{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Japan

smak alle de forskjellige sakene på en reise til japan med KILROY
Reise til Japan med KILROY

Reise til Japan – En favoritt i østen!

I Japan møter du et ekstremt vakkert land med en helt unik kultur. Tokyos stil og endeløse folkemengder er det første som kommer til å ta pusten fra deg - etterfulgt av cherry blossom (de blomstrende kirsebærtrærne) også kjent som sakura, de utrolig stilige templene og de perfekte hagene. Japan byr selvfølgelig også på ekte sushi, varme kilder, sumobrytere, vulkaner, dype skoger, skisport og et folkeslag som er både mystiske og imøtekommende på en og samme tid. 

SPØR OSS OM REISER TIL JAPAN

Reise rundt i Japan

For de fleste som legger ut på en reise til Japan, er Tokyo første stopp. Dette er en vakker og smågal storby med mange spennende bydeler. Det yrende folkelivet er overveldende, men samtidig veldig fascinerende. Gå ikke glipp av det imponerende fiskemarkedet Tsukji, som er det største av sitt slag i verden, og sett av tid til å oppleve en typisk japansk sumobrytekamp. Sjekk ut 5 unike ting du må prøve i Tokyo!

For å få et helhetlig inntrykk av Japan bør du utforske ulike deler av landet. Ta for eksempel turen til Nikko - Japans aller fremste by når det kommer til templer. Byen ligger vakkert til midt i hjertet av en nydelig sedertreskog, med et stort utvalg av både buddhistiske og shintoistiske templer. Er du riktig heldig kan du få med deg et av de berømte shinto-bryllupene mens du er i Nikko. Det er virkelig et fint syn, med både gjester og brudepar kledd opp i vakre tradisjonelle japanske drakter. Byen ligger kun et par timers kjøring nord for Tokyo og den største attraksjonen er mausoleet til Toshugo - Japans første keiser.

Våre reisetips til Japan

Planlegger du å reise rundt i Japan er det to ting du burde gjøre: 1) Skaff deg et Japan Rail Pass (et tog pass - må kjøpes før avreise) og 2) ta deg en dukkert i en av Japans varme kilder. På japansk kalles disse Onsen og for mange lokale byr disse kildene på et uunnværlig avbrekk fra hverdagen. Ta gjerne turen til Hakone, der du kan nyte både de varme kildene og den storslagne utsikten over Japansk høyeste fjell - Mount Fuji (3776 m).

Mellom Osaka og Hiroshima ligger Himeji, hvor du finner et av Japans mest imponerende og besøkte slott. Det er et vakkert tradisjonelt byggverk i ekte japansk stil, og du kommer raskt til å forstå hvorfor det har havnet på UNESCOs verdensarvliste.

Dersom du liker snø og skisport bør du ta turen innom øya Hokkaido i det nordlige Japan. Terrenget på øya er perfekt for skikjøring og området får rikelig med snø i perioden november til april. Øya har et bredt utvalg av gode skisportsteder som Niseko, Furano og Rusutsu.

Gjør som de lokale og besøk en Izakaya! Izakaya er intime små barer hvor de lokale samles, morsomme og avslappende steder hvor du kan nyte god mat, drikke og selskap. Sett sangstemmen på prøve på en av karaokebarene i byen du besøker - det er garantert flere av dem! Sjekk ut Djurres soloreise og få flere tips til din egen reise til Japan!

Kyoto

Å reise til Japan byr på masse gøy og fascinerende steder. Et av disse er sjarmerende Kyoto. Byen har tidligere vært hovedstad og hjem for Japans keiserfamilie, noe som gjenspeiles i byens flotte tradisjonelle arkitektur. Byen bugner over av vakre templer, med tilsvarende imponerende hager i tradisjonell japansk stil. I Kyoto får du muligheten til å se og oppleve mer av det "ekte" Japan, som for eksempel de berømte geishaene, noe som har gjort byen til en favoritt blant backpackere fra hele verden. I Kyoto finner du også alle insta-motivene du har sett når du har drømt om en reise til Japan som bl.a. Bamboo Forest, Golden Pavillion og Tori-Portene.

Osaka

En reise til Japan bør også inkludere Osaka! Osaka regnes som mathovedstaden i Japan. Gå deg vill i alle bakgatene og smugene og finn deg en «kappo» hvor du kan smake Takoyaki, Okonomiyaki eller Negiyaki. «kuidaore» (spis til du ikke orker mer)... Der de fleste turister drar rett til Dotonbori, hvor du finner massevis av krabbe-, fisk- og biffrestauranter, men test også ut de små sidegatene i Shinsaibashi for noen mer obskure retter som omurice og butaman!

Nara

Gamlebyen i Nara er på UNESCOs verdensarv, og her finner du mange templer ( ta turen innom templene Todai-ji og Kofuku-j), gamle tehus og mye mer som forteller historien om da Nara en gang var Japans hovedstad. I Nara finner du en vanvittig fin park med mange kirsebærtrær, men det Nara faktisk er kjent for er den enorme mengden hjort som har tatt over byen. Du kan bokstavelig talt se dem overalt, vandrende utenfor jernbanestasjonen og til og med inn i butikker!

Nagano

Litt utenfor Nagano finner du Yamanouchi-regionen og Jigokudani Monkey Park. Her kan du komme tett på snø apene som ligger og slapper av i de varme kildene. Du kommer tett på apene som bor her uten å være for nær. Apene finner ud rundt om i Japan (med unntak av i Hokkaido & Okinawa), men det er kun her du finner de mens de tar seg dupp i badestampen.

Oppdag sørlige Japan: Okinawa

På helt motsatt siden av landet ligger øygruppen Okinawa, som byr på varmt vær og behagelige temperaturer året rundt. Både hovedøya Okinawa og de mindre øyene i området byr på flotte strender og et fortryllende korallrev, som bare venter på å bli utforsket!

Få litt av alt på turen din: neonlys i tokyo, street food i Osaka, kultur i Kyoto og episke strender i Okinawa (og mye, mye mer) Bedre blir det faktisk ikke!

Backpacking i Japan

Backpacking i Japan er ikke så dyrt og vanskelig som man skulle tro! Japanere er vennlige og hjelpsomme og det er masse steder hvor du kan spise for en billig penge. Overnatting i storbyene er en del dyrere enn utenfor kjernen, men man finner mange bra hosteller i byen også. Er du mer lysten på et hotell, så finner du det også - men prisen blir deretter (spesielt i storbyene).

Vil du oppleve den japanske gjestfriheten, så bør du vurdere å ta et par overnattinger på en minshuku, som er overnatting i et familiehjem – et homestay. Her får du oppleve den autentiske japanske livsstilen mens du sover på en futon, spiser hjemmelagde måltider og nyter et deilig bad i onsen.

Hvordan komme seg rundt?

Planlegger du å reise en del rundt så anbefales det å kjøpe et tog pass, da får du mer for pengene! Og det er ikke uten grunn at tog er det mest populære transportmiddelet i for backpackere i Japan. Les mer om Japan Rail Pass her.

Men selv om de fleste reiser rundt i Japan med tog, så er det ingen tvil om at du får mer frihet når du reiser i din egen campervan. Oppleve vakre Japan i ditt eget tempo og finn skjulte perler langs veien bak rattet på din egen campervan! Du tenker kanskje at det kan virke skummelt å kjøre selv i de travel gatene i Japan? Vi lover deg, du blir fort vant til det! Les mer om campervans og bobiler i Japan her.

Når er det best å reise til Japan?

Klima er ofte noe man er litt interessert i å vite før man pakker sekken. Trenger jeg genser og jakke eller holder det med tynnere klær? Det kommer litt ann på hvor du ønsker å reise i Japan, men de generelle årstidene gjelder. Fra juni til september er det sommer i landet og med det kommer også regntiden og tyfonsesongen. Fra oktober til desember er det høst i Japan. I vintermånedene januar og februar kan temperaturene synke til under 0. Våren kommer rundt mars måned og varer til mai. Det er også denne tiden hvor man kan oppleve kirsebærblomstringen rundt om i Japan. Mange vil nok si at våren er den beste tiden å reise til Japan.

Cherry blossom i Japan

Sakura, eller kirsebærblomstringen som veldig mange har blitt kjent med som "cherry blossom" skjer som sagt på våren i Japan. En gang mellom slutten av mars og ut april. Det kommer veldig an på været den våren og hvordan vinteren har vært. De kjører gjerne en forcast hvert år for å fortelle oss turister når det er størst sjanse for å få med seg denne vakre blomstringen. Du kan jo sjekke ut forcasten for neste år her! Kirsebærblomstringen er virkelig verdt å få med seg, så skal du nedover så bør du prøve å time besøket ditt.

Har du lyst til å reise til Japan?

Book et helt uforpliktende møte med en av våre reisespesialister og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Zanzibar og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg, ønskene dine og budsjettet ditt! Snakk med oss på telefon, på kontoret eller på Teams - det er helt opp til deg!

Book et lite møte

Steder du bør oppleve

Det er mye som er verdt å få med seg når du reiser til Japan. De mest opplagte stedene er naturligvis Tokyo, Kyoto, Osaka og Okinawa.

Sjekk ut alle grunnene til at du bør besøke Japan

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL JAPAN

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...