{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
resie til Borneo med KILROY
reise til Borneo med KILROY

Reiser til Borneo - Fantastisk mangfold!

Borneo er verdens tredje største øy og en destinasjon du må oppleve minst en gang i livet med sin unike regnskog og sine nydelige, kritthvite sandstrender. Øyen, som er verdens tredje største, deles inn i 3 forskjellige land: Brunei, Malaysia og Indonesia. Borneo byr på et hav av opplevelser, som for eksempel dykking på berømte Sipadan, skilpadder på Turtle Island, eller kanskje du drømmer om å bestige sørøst-Asias høyeste fjelltopp Mt. Kinabalu? Mulighetene er mange!

Spør oss om reiser til Borneo

Sabah

Kota Kinabalu er en sjarmerende by innimellom frodig jungel og Sør-Kina havet. Byen fungerer som inngangsport til Borneos opplevelser og landskapet rundt er helt unikt når det kommer til biomangfold.
Avlegg Sabah Museum et besøk og sjekk ut State Mosque som representerer flott, islamsk arkitektur. Start reisen din fra Tunku Abdul Rahman National Park hvor du finner de hviteste og fineste strendene Borneo har å tilby, i tillegg til uberørt jungel og et fargerikt marineliv.

Bestig Mt. Kinabalu

Med sine mer enn 4000 høydemeter er Mt Kinabalu et botanisk orkidèparadis! Fra toppen av fjellet får du enestående utsikter du neppe glemmer med det første. Nyt frisk fjelluft og det vakre plante- og dyrelivet rundt. I nærheten ligger landsbyen Dusun hvor du kan få oppleve tradisjonell livsstil.

Orangutangene og Turtle Island

Sepilok Orangutang Rehabilitation Center er en av verdens svært sjeldne fristeder for orangutanger, hvor de hjelper de foreldreløse eller skadede dyrene. Bli kjent med disse "villmennene" fra Borneo mens du rusler langs en av de mange skogsveiene i området. 
Turtle Island er kjent for sine grønne hawksbill-skilpadder som legger egg på øyas strender. Hvis du er her på riktig årstid kan du beskue en flokk nyklekte babyskilpadder sette kurs mot livet som venter i havets bølger. Turtle Island huser et par historiske templer samt et hyggelig marked.

Sarawak

Sarawak er Malaysias minst besøkte stat hvor Kuching ligger - den mest behagelige byen på Borneo med sin fine og rene kystlinje. Byen er gammeldags og moderne på samme tid. Her finner du et elveområde, vakre parker, frodige hager og fargerike markeder.

Aktiviteter på Borneo

Sipadan er en legendarisk dykkedestinasjon lokalisert rundt 36 km fra Borneo. Økosystemet er svært imponerende og har skapt et hjem til over 3000 ulike dyre- og plantearter! Nyt synet av patruljerende hammerhai, millioner av teknofargede småfisk langs korallrevet og et dusin havskilpadder som fredfullt siver forbi. 

Er du glad i tur kan du bestige imponerende Mt. Kinabalu, sørøst-Asias høyeste fjelltopp. Du kan velge blandt ulike klatreturer med en varighet fra bare noen timer til flere dager. Den svette klatringen belønner deg imidlertid godt i ettertid når du får de praktfulle utsiktene over jungelen.

Om du er sugen på skikkelig eventyr kan du ta turen innom Gulung Mulu National Park og besøke verdens største underjordiske kammer. Turen til grotten tar rundt 15 timer og inkluderer en skikkelig fottur samt masse flaggermus!

Transport på Borneo

På Kota Kinabalus internasjonale flyplass korresponderer det fly fra f.eks Kuala Lumpur, Kuching, Singapore, Hong Kong, Brunei, Manila, Jakarta og Seoul. Innenlands er det daglige avganger mellom Labuan, Sandakan, Tawau og Lahad Datu. Mellom Kota Kinabalu og Tenom går det en toglinje. I tillegg kan du benytte deg av buss, taxi og båt for å komme deg omkring.

Når bør man reise til Borneo?

Destinasjonen er behagelig året rundt.

Vil du reise til Borneo?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Borneo og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MALAYSIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...