{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Casablanca - Hjertet av Marokko
Reiser til Casablanca - Hjertet av Marokko

Reiser til Casablanca - Hjertet av Marokko

I Marokkos største by, Casablanca, bor det hele 4 millioner mennesker. Byen er selve hjertet av Marokko og også det industrielle og økonomiske sentrumet i landet. De fleste som ankommer Casablanca setter kursen rett videre til Rabat eller en av de andre nærliggende byene samme dag som de kommer. Selv om dette er den største byen i Marokko, er ikke Casablanca akkurat kjent for sine severdigheter.

Spør oss om reiser til Casablanca

Ting å gjøre i Casablanca

Hvis du likevel bestemmer deg for å rote rundt i Casablanca et par dager er det fortsatt noen interessante severdigheter. Et besøk til The King Hassan II-moskeen, den tredje største moskeen i verden, er å anbefale. Moskeen er åpen for ikke-muslimer, og er spesielt kjent for å ha et tak som kan åpne seg mot himmelen.

Vest for moskeen kan du besøke The Corniche som er et nabolag nede ved kysten. Dette pleide å være et moderne resortområde, men har mistet noe av sin prakt. Du vil fortsatt finne store hoteller og vestlige gatekjøkken her.

Shopping i Casablanca

Vi anbefaler å dra til Fez eller Marrakech for shopping, men om du vil finne noen tradisjonelle butikker som selger marokkanske suvenirer kan du ta en titt rundt den gamle medinaen.

Mat og drikke i Casablanca

Det er nok av steder å spise tradisjonelle Tajine-retter i Casablanca. Vær oppmerksom på at de fleste restauranter er stengt fram til 19:00 og noen åpner faktisk enda senere.

Reise til og fra Casablanca

Casablanca kan nås med tog fra Meknes, Fes, Oujda, Marrakech og Tangier. Et tips er å se etter ekspresstog som vil spare deg flere timer i reisetid. Casablanca er også godt forbundet med langdistanse busser til de andre store byene i Marokko. Det er til og med noen ruter som går inn i Europa via ferger.

Vil du reise til Casablanca?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Casablanca og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MAROKKO

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...