{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
kyoto-japan-geishas-walking-gion-forest-cover
kyoto-japan-fushimi-inari-shrine-red-pillars-sidebar

Kyoto - En spennende kulturby

Kyoto ligger på det sentrale Honshu og har ca. halvannen million innbyggere. Byen kan tilby muligheter for en masse spennende opplevelser. Så hvis du planlegger å reise til Kyoto, husk å pakke ned kamera og gode sko i ryggsekken.

Spør oss om reiser til Kyoto

Frem til 1868 var Kyoto Japans hovedstad, og frem til da fungerte den som residensby for keiserfamilien. Dette gjenspeiles i den flotte arkitekturen. I Japan anses Kyoto stadig for å være et kulturelt sentrum.

Over 2000 templer

Her er mer enn 2000 templer, en hel del historiske bygninger og palasser samt respekterte universiteter og museer. Byen huser med andre ord flere av Japans kjente nasjonalskatter - ja faktisk står 17 av de på UNESCOs Verdenskulturarvsliste . Dette er med på å gjøre byen populær blant turister fra hele verden. Kyoto er dessuten kjent for sine mange festivaler: Aoi-Matsuri Festivalen på våren, sommerens Gion-Matsuri Festival og Jidai-Matsuri Festival på høsten. Disse fargesprakende festivalene skaper en fantastisk stemning med fargerike drakter, dans og fyrverkeri.

Fantastisk mat

Det japanske kjøkken er også et studie for seg selv. Sushiens renhet og enkelhet er et speil på japansk mentalitet og livsfilosofi. Du finner også mange restauranter, hvor små anretninger serveres direkte ved kokkens disk i restauranten. Maten skylles ned med rikelige mengder sake - japansk risvin. Når venner samles på restauranter i Kyoto avsluttes ofte kvelden foran karaoke-anlegget, hvor alle må delta uansett om de kan synge eller ikke. 

Nydelige templer

Du kan ikke reise til Kyoto uten å besøke noen av de mange buddhistiske templene, som med imponerende bygningskonstruksjoner som store porter og lange trapper er imponerende å se på. Gå ikke glipp av Kiyomizu-tempelet som står på påler i skråningene øst for byen. 

Milde vintre og varme somre

Klimaet er temperert med milde vintre og varme somre som påvirker noen av severdighetene. Nemlig de vakre hagene som man kan velge å besøke. Den keiserlige Katsura-villa fra 1600-tallet ligger i en av de vakreste hagene. Du har også Mosehagen i Saihoji og Sandhagen i Ryoanji som begge er unike steder. Mai til september er den varmeste perioden i Kyoto, men det er også den periode det er mest nedbør, men Kyoto kan besøkes året rundt, så lenge du har riktige klær med deg.

Vil du reise til Kyoto?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Kyoto og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL JAPAN

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...