{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Angkor Wat - Noe du alltid vil huske!
Reiser til Angkor Wat - Noe du alltid vil huske!

Reiser til Angkor Wat - Noe du alltid vil huske!

Føler du at du har sett det hele, og at ingenting overrasker deg lenger? Da bør du legge din neste reise til Angkor Wat i Kambodsja. Tempelområdet er ført opp på UNESCOs liste over verdensarv. 

SPØR OSS OM REISER TIL ANGKOR WAT

I den lille byen Siem Reap finner man Angkor Wat, et bevis på de arketektoniske ferdighetene folk hadde under Khmer-tiden. Templene var skjult i jungelen til så sent som på 1800-tallet og har i dag blitt et symbol på Kambodsja (du finner de også avbildet i landets flagg). Mens du rusler gjennom alleene av templer føler du fortidens atmosfære blåse i vinden. Angkor Wat ble bygget så tidlig som på 1100-tallet og var da ment til å fungere som landets hovedstad, navnet betyr faktisk "bytempel".

Hva bør du få med deg?

Bruk god tid på å se hovedattraksjonen; Angkor Wat, men sørg for å ta turen innom det gåtefulle Bayon-tempelet inne i den befestede byen Angkor Thom, ta turen innom Preah Khan og Ta Prohm også. Ta Prohm ligger inne i jungelen og har blitt kjent som “Tomb Raider”-tempelet.

Andre templer som er verdt å få med seg er Banteay Srei, Banteay Samre, Banteay Kdei, Pre Rup og Phnom Bakheng.

Se soloppgangen ved Angkor Wat

Den beste tiden på døgnet å besøke Angkor Wat på er ved soloppgang, så avtal med sjåføren din at han henter deg rundt 04:30 om morgenen. Følelsen mens du står der i det blåsvarte mørket sammen med en samling andre turister og venter på at de første solstrålene skal gli over Angkor Wat's templer er helt ubeskrivelig. Alle holder pusten mens de venter på den store opplevelsen og de eneste lydene man hører er naturens egne. Vi kan absolutt garantere deg en av dine aller beste reiseminner!

Besøket

Det er viktig å huske på at du besøker templer som har en religiøs og historisk betydning. Derfor er det viktig å dekke til skuldrer og knær. Vær respektful når du besøker tempelkomplekset, vanlig skikk og bruk holder i massevis.

Kombiner Angkor Wat med andre destinasjoner

Det er lett å kombinere en tur til Angkor Wat med en rundreise i Kambodsja, Vietnam & Thailand, men før du reiser ut av Kambodsja bør du få med deg, pub street i Siem Seap, hovedstaden Phnom Penh, Kampot & de deilige strendene i Koh Rong.

Vil du reise til Angkor Wat?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Angkor Wat og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book et møte med oss

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL KAMBODSJA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...