{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
gaborone-botswana-city-urban-cover
gaborone-botswana-warthog-animal-sidebar

Reiser til Gaborone

Gaborone er navnet på hovedstaden til et av Afrikas mest fascinerende land, Botswana, og et startsted for en rekke opplevelsesturer rundt i landet.  Gaborone er kanskje ikke akkurat verdens navle eller tidenes største oppdagelse, men det er et supert utgangspunkt for videre eventyr rundt i Botswana samtidig som du får en liten forsmak på Afrika. Det er her eventyret starter dersom du blant annet vil oppleve Okavangodeltaet.

Spør oss om reiser til Gaborone

Gaborones høydepunkter

Gaborone er en forholdsvis liten hovedstad med rundt 250.000 innbyggere, men byen kan likevel by på en rekke interessante severdigheter som er verdt å få med seg før ferden går videre ut til Botswanas savanner og nasjonalparker. Gaborone Game Reserve og Orapa House er blant severdighetene du får oppleve, sistnevnte er stedet hvor diamanter fra verdens største diamantgruve i Jwaneng sorteres og evalueres. Vi anbefaler også National Museum & Art Gallery, som huser både utstoppede dyr og viktige kulturelle relikvier fra denne delen av Afrika.

Overnatting i Gaborone

Leiren i Mokolodi Naturreservat 12 km sør for Gaborone tilbyr rimelig overnatting, men aller rimeligst kommer du ut ved å bestille rom på Boiketlo Lodge, byens beste lavprisalternativ samtidig som du får sentral beliggenhet. Vi anbefaler generelt å bestille overnatting på forhånd, noe du enkelt kan gjøre via KILROYs nettside eller hos en av våre reisespesialister. Er du ute etter høyere standard så finnes det en rekke bedre hoteller rundt om i Gaborone. Ta kontakt med oss for mer informasjon om overnatting.

Severdigheter rundt Gaborone

Litt utenfor Gaborone ligger landsbyen Odi, og vi anbefaler gjerne en tur hit. Her kan du se hvordan lokalproduserte tepper, puter, håndvev og så videre blir laget - og så ta en liten handlerunde etterpå.

Andre interessante småbyer i nærheten inkluderer Mochudi, Molepolole og Thamaga. Førstnevnte er f. eks kjent for sine tradisjonelt oppmalte hus samt det faktum at det her fremdeles finnes en såkalt kgotla - et møtested for lokale stammer.

Mokolodi Naturreservat er det beste stedet i nærheten av Gaborone for å oppleve Botswanas dyreliv. Her kan du overnatte enten i leir eller på koselige hytter, og av ville dyr kan du oppleve blant andre sjiraff, elefant, sebra, flodhest, impala, vannbøffel og leopard.

Vil du reise til Gaborone?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Gaborone og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL BOTSWANA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...