 • ...og mye mer!

Book et møte om UNSW

Støttet av Lånekassen
Du kan søke full støtte fra Lånekassen ved å studere et semester ved disse skolene. Du vil få støtte til bo/levekostnader, skolepenger og reisestøtte. Hvis du trenger hjelp med søknaden eller mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne med å søke på en av disse skolene til høsten.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...