{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
ta del i den egyptiske historien på en reise til kairo
møt de lokale på en reise til kairo

Reiser til Kairo - der øst møter vest

Kairo er en av verdens største byer, og den er like vill og fascinerende som den er stor. Fra Kairo er det ikke langt til pyramidene, og du kan gå rundt på basarer og små gater med ekte 1001 natt-stemning. En reise til Kairo er en reise til en eventyrlig, gigantisk og fargerik by. Byen har mange spesielle kjennetegn som setter seg på netthinnen; moderne høyhus og boligkomplekser som blander seg med mer enn 500 moskeer, mens gamle felucca-båter seiler side om side med moderne cruisebåter på Nilen. Dette er Kairo i et nøtteskall!

Spør oss om reiser til Kairo

Kairos kultur

Kairo kalles hjertet av den arabiske verden og ligger i nordlige Egypt på østsiden av Nilen. På vestsiden ligger byen Gizeh, en slags forstad til Kairo, som er kjent for sine storslåtte pyramider og den imponerende Sphinx-statuen som er 57 meter høy. Både Sphinx-statuen og Pyramidene fortjener statusen sin som noen av verdens største undere og er selvfølgelig på UNESCO World Heritage List. Et annet "must" i Kairo er Egyptian Museum. Mange mener at dette museet er et av de mest interessante i verden.

Karakteristiske Kairo

Det er vanskelig å ikke bli fascinert og forført av Kairo. Kairo er en kaotisk storby med et karakteristisk orientalsk kaos, der fortid og nåtid går hånd i hånd. Det kan virke som om egyptere ikke har trafikkregler, fordi veiene er ofte et stort kaos av biler, sykler, mennesker og dyr. Derfor anbefales det ikke å kjøre selv i Kairo og Egypt.

I Kairo møter man en miks av nytt og gammelt, fattig og rik og moderne og tradisjonelt. Sistnevnte kan man oppleve på mange kafeer og restauranter, der man som følge av den arabiske tradisjonen ikke serverer alkohol. Det er noe annet når det kommer til mat, for i Kairo får man fantastisk mat!

Natteliv og underholdning i Kairo

Kairo glitrer om kvelden med refleksjoner fra Nilen som flyter majestetisk gjennom byen. Det oser av Egypt i de mange barer, kafeer og diskoteker. Man finner både lokale og vestlige barer og kafeer, og man kan nesten ikke unngå å bli kjent med noen her. Den egyptiske gjestfriheten og varmen er typisk for Kairo.

Hvis man har lyst på litt mer action, kan man prøve en av nattklubbene som finnes rundt omkring i byen. Flere ganger i løpet av natten kan man oppleve ekte orientalsk dans fremført av magedansere.

Kairo har mye annen underholdning, som for eksempel kinoer, operaer og teatre. Operahuset har mange gallerier, restauranter og konsertsaler. På operaens utendørsteater man oppleve interessante, kunstneriske opptredener under stjernehimmelen. Og i hjertet av det islamske Kairo, særlig i El-Ghuriya, kan man høre vakker folkemusikk og se eksotiske danseoppvisninger.

Vil du reise til Kairo?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Kairo og Egypt og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL EGYPT

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...