{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Maputo - hovedstad blant natur og dyreliv!
Reiser til Maputo - hovedstad blant natur og dyreliv!

Reiser til Maputo - hovedstad blant natur og dyreliv!

Maputo er hovedstad i Mosambik og en viktig havn beliggende på kysten ut mot Indiahavet i nærheten av elvemunningen til Tempe River. Byen er moderne rustet med skyskrapere som strekker seg høyt opp mot himmelen, og er kjent som en av Afrikas mest attraktive hovedstader. 

Spør oss om reiser til Maputo

Maputo er et unikt og underlig sted. Her finner du en blanding av moderne skyskrapere og massevis av små gatekafeer og gamle bygg i mediterransk stil, og byen byr på en rekke interessante museer og livlige markeder der du kan handle fra alle mulige slags spennende salgsboder. Det er godt synlig at Maputo var under portugisisk styre i en årrekke, og byen kaltes faktisk tidligere for Laurenco Marques etter den portugisiske oppdager som kom hit i 1544. På "Museum of Revolution" kan du fordype deg i historien om hvordan landet løsrev seg fra portugisisk styre.

Gratis moro i Maputo

Blant de kostnadsfri attraksjonene i Maputo finner man den vakre kystlinjen og havnen som med sine mange skip er en av Øst-Afrikas aller viktigste. Det koster heller ingenting å la seg imponere av den grasiøse hovedbanestasjonen, som ligner mer på et enormt palass enn en togstasjon.

Maputos markeder

Når det er på tide med en forfriskning kan du stikke innom et lokalt marked og kjøpe deilig fersk frukt og grønnsaker - før du tar turen på Maputos mange barer og nyter en kald flaske eller to av det lokale ølet Laurentina Beer etterfulgt av vrikking på dansegolvet til morgengry.

Reisen til Maputo

Maputo er en kontrastfylt by der det er stor forskjell på fattig og rik, og det finnes både slumområder og flotte luksuriøse boligområder her. Dersom du planlegger en reise til denne delen av Afrika er det greit å være klar over dette på forhånd. Maputo er et bra startsted på reisen din, for kun 3 km utenfor sentrum ligger landets internasjonale flyplass som samtidig også er hoveddestinasjon for innreise til Afrikas sørøstlige hjørne.

Vil du reise til Maputo?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Maputo og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MOSAMBIK

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...