{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Chennai - krydder og templer!
Reiser til Chennai - krydder og templer!

Reiser til Chennai - krydder og templer!

Chennai er en by der inntrykkene står i kø for å sette sansene dine i gang. En boblende varm smeltedigel med krydret mat, fargerike templer og overfylte gater, der sykkeltaxiene kjører sikksakk mellom hverandre og lukten av bensin henger i luften. Ekstremt eksotisk og et sted som virkelig illustrerer det kaotiske India. 

Spør oss om reiser til Chennai

Den gigantiske metropolen Chennai er hovedstaden i Tamil Nadu, med utsikt over Bengalbukta sine to porter som er blant de viktigste i India. Området er kjent for å arrangere en stor del av Indias bil og IT-bransje og siden slutten av 1990-tallet har Chennais økonomiske innvirkning bare vokst og vokst. Men ikke alle byens om lag åtte millioner innbyggere har hatt god erfaring med denne utviklingen. Det er fortsatt nok av slum og mange tiggere i gatene. Likevel har Chennai - eller Madras som den var kjent som før 1996 - en vennligere stemning enn det som normalt kjennetegner byer av et slik volum, og for alle fans av den sørasiatiske kultur og atmosfære er en reise til Chennai absolutt verdt å vurdere.

Hva skjer i Chennai?

Som reisende kan det være vanskelig å få en oversikt over hva som skjer i denne vrimlete og enorme byen. Når du kommer, kjøp bladene 'Hello! Madras' eller 'Chennai: This Fortnight', som viser veien til et bredt spekter av kulturelle begivenheter i Chennai. En begivenhet å vurdere er den tradisjonelle Chennai Music & Dance Festival, som byen er kjent for. Det er den største musikk-og dansefestivalen i Tamil Nadu regionen, og finner sted hvert år fra midten av desember til midten av januar.

Historie i Chennai

Hvis du er interessert i historie bør du ta en titt på Fort St. George, som ble bygget på 1600-tallet av britiske East India Company. I dag er stedet er mer som en slags inngjerdet by, der man blant annet finner byens Høyesterett. Området er også et museum av britisk og fransk militære memorabilia.

Templer i Chennai

En reise til Chennai må selvfølgelig også inkludere en tur innom noen av byens flotte templer. For eksempel bør du ikke gå glipp tempelet Kapaleeshwar, som er det mest imponerende. De karakteristiske tårnene er prydet med utskjæringer av guder og gudinner i alle farger. Mellom dem er det plassert et stort neon skilt med tempelets navn, hvilket skaper en veldig spesiell effekt hvis du besøker stedet om natten.

Vil du reise til Chennai?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Chennai og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...