{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Indonesia

Reise til Indonesia med KILROY
Reise til Indonesia med KILROY

Reiser til Indonesia - Øyenes hjemland!

Indonesia er en eventyrlig øygruppe med deilige sandstrender og eksotisk regnskog. Når du reiser til Indonesia finner du et bredt utvalg av spennende aktiviteter, samt unike natur- og kulturopplevelser. Det ligger perfekt tilrette for backpacking i Indonesia med mange og varierte attraksjoner, opplevelser og steder verdt å besøke. For ikke å snakke om alle de ulike språkene og etniske gruppene landet er hjem for. Indonesia er en drøm for backpacking!

Spør oss om reiser til Indonesia

Kjente steder i Indonesia

Indonesia består av mange forskjellige regioner som ofte er misforstått som egne land. Hørt om Bali, Sumatra eler Borneo? Dette er alle regioner i Indonesia! Bali er en backpackermetropol kjent for vakker natur og fantastisk dykking, mens Sumatra og Borneo er kjent for vakre skoger - og spesielt orangutangene som bor i regnskogen på Sumatra.

Java er den mest folkerike av Indonesias øyer og her ligger Indonesias hovedstad, Jakarta. På backpacking i Indonesia er Jakarta mer et sted for inn og ut-reise enn en egen destinasjon.Her kan du besøke noen av byens livlige markeder, samt det hvite presidentpalasset Merdeka Palace. Har du lyst til å se tradisjonelle indonesiske hus og oppleve kulturelle opptredener, bør du derimot ta turen innom parken Taman Mini Indonesia Indah.

Backpacking i Indonesia

For backpackere i Indonesia er Bali sannsynligvis det mest kjente reisemålet, men både Sumatra, Lombok og Kalimantan (på øya Borneo) er også verdt et besøk. Dra for eksempel på jungelsafari i Lomboks regnskoger, dykk ned i det krystallklare vannet på Sulawesi eller gå deg bort i Kalimantans villmark.

Reise rundt i Indonesia

Det er relativt enkelt å reise rundt i Indonesia, takket være de effektive fergeforbindelsene som opererer mellom de ulike destinasjonene innad i Indonesia og inn til Malaysia ligger det godt til rette for backpacking i Indonesia. Du har også muligheten til å ta speedbåt til enkelte steder. Til lands er de offentlige bussene et rimelig alternativ som gir deg et innblikk i de lokales hverdag, men det finnes også ekspressbusser som har bedre kvalitet og er mer effektive.

Opplevelser og aktiviteter på reise i Indonesia

Indonesias mest populære aktiviteter for turister er uten tvil surfing og dykking. Flere tusen kilometer med korallrev sørger for at Indonesia har mange imponerende dykkersteder. I Sulawesi har du tilgang til både gamle skipsvrak og store flotte korallrev. Med gode sjanser for å se både hai, skilpadder og fargerike fisk, derfor er det mange grunner til at dykkeentusiaster burde reise til Indonesia!

Har du lyst til å utforske Indonesia til fots, kan vi anbefale å ta turen opp til vulkanen Merapi eller dra på fottur gjennom dalene rundt Bromo-vulkanen. Mange reisende kommer helt fra andre siden av kloden kun for disse opplevelsene, og når du er der selv skjønner du raskt hvorfor.

Våre reisetips til Indonesia

Indonesia består av mange forskjellige kulturer og det betyr at du kan delta på mange eksotiske festivaler på reise i Indonesia. Eksempelvis bør du få med deg Torajan-folkets begravelsesfester (avholdes i Sulawesi mellom august og oktober), Larantuka Islands påskeparade, og selvfølgelig en balinesisk nyttårsaften (feires rundt mars/april). Av samme årsak bør du være oppmerksom når du planlegger å backpacke i Indonesia da de lokale festivalene kan påvirke både offentlig transport og overnattingspriser.

Vær også oppmerksom på at Indonesia er et land med rikt økologisk mangfold som nå er i ferd med å ødelegges av ulovlig hogst og utnyttelse. Som ansvarlig reisende bør du derfor unngå å kjøpe produkter som er laget av tropiske tresorter.

Når bør man reise til Indonesia

Regntiden i Indonesia varer fra oktober til april, selv om de nordlige øyene som regel har regn gjennom hele året. Den tørre årstiden varer fra mai til september, mens januar og februar er de våteste månedene. Den beste tiden å reise til Indonesia på er mellom april og oktober.

Vil du reise til Indonesia?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen til Indonesia! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Indonesia og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på reisen i Indonesia

Det er nok ingen tvil om at for backpackere i Indonesia er Bali en favoritt. Men vi kan også anbefale steder som Gili-øyene, Lombok, Sulawesi og Sumatra for å nevne noen. 

Bli bedre kjent med Indonesia

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDONESIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...