{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Osaka - Japanske eventyr!
Reiser til Osaka - Japanske eventyr!

Reiser til Osaka - Japanske eventyr!

Osaka ligger 6 timer sør for hovedstaden Tokyo og er er mest kjent for god mat, shopping og et vibrerende uteliv. Nattehimmelen lyses opp av horder med neonskilter og gatene er stappfulle av lokale - akkurat slik du sannsynligvis forestiller deg Japan. 

Spør oss om reiser til Osaka

Osaka er Japans kommersielle sentrum, og som landets andre storbyer finner man også her høyreiste kontorbygninger og skyskrapere. De som elsker japansk mat og shopping vil definitivt like seg i Osaka - her er utvalget endeløst. Videre kan du oppleve karaokebarer, "love-hotels" og egne vogner for kvinner på undergrunnsbanen. Ja, dette er Japan! Osaka er et glimrende utgangspunkt for de som skal utforske resten av Japan, inkludert nærliggende steder som Nara, Kyoto, Kobe og tempelfjellet Koya.

Shopping i Osaka

Vareutvalget vil sikkert toppe det meste du allerede har sett, og shopping blir temmelig sikkert en av favorittsyslene dine på hele reisen! Tenjinbashi-suji er en 2,6 km lang handlegate under tak, og her er du garantert å finne det du leter etter - eventuelt også veldig mye du ikke en gang visste eksisterte. Timene går fort og posene fylles nok også opp, så husk på baggasjevekt når du skal reise hjem. Området Umeda byr på en rekke butikker og restauranter, mens dersom du er på utkikk etter elektronikk må du til Den Den Town. Osakas natteliv Japans travleste barområde ligger på Namba Street, som er flere kilometer lang. Knutepunktet for Osakas natteliv er Dotonbori Street i nærheten av Shinsaibashi Station. Her finner du massevis av restauranter, nattklubber og andre steder der du kan spise, drikke, feste og synge! I Umeda ligger det også en del diskoteker og barer. Vær forberedt når du går på nattklubb i Osaka: når det er tid for å danse reiser japanerne seg og går til dansegulvet mens pengebøker og håndvesker blir liggende igjen på bordene, og alle danser akkurat likedan. Et morsomt syn!

Andre opplevelser i Osaka

Karaoke stammer opprinnelig fra Osaka, og her kan du leie et fullt møblert karaokerom inkludert all drikke mot betaling per time. Det er utrolig morsomt, og er du heldig får du tilbragt en kveld med lokalfolk - da blir det garantert enda mer morsomt! Husk at japanere tar karaoke veldig seriøst. Det er også verdt å ta turen innom Osaka Palace, en vakker bygning beliggende midt i sentrum. Kaiykan Harbour bør også oppleves, her finner du verdens største akvarium og karuseller!

Overnatting

Det er masse å velge blant når det kommer til overnatting i Osaka, og prisene varierer fra rundt 25 USD for en soveplass i flersengsrom til flere hundre dollar per natt på luksushotell. Et morsomt og annerledes overnattingsalternativ mens du er i Osaka og Japan generelt er et såkalt kapselhotell, der gjestene får en liten lomme i veggen (ca 1 x 2m) som passer akkurat til èn person. Hver lomme/kapsel har som regel tv mens alt annet som bad, kjøkken, stue og lignende deles med de andre. Merk deg at disse hotellene kun er for menn! Prisen er ca 40 USD per natt.

Vil du reise til Osaka?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Osaka og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL JAPAN

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...