{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Mombasa - Strandliv!
Reiser til Mombasa - Strandliv!

Reiser til Mombasa - Strandliv!

Start oppholdet ditt på Kenyas ville kyst med et besøk til det historiske sentrum av Mombasa. Venn deg like gjerne med det samme til menyer fulle av herlig, dryppende fersk sjømat - og arrangèr dykketurer til en av verdens flotteste nasjonalparker under vann!

Spør oss om reiser til Mombasa

Vakkert beliggende på en øy i havnen er Mombasa Kenyas eldste by med en historie som strekker seg mer enn 2000 år tilbake i tid. Gjennom årene har ulike minoriteter slått seg ned i byen og gitt den en eksotisk og multikulturell karakter. Opplev den unike atmosfæren der afrikanske tradisjoner har blandet seg med arabiske og kristne kulturer. Byen har faktisk Kenyas største antall muslimer.

Sightseeing i Mombasa

Mombasa utstråler historie, og selv om byen i seg selv ikke tar mer enn et par dager å utforske er utvalget av historiske attraksjoner fascinerende. Ta for eksempel en tur til det enorme byggverket Fort Jesus som har dominert inngangen til havnen helt siden det 16. århundre. Herfra kan du rusle rundt i de trange alleene rundt gamlebyen og puste inn flere århundrer med historie.

Nydelige strender

Attraktive steder for lengre opphold finner du rett utenfor sentrum, hvorav de mest populære er Diani og Malindi. Store vestlige hotellkjeder florerer, men du trenger ikke lete lenge for å finne hostel eller en liten romantisk bungalow rett på stranden. Vær obs på lekne apekatter som herjer hustakene om nettene... Etter en innholdsrik og spennende rundreise i Kenya er Mombasa det perfekte sted å avslutte dine eventyr! Husk likevel på at populære strender der det ferdes mye turister også tiltrekker kriminalitet. Vær på vakt mot strandguttenes mange kreative historier for å få fatt i pengene dine!

Aktiviteter utendørs

Den aktive og sportslige backpacker blir definitivt tilfreds i en av de mange strandbyene. Klarer du ikke ligge i ro på de vakre sandstrendene er det bare å velge og vrake blant alle mulige slags vannaktiviteter. Utleie av utstyr for kite- eller vindsurfing er ikke noe problem. Videre er marineparkene i Kisite, Watamu eller Malindi utmerkede steder for snorkling eller dykking. La deg forsvinne i en fargerik verden under havets overflate og nyt synet av fisk og koraller i alle mulige farger og variasjoner. Under seilturen til din dykkedestinasjon blir båten gjerne akkompagnert av lekne delfiner, og farter du her sent på sommeren eller på høsten får du kanskje følge av en flokk digre knølhvaler!

Dyreliv

Beliggende rett utenfor Mombasa finner vi Shimba Hills National Reserve, et perfekt sted for en aldri så liten mini-safari. De mer seriøse safariene må du imidlertid reise litt lengre unna for å oppleve.

Kenyas kulinariske kjøkken i Mombasa

Etter å ha sett all fisken svømme rundt deg er det definitivt på tide med en liten smaksprøve! For de med gane for sjømat vil Kenyas kystlinje fremstå som en kulinarisk himmel. Topprestauranter med uttrykksfulle navn som "Charlies Claws" vil gi deg en middagsopplevelse fylt med super service, nydelig mat og utmerket kvalitet! Likevel, et hvert (latterlig rimelige) lokalt spisested med beliggenhet på stranda vil uansett tilberede fersk sjømat på sine egne spesielle, dog lekre måter som garantert ikke skuffer. For den mer eventyrlystne backpacker er det fritt frem for å tilberede din egen ferske dagsfangst eller utbytte fra de lokale fiskemarkedene!

Vil du reise til Mombasa?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Mombasa og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL KENYA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...