{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Business i Brisbane


studer business i brisbane - studietilbud hos kilroy
Se som liste

Studiestart

Februar & juli

Beliggenhet

Brisbane, Australia

Opptakskrav

3.0 i snitt fra VGS

Støttet av lånekassen

Ja

Send forespørsel
Vil du komme tett på arbeidslivet og få et internasjonalt nettverk gjennom studietiden i solfylte Brisbane? Med dette studietilbudet kan du ta 1-2 semester med business ved Queensland University of Technology.

Business er et bredt fagområder som gir deg mange spennende arbeidsmuligheter. Ved å studere business i Brisbane får du en praksisorientert utdanning og kommer tett på arbeidslivet i et faglig sterkt og internasjonalt miljø.

Studentlivet i Brisbane

Med over 261 solskinnsdager i året er Brisbane et herlig sted å studere. QUT arrangerer mange sosiale arrangementer gjennom året og har mer enn 80 studentklubber som du kan bli med i, enten du liker sport, politikk, gaming, film, matlaging eller noe helt annet. Som businesstudent i Brisbane blir du en del av et internasjonalt miljø og du vil definitivt ikke kjede deg!

Kjapt om Queensland University of Technology

Queensland University of Technology ligger i Brisbane og er et av de mest moderne universitetene i Australia. Universitetet har et stort internasjonalt miljø og samarbeider tett med det lokale næringslivet for å gi studentene en mer praksisorientert utdanning. Studietilbudet er stort, med over 600 forskjellige fagområder, og fasilitetene på universitetsområdet er veldig flotte. QUTs hovedcampus ligger i hjertet av Brisbanes handelsdiskrikt, med kort vei til shopping, kafeer, nattklubber og byens kulturelle områder.

Ditt semester på QUT

Nedenfor kan du se en liste over potensielle fag du vil ta når du studerer business og markedsføring på QUT:

  • Global Business
  • Economics
  • Management
  • Marketing

Hos oss er all studieveiledning gratis. Hvis du vil søke på business på Queensland University of Technology, er første steg å booke et uforpliktende møte med oss. Vi tar gjerne imot deg i en av våre butikker, men kan selvfølgelig også rådgive deg over telefon. 

Book gratis studieveiledning

Vil du vite mer om våre studietilbud?

Husk at dette studietilbudet kun er et forslag. Hvis tilbudet ikke er riktig for deg skal du ikke nøle med å kontakte oss. Hos oss får du gratis studieveiledning, og vi hjelper deg med å skreddersy det perfekte studietilbudet for deg! Våre studieveiledere har lang erfaring med å sende norske studenter til utlandet og kan svare på alt du lurer på.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...