{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Malaysia

kuala-lumpur-malaysia-city-aerial-cover
kuala-lumpur-macaque-monkey-sidebar

Reiser til Malaysia – Eksotisk og kontrastfylt!

Malaysia vil overraske deg med sine spennende kontraster og vennlige folk. Opplev skinnende, moderne skyskrapere den ene dagen, og nyt et hjemmelaget, tradisjonelt måltid hos en lokal familie på landsbygda den neste. Malaysia er et av de landene i Asia som minner mest om vår vestlige verden, både med tanke på levemåte og språk, og de fleste snakker noe engelsk. Selv om Malaysia har en forkjærlighet for det vestlige har landet vært i stand til å ivareta sitt eget særpreg. En ting du ikke kan gå slipp av på din reise til Malaysia er ekte malaysisk Kylling Satay - sterkt krydret kylling på grillspyd med peanøttsaus!

Spør oss om reiser til Malaysia

Reisetips til Malaysia

Hovedstaden Kuala Lumpur fremstår som en moderne og travel storby, og blir bare mer og mer populær blant turister. Her finner du et bredt spekter av opplevelser, attraksjoner og kultur som flotte templer, spennende markeder og historiske museer. Dessuten er det perfekt for en liten luksus-weekend ettersom byen kan skilte med noen av verdens rimeligste 5-stjernes hotell! Området Golden Triangle er der du finner mesteparten av hoteller, nattklubber og kjøpesentre, i tillegg til de velkjente Twin Towers.

Opplev Borneo på din reise til Malaysia

Å besøke Borneo i den Malaysisike staten Sabah, er et must for enhver som reiser til Malaysia. Borneo er verdens tredje største øy og her har du muligheten til å bestige Mount Kinabalu (Sørøst-Asias høyeste fjell), dykke i Sippadan (en av verdens beste dykkersteder) og oppleve orangutanger og neseaper på nært hold.

Perhentian Islands

Perhentian Islands består av to øyer med endeløse strender, krystallklart vann og vakre korallrev som bare venter på deg! Har du lyst å slappe av i nydelige omgivelser samtidig som du kan velge blant spennende opplevelser er denne øygruppen den perfekte destinasjon.

Penang

På Penang kan du oppleve både jungel, gårder og fiskelandsbyer. Georgetown er sentrum av Penang, og hit kommer store deler av øyas turister. En ting du ikke bør gå glipp av om du tar turen hit er å ta taubanen opp til Penang Hill, et fjell med fantastisk utsikt over øya. Herfra kan du blant annet se Sørøst-Asias lengste bro, Penang broa, som knytter Penang sammen med fastlandet. På toppen finnes det også koselige restauranter og landets største buddhistiske tempel Kek Lok Si. Midt inne i tempelet et det en liten innsjø som er full av skilpadder du kan mate. Dette er et storslått tempel som absolutt bør sees!

Backpacking i Malaysia

Bussnettverket fungerer bra i Malaysia og prisene er behagelige. De fleste bussene fra Kuala Lumpur er av god standard og har aircondition, mens bussene i de mindre byene ofte har en noe enklere standard. Taxiene i de store byene opererer stort sett med taksameter og har gode priser. I de mindre byene derimot, bør du avtale pris med sjåføren på forhånd. Tognettet i Malaysia er både effektivt og imponerende velutbygget, med ruter som går på kryss og tvers over hele landet, såvel som til nabolandene Singapore og Thailand.

Klima i Malaysia

Malaysia har et tropisk klima som endrer seg lite gjennom året, og temperaturen ligger stort sett på mellom 20 og 30 grader. Dersom målet ditt er å ligge på stranden og sole deg bør du unngå å reise til østkysten fra november til januar. På vestkysten er den fuktigste tiden fra september til desember.

Vil du reise til Malaysia?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Malaysia og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

Steder du bør oppleve på din reise i Malaysia

Opplev kontrastfylte Malaysia, og alt landet har å by på. Fra moderne skyskrapere til lokale forhold på landsbygda - her får du det beste fra begge verdener. Besøk Borneo, Perhentian Islands og Penang, og for ikke å glemme den travle hovedstaden Kuala Lumpur.

Inspirasjon til din reise i Malaysia

Finn mer reiseinspirasjon
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MALAYSIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...