{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Agadir - Surfemekka i Marokko
Reiser til Agadir - Surfemekka i Marokko

Reiser til Agadir - Surfemekka i Marokko

Stranden er der ting skjer i Agadir, enten du vil sole deg, surfe, bade eller spise på lokale restauranter. Dersom du ønsker å komme vekk fra det travle livet på stranden kan du benytte sjansen til å stikke en tur på The Museum Municipal du Patrimoine Amazigh. Her kan du lære mer om historien og kulturen til berberne.

Spør oss om reiser til Agadir

Du kan også ta en spasertur opp til de gamle Kabah-ruinene hvor du får en flott utsikt ut over byen.

Shopping i Agadir

Besøk El Had souken. Her vil du finne mer enn 3000 boder som selger alt fra standard marokkanske suvenirer til frukt og grønnsaker. Et godt tips er å besøke noen av butikkene som selger varer til fast pris, slik at du kan få en oversikt over prissettingen og er bedre rustet til å prute.

Surfing i Agadir

Området rundt Agadir huser mange surfecamper. Den bete sesongen for surfing er fra november til mars, men det er mulig å surfe hele året. KILROY samarbeider med en surfecamp som ligger i Taghazout, ca. 20 minutter kjøring fra Agadir.

Mat og drikke i Agadir

De billigste restaurantene ligger i området rundt New Talbourjt. Stikk ned på stranda, hvis du er ute sjømat eller har lyst på noe annet enn tradisjonell marokkansk mat. På stranden finner du restauranter med menyer fra hele verden, men dette er også det dyreste stedet å spise i Agadir. For en rask matbit bør du sjekke ut noen av de mindre bakeriene som selger  deilige, ferske bakevarer.

For de som er ute etter en fest finnes det nok av kafeer og nattklubber som holder det gående hele natten.

Reise til og fra Agadir

Det finnes både både internasjonale og nasjonale flyruter til Agadir på daglig basis. Du kan ikke nå Agadir med tog, men det er flere langdistansebusser som kan ta deg til og fra noen av de andre store byene i Marokko.

Vil du reise til Agadir?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Agadir og Marokko, og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MAROKKO

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...