{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
lombok-beach-umbrella-indonesia-cover
lombok-surfer-indonesia-sidebar

Reiser til Lombok - En tropisk eventyrøy!

Frigjør deg fra Balis travle liv og oppdag den vidunderlige eventyrøya Lombok, et dødelig vakkert paradis! Øya er mindre utviklet enn sin nabo Bali, men her finnes derimot bedre strender, større vulkaner og et mer variert landskap. Det er i tillegg få turister, hvorav de fleste er uavhengige backpackere tiltrukket av Lomboks berusende dykking, snorkling, fotturer og surfesteder. Har du muligheten bør du absolutt reise til Lombok!

Spør oss om reiser til Lombok

Reisetips til Lombok

Senggigi er et mer turistifisert område på Lombok uten noe spesielt særpreg, men her finner du derimot alt av supermarkeder, banker og restauranter du kanskje får bruk for. Lokale landsbygder og markeder er også verdt å utforske, for eksempel bygdene Senaru og Segenter samt de rolige, uberørte strendene til Kuta på sørsiden. Her er det flere steder ideelt for surfing! For de med nese for kultur er Pura Lingsar et must. Her kan du få med deg Balinesisk hindu-kultur så vel som Lomboks lokale kultur. I desember er tempelet fylt med Perang Topats fargerike og religiøse feiringer.

Øyene rundt Lombok

Komodo og Rinca: Opplev de unike Komodo-øglene! Disse forhistoriske monstrene er 3-4 meter lange og finnes ingen andre steder i hele verden.
Flores: Avslappende øy med mange små landsbygder og en nydelig kystlinje.

Aktiviteter på og rundt Lombok

I dette området finner du fanstastiske dykkeforhold, spesielt rundt på Gili-øyene, men også på øyas sørlige del, Blongas Bay, hvor du kan få et glimt av hammerhai og rokker. Det rike marinelivet på korallrevene her er ganske enkelt fantastisk, selv for de som snorkler. Dykkekurs kan du få arrangert fra flere autoriserte sentre på alle nivåer, fra nybegynner til erfaren. Live-aboard seilturer (dvs at man bor ombord på båten over flere dager) er en suveren aktivitet å investere tid og penger i.


Surfesteder finner du stort sett på strendene rundt Kuta, hvor det i tillegg er gode bademuligheter.


Gunung Rinjani Trek er rett og slett en eventyrisk opplevelse! Fra kanten av denne majestetiske og fremdeles aktive vulkanen får du en fantastisk utsikt. Fotturen innebærer ca. 8 timer med svett gåing, men du vil neppe angre i ettertid! Har du mulighet, sørg for å tilbringe natten under stjernehimmelen når du kommer frem. Innsjøen i krateret er også fin å få med seg.

Reise rundt på Lombok

Ferger opererer mellom Lembar og Padagbai (Bali), samt at det også er fergeforbindelse til Sumbawa. Er målet ditt Gili-øyene kan du ta båt fra f.eks Senggigi eller eventuelt småfly. Når du reiser rundt på selve Lombok kan du bruke minibusser, lokalt kalt bemos, og disse tar deg stort sett overalt. For den ultimate frihet er leiebil eller motorsykkel det beste alternativet!

Vil du reise til Lombok?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Lombok og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDONESIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...