{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Kolkata - en by i farger!
Reiser til Kolkata - en by i farger!

Reiser til Kolkata - en by i farger!

Kolkata (tidligere Calcutta) er den nest største byen i India etter Mumbai. Det er en hektisk storby der gatene er fulle av mennesker og tung trafikk, akkurat slik de fleste fra Vesten forestiller seg at landet India skal være – ja, her blir hver eneste kvadratmeter benyttet til noe, og med mer enn 13 millioner mennesker (og en hel bråte med husdyr) så er det definitivt liv og røre! 

Spør oss om reiser til Kolkata

Kolkata er en viktig havneby takket være beliggenheten i Bengalbukta og nærhet til den store elven Hooghly. Ikke langt unna, på den andre siden av elven, ligger nabolandet Bangladesh. Kolkata er samtidig Indias intellektuelle og kulturelle midtpunkt med en bred variasjon innenfor musikk, teater, kunst, musikk og film. Kolkata har oppfostret en rekke viktige indiske personligheter, blant andre Guro-filosofen Ramakrishna samt Nobelprisvinneren og poet Rabindranath Tagore. Imidlertid er fattigheten fremdeles svært synlig her, i likhet med resten av India.

Kolkatas vakre palass

Når du reiser til Kolkata vil du legge merke til at storbyen både er svært kompleks og ekstremt fargerik. Her finnes både typiske indiske hus, europeiske bygninger fra kolonitiden samt islamsk og hinduistisk arkitektur side om side. 

Hver bydel har sin egen etniske karakter, så når du beveger deg rundt i gatene vil atmosfæren og utvalget av butikker endre seg i stor grad avhengig av hvor du befinner deg. I den nordlige delen av Kolkata ligger det vakre palass, utsøkte gullsmeder og noen de eldste basarene, blant andre Macchubasar, der du kan få kjøpt lekre frukter fra hele Sørøst-Asia. 

Kolkatas mange grønne parker

Hvis du vil oppleve grønne omgivelser kan du ta turen mot sentrum av Kolkata der det ligger en 200 hektar stor park hvor folk utfører ulike typer sports- og fritidsaktiviteter. Mot nord, ikke så langt fra parken, ligger forretningsdistriktet - også kjent som "the white town" ettersom det var her de europeiske immigrantene levde tidligere. I dette området ligger det en rekke banker og store offentlige bygg, samt at man her finner den berømte "Writers Building" fra år 1780.

Vil du reise til Kolkata?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Kolkata og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...