{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
gili-coast-aerial-indonesia-cover
gili-hammock-beach-indonesia-sidebar

Reiser til Gili-øyene – Et isolert mekka for dykkere!

Glem tid og sted, og dykk ned i havdypene rundt de fortryllende Gili-øyene – bare en båttur unna Lombok og Bali. Her kan du nyte fullstendig avslapping på de uberørte og isolerte øyene hvor masseturisme fremdeles er et fremmedord. Den lille øygruppen øker i popularitet blant globetrottere, men har fremdeles beholdt sin fredfulle atmosfære. Fraværet av biler og motorsykler gjør det til et behagelig sted hvor alt foregår i rolig tempo. I tillegg er Gili et perfekt sted å reise til for de som er tilhengere av sol og dykking! 
Spør oss om reiser til Gili-øyene

Reisemål på Gili-øyene

Hoveddestinasjonene for reisende til Gili-øyene er Gili Trawangan, Gili Air og Gili Meno.

Gili Trawangan

Dette er øygruppens største øy, og en perfekt destinasjon for budsjett-reisende og partymennesker! Den har utviklet seg mye de siste årene slik at den nå fremstår mer tilpasset turisme. Øya huser mange barer med jevnlige festkvelder.

Gili Air

Gili Air er den øya som ligger nærmest Lombok og har flest innbyggere av alle tre øyene. De beste strendene finner du på østsiden. Rundt øya finner du kule dykkesteder hvor det blandt annet ligger et japansk skipsforlis fra 2. Verdenskrig - men vær obs på at dette dykket går forholdsvis dypt.

Gili Meno

Om du søker mer fredfulle strandomgivelser er Gili Meno perfekt - dette er den minste i øygruppen. Her finnes færre overnattingssteder kontra de andre øyene, men dette betyr også mindre turisme og stress. En aldri så liten fuglepark finnes også! Nyt den fantastisk avslappende atmosfæren og de supre strendene. De beste ligger på vestsiden!

Aktiviteter

Gili-øyene er et paradis for dykkere, med fantastiske dykkesteder rundt dem alle! Biomangfoldet rundt korallrevene er utrolig, og det krystallklare vannet er fylt med fargerik fisk og spennende sjødyr. Se opp for hawksbill-skilpadder og djevelrokke! Du kan velge blant flere PADI-autoriserte dykkesentere, og dykkekursene arrangeres på alle nivåer - fra nybegynnere til erfarne. En bra aktivitet å investere tid og penger i er såkalte "liveaboard" seilturer med dykking, hvor man tilbringer flere dager ombord i seilbåten.

Øyene er også supre for snorkling. Grip maska og snorkelen og sett kurs mot korallrevene som ligger i nærheten av strandkanten! Alternativt kan du leie kajakk eller seilbåt med glassbunn for å beundre dette vakre marinelivet. Dypvannsfiske er best på nordvest-siden av Gili Trawangan. På denne øya kan du også kaste deg ut i knallbra surfebølger når det er høyvann! Generelt sett er Gili-øyene stedet du reiser til for sol, bad og det herlige latmannsliv!

Reise på og mellom Gili-øyene

Bruk cidomos (hestevogner) eller lei en sykkel for å komme deg fra a til b. Men øyene er såpass små at du like gjerne kan ta beina fatt! La deg for all del ikke friste til å svømme mellom øyene selv om det ser aldri så gjennomførbart ut, flere turister har omkommet som følge av kraftige understrømmer her.

Det er også enkelt å bevege seg mellom øyene Bali, Lombok og Gili, og overnattingstilbudene er gode for backpackere med lavt budsjett.

Hvordan reise til Gili-øyene?

Ta båt fra Lombok Bangsal, noe som tar rundt en times tid, eller hopp på en speedbåt fra Bali - da er du der på et par timer. Fra Lombok Senggigi går det flotte dagsturer ut til Gili-øyene, og fra Lombok kan du booke ferdige dykketurer helt frem.

Vil du reise til Gili-øyene?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Gili-øyene og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDONESIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...