{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
sulawesi-indonesia-sombori-island
sulawesi-indonesia-kids-happy-street-sidebar

Reiser til Sulawesi - globalt biomangfold!

Sulawesi er sagt å være det tropiske hjertet av globalt biomangfold. Naturen er enestående rik og unik med flere sjeldne dyrearter - flere fortsatt uoppdaget av mennesker! Øya er også kjent for å ha noen av verdens beste dykkesteder. Sulawesi er en av de fire indonesiske Sunda-øyene, beliggende mellom Maluku-øyene og Borneo. Mangrove-sumper, regnskog, fortryllende vakre strender omkranset av palmetrær, samt en interessant kultur er bare noe av det du finner på denne bemerkelsesverdige øya.

Spør oss om reiser til Sulawesi

Øya Sulawesi har rundt 15.000 innbyggere som er velkjent for deres tradisjonelle dans og kunst. Med en noe merkelig formasjon er Sulawesi verdens 11. største øy, bestående av fire halvøyer: Semenanjung Minahassa, East Peninsula, South Peninsula og South-East Peninsula. Øyas sentrum ligger til i et fjellandskap, hvor Rantecombola er det høyeste fjellet på 3455 meter.

Byer på Sulawesi

De største byene er Makassar og Manado (i nord), og her finner du tjenester som lege, bank og politi samt kjøpesentre og pizzarestauranter. Manado er vakkert omkranset av fjell, og vi anbefaler at du avlegger en liten visitt hos det buddhistiske templet Ban Hin Kion. I Manado finner du ulike typer overnatting, og på Bunaken Island og Bira Beach kan du leie deg en rimelig bungalow.

Tomohon er den minste byen, beliggende mellom de to aktive vulkanene Lokon og Mahawu. Byen er kjent for et fargerikt og vakkert blomstermarked. Det finnes flere små bygder med risfarmer verdt å oppleve. Få også med deg Goa Mampu-grottene hvor det bor tusenvis av skrikende flaggermus! Lean Leang-grottene med sine arkeologiske funn er en annen interessant severdighet.

Aktiviteter på Sulawesi

Havet rundt Sulawesi er uten tvil et magisk mekka for dykkere. Her finner du noen av verdens vakreste korallrev samt et utrolig biomangfold. Opplev sjeldne dyrearter i et rikt marineliv under havets overflate. Nyt synet av lekende delfiner mens du slapper av på dekk under en aldri så liten seiltur. Det finnes et bra tilbud av dykkekurs her, og det er et utmerket utvalg av spennende dykkesteder for dykkere på alle nivåer. 

Bunaken National Marine Park utenfor nordkysten av øya er sagt å være blant verdens ti beste dykkesteder med et veldig spennende marineliv. Få et glimt av fargerike koraller som klatrer langs de dype undervannsveggene. Setter du kurs mot østsiden av Manado finner du det supre dykkestedet Lembeh Strait. I nord ligger Bangka og Sangihe-øyene, og på sørlige Sulawesi ligger den øde øygruppen Wapato - faktisk en av de mest spektakulære destinasjonene i hele landet! Skaff deg et undervannskamera, dette er virkelig stedet å knipse flotte bilder av livet under havets overflate! Snorklere bør finne veien til Siladen-øyenes eventyriske undervannsverden.

Bira Beach tilbyr gode bademuligheter med sin herlige miks av krystallklart hav og finkornede strender. For litt mer eventyr kan du booke en jungelsafari med overnatting til f.eks Tangkoko Nature Reserve - dette kan ordnes fra operatører i Manado. Lokale skogvoktere vil vise veien for deg, og dyrelivet her er spennende med f.eks apekatter. Elverafting er et annet alternativ for de aktive reisende!

Unikt dyreliv på Sulawesi

Dyre- og plantelivet på Sulawesi er veldig unikt, og mange av øyas pattedyr og fisk finner man ingen andre steder i verden. Det finnes minst 1450 ulike fuglearter her, noe som betyr paradis for fugleentusiaster.

Vil du reise til Sulawesi?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Sulawesi og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL INDONESIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...