{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Goa - Indias elleville side!
Reiser til Goa - Indias elleville side!

Reiser til Goa - Indias elleville side!

Fantastiske Goa er det perfekte stedet å starte dine indiske eventyr på. Her finner du alt du kan forestille deg av matopplevelser, kultur, palmekledte strender, shopping, markeder, hellige kyr, silke, fargerike mennesker, fullmånefester, trafikk-kaos, lommetyver, nasjonalskatter og mye, mye mer!

Spør oss om reiser til Goa

Goa finner du langs vestkysten av India. Dette er landets minste delstat, og den strekker seg over 100 km langs kysten - samt at Goa er den perfekte smakebit på ditt indiske eventyr. Livsstilen her er tilbaketrukket og rolig, og du møtes av smilende ansikter overalt. Goa, og India generelt, har så mye å by på at det imidlertid blir liten tid til å kjede seg! Nyt landets enestående matretter, bli kjent med den fargerike lokalkulturen, svøm i deilig varmt vann omkranset av palmekledte sandstrender, handle til bankkortet går tomt, kle deg i nyinnkjøpte vakre stoffer, utforsk spennende markeder der du får gjort de beste kuppene, opplev de mye omtalte Holy Cows og, viktigst av alt - la atmosfæren fange deg! En reise til Goa er uten tvil en sann opplevelse du aldri glemmer.

Nordlige og sørlige Goa

Goa er delt inn i nord og sør, og når du reiser hit er oppdager du fort at det er en stor forskjell mellom områdene. Gjennom flere årtier har den nordlige delen av Goa vært synonymt med hippier, dop og fullmånefester - hvilket fremdeles er tilfelle i dag, men som er sakte er i ferd med å endre seg. Området kan likevel by på mer enn bare hippiekultur. Spis på gode restauranter, slå deg løs på barer og diskoteker, legg ut på handletur eller dra innom det gamle fortet Aguda der du kan få en super utsikt over elven Mandovi.

Det sørlige Goa er roligere og mer luksuriøst, og her ligger hotellene tett i tett langs strandkanten - i likhet med turistene. Dersom du ønsker litt mer privatliv bør du reise til Arossim Beach eller Colva som ligger et lite stykke lengre nord. Her kan nyte et enda roligere tempo og en mer avslappet side av india.

Opplevelser i Goa

Et par mil innover fra kysten ligger Goas hovedstad Panaji. Inntil år 1961 var Goa under portugisisk styre, og fremdeles kan man overalt se rester etter denne perioden i arkitekturen. Rusle rundt i de eldre delene av Sao Tomè og Fontainhas mens du lar atmosfæren - en miks av både India og Europa - omfavne deg. I Panaji kan du oppleve det beste av Indias farger, aromaer og smaker.

Et par mil øst for Panaji ligger den antikke hovedstaden Old Goa. Byen er ført opp på UNESCOs liste over verdensarv samt at du her finner Asias største kristne kirke, så det er absolutt verdt å ta turen innom. Sjekk ut katedralen og stopp ved graven til St Francis Xavier.

Goas morsomme side

Det å se kyr vandre fritt langs veier og strender er ikke spesielt uvanlig for området, og det blir garantert ett av dine beste kamerashots fra ferien! Dersom du er på jakt etter shopping så bør du ta turen innom markedene Mapusa og Anjuna. Sistnevnte er et velkjent hippiemarked der du kan få tak i alt fra fargerike sarier, smykker og kjøkkenutstyr til treverk, krydder og suvenirer. Og det beste? Alt er latterlig BILLIG!

Lokal mat er en minst like kul opplevelse, og du kan boltre deg i både fersk sjømat og en endeløs rekke tradisjonelle, smaksfulle karriretter. Tørsten slukker du med det lokalbryggede ølet Kingfisher. Mens du er her bør du også teste ut yoga og Ayurvedic - en gammeldags terapi som hjelper deg med å åpne opp ditt fysiske og mentale velbehag. Begge alternativene tilbys stort sett overalt.

Transport i Goa

Taxi vil uten tvil være den rimeligste måten å komme seg rundt på. Det finnes også tog og lokalbuss for de som skal reise over lengre distanser.  

Best reisetid til Goa

De beste månedene på året å reise til Goa er mellom november og februar/mars.

Vil du reise til Goa?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Goa og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...