{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Andaman & Nicobar Islands

Reiser til Andaman & Nicobar Islands - Indias tropiske ferieparadis!
Reiser til Andaman & Nicobar Islands - Indias tropiske ferieparadis!

Reiser til Andaman & Nicobar Islands - Indias tropiske ferieparadis!

Andaman og Nicobar Islands er navnet på en tropisk og svært frodig øygruppe beliggende i Bengalbukten sør for Indias fastland. Her kan man finne all fred og ro en kan tenke seg - i tillegg til massevis av lekre paradisiske sandstrender!

Spør oss om Andaman og Nicobar Islands

Flere av Andaman og Nicobars øyer er dekket av tykk og frodig regnskog, og selv om strendene i området er slående vakre er de forholdsvis folkefri ettersom det bare er en liten del av disse øyene som er bebodd. Det er også en av grunnene til hvorfor øyene er kjent for å ha en et rikelig dyreliv og en enestående natur.

Stammefolk på Nicobar Islands

Dette gjelder spesielt Nicobar Islands, der det nesten er totalforbud mot turister. Mye av området blir brukt som fristed for innfødte mennesker, inkludert den største øya - Great Nicobar - som ligger lengst mot sør. Her lever stammefolket Shompen, som i følge rapporter ikke har noen kontakt med vår moderne sivilisasjon.

Øyhopping på Andaman

Som turist får du kun sjansen til å bli kjent med øyene som tilhører Andaman, men her mangler det absolutt ikke på noe når det kommer til spennende opplevelser! Øyene ligger på linje og strekker seg over 500 km fra nord til sør. En reise over den grønne landsbygda her byr på flotte syn for øyet, og dalene er fulle av marker med ris, grønnsaker og tropiske frukter som dyrkes av lokale bønder. I tillegg kan du nyte stillheten på alle de øde paradisiske sandstrendene dekket med svaiende palmetrær. Ikke forvent mindre enn ekte eventyr når du reiser til Andaman Islands!

Reisen til Andaman Islands

Med mindre du er en ekstremt god svømmer så har du to valgmuligheter når det gjelder transport ut til Andaman Islands: fly eller ferge. Det går mellom fire og seks månedlige avganger med ferge fra det indiske fastlandet til Port Blair, hovedstaden på Andaman Islands. En av avgangene går fra Chennai en gang for uken, og annenhver uke fra Kolkata. Fergeturen tar ca 56-60 timer, så fyll ryggsekken med tålmodighet og forbered deg på uregelmessighet og forsinkelser - det er normen her!

Av samme grunn bør du kanskje vurdere å fly til Andaman i stedetfor. Flyavganger går fra flere storbyer på Indias fastland og koster rundt 245 amerikanske dollar.

Port Blair: hovedbyen på Andaman Islands

Enten du flyr eller seiler til Andaman Islands så vil hovedbyen Port Blair på South Andaman være ditt ankomststed. Det er ikke en spesielt stor by med sine rundt 350.000 innbyggere. De fleste innbyggerne på Andaman Islands er nybyggere fra fastlandet, samt at noen er etterkommere av britiske fanger (Storbritannia bygde en fengselsleir her i 1858). I Port Blair får du tak i alt fra vekslingsbyrå og internettkafeer til store ferger. Dette er regionens administrative sentrum, og du kan fint få tiden til å gå noen dager her med rusleturer rundt i gatene blant gamle bygg, besøk på museer og gode middager på lokale restauranter.

Vil du reise til Andaman og Nicobar Islands?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Andaman og Nicobar Islands og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...