{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Mumbai - Masala Mumbai!
Reiser til Mumbai - Masala Mumbai!

Reiser til Mumbai - Masala Mumbai!

Mumbai er som en heftig indisk masala og er en brennheit opplevelse for alle kroppens sanser. Mumbai er masala i ordets rette forstand, fordi Mumbai er en herlig blanding av alt, en blanding som gir inntrykk som sent eller aldri slettes fra minnet. Mumbai er kontrastenes by. Mumbai er kosmopolitisk, vibrerende og sydende, men Mumbai er også håpløshet og uendelig fattigdom. Mumbai er drømmer og lengsel på samme tid. Mumbai masala! 

Spør oss om reiser til Mumbai

I Mumbai kan du menge deg med "Mumbais yuppies" på Leopold café eller Club Mondegar. Du kan spise dal og ris servert på bananblad for et par kroner på en enkel gatecafé eller du kan innta et herremåltid på ekte maharajavis på en av byens finere restauranter. Du kan bli skuespiller for en dag i Bollywood - verdens største filmindustri som produserer mellom 500 og 600 spillefilmer hvert år! Du kan shoppe på de utallige og fargerike markedene. Du kan besøke grottene på Elephanta Island eller se solnedgangen  og betrakte folkelivet på Chowpatty Beach. Mulighetene er endeløse!

Opplev Mumbai

Det du først og fremst bør gjøre i Mumbai er å ta beina fatt og gå. Bare slik opplever du byen som den virkelig er. En vanvittig smeltedigel der finansfolk, forretningsfolk, tiggere, gateselgere, prostiturete og hippe ungdommer fra Malabar Hill (Mumbais Beverly Hills) lever side om side. Beveger du deg et noen kvartal unna Colaba der de fleste backpackerne bor, er det som å bevege seg hundre år i tid. Du beveger deg fra moderne caféer, restauranter og luftkondisjonerte shoppingsentre til enkle grønnsaksmarkeder, fattigslige skur og åpne kloakker. Synsinntrykkene brenner seg fast. Fargene, luktene, smakene, trafikken, kaoset og kontrastene er overveldende! 

Overnatting i Mumbai

De billige hotellene ligger i havneområdet Colaba. Her kan du bo for et par hundre kroner og oppover. Atmosfæren er avslappet og en herlig bris fra havet virker forfriskende.

Transport i Mumbai

Du kommer deg lettest rundt i byen med taxi, men pass på taxiregninga. Be sjåføren kjøre på taxtameter eller avtal pris på forhånd. Røde dobbeltdekkere dekker de fleste gatene i byen. Billig!

Mat i Mumbai

I Mumbai kan du smake det beste av det indiske kjøkken. Prøv gjerne et av Mumbais gatekjøkken. Her får du billig og bra mat. Vil du smake flere retter på en gang, sjekk ut steder som serverer tali. En tali består vanligvis av ris og/eller chapati (brød), dal (linserett), et par curry-retter, chutney og pickles. Drikk en herlig mango-lassi til. Yum yum!

Uteliv i Mumbai

Enigma: Glam world of Mumbai! Leopold café og bar: En klassiker i Mumbais uteliv. Her finner du en blanding av backpackere, indisk middelklasse og østafrikanske forretningsmenn. Club Mondegar: Serverer gode cocktails og "Draft Beer"!

Prisnivå

India er generelt billig. Du kan spise på restaurant fra 20-30 kr. En taxitur på 3-4 km koster 10-15 kr. Alle norske statsborgere trenger turistvisum for å reise til India.

Sesong

Unngå monsuntiden fra juni til september. Da gjenstår det bare å ønske god tur. Masalaen er servert. Bon appetit!

Vil du reise til Mumbai?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Mumbai og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...