{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
kuala-lumpur-temple-cover
kuala-lumpur-malaysia-petronas-towers-night-sidebar

Kuala Lumpur - Byen der øst møter vest!

For de fleste vil et besøk til Kuala Lumpur bety kjærlighet ved første blikk. Denne asiatiske metropolen tilbyr alt du trenger for en vellykket ferie - fra historiske templer, eksotiske markeder og kulturelle severdigheter til moderne shoppingsentre, et effektivt transportsystem og gode forbindelser til andre destinasjoner i Malaysia. Hos oss finner du billige reiser til Kuala Lumpur!

Spør oss om reiser til Kuala Lumpur

Kuala Lumpur, eller KL, er Malaysias hovedstad og har vokst hurtig over de siste 150 år, fra en liten landsby til en travel storby med nesten 7 millioner innbyggere. Et av byens mest kjente landemerker er Petronas Twin Towers, absolutt verdt en visitt.

Disse skimrende tårnene er majestetisk plassert midt i byen, og om kvelden lyses de opp slik at de fremstår enda flottere. Ta heisen halvveis opp hvor du kan nyte enestående utsikter over byen, i tillegg til at du finner et fler-etasjes kjøpesenter med massevis av kule butikker - i fall du har noen ekstra dollar i lomma du ønsker å bli kvitt.

Kuala Lumpur er delt inn i ulike områder, hvor de mest interessante for turister er:

  • City Centre - Her finner du Medeka Square, Sultan abdul Samad Building og Selangor Club samt Chinatown med bra utvalg av restauranter og markeder.
  • Golden Triangle - Et trendy område hvor du finner de fleste luksushotellene, hypermoderne kjøpesentra, kule uteplasser og Petronas Twin Towers.
  • Tuanku Abdul Rahman - Naboen til Golden Triangle, samt et rimeligere område med massevis av budsjettvennlige overnattingssteder i tillegg til et fargerikt shoppingdistrikt.

Shopping i Kuala Lumpur

Jenter - grip kredittkortet og kom dere ut! KL's shopping er helt fantastisk likegyldig om du velger de lokale markedene eller flashy og hypermoderne kjøpesentra. På kjøpesentrene finner du alt du kan tenke deg av dyre merkevarer; vesker, sko, smykker og klær - og prisnivået er fremdeles overkommelig for oss nordmenn. På markedene vil du også få tak i Dior og Chanel, og til latterlig lave priser (ingen oppdager selvsagt noen gang at de er totalt fake), i tillegg til andre billige varer som håndverk, kunst, DVD'er, klær og klokker. Det eneste som stopper deg fra å gå helt amok med shoppingen er flyselskapenes restriksjoner på baggasje. Pass på at de gode kjøpene dine ikke utlignes av dyre gebyrer!

Uteliv i Kuala Lumpur

KL's uteliv er helt supert, og selv om du reiser som enslig jente føler du deg fremdeles forholdsvis trygg. Drinkene er både billige og gode, og DJ'ene spiller mer enn gjerne dine favorittlåter - så alt ligger til rette for en vellykket partykveld! For de med litt ekstra cash anbefaler vi å nippe til en smaksfull strawberry daiquiri i lobbyen på Shangri-La, de lages helt perfekt her! Generelt sett er prisene på bunn i Kuala Lumpur, mens feststemningen derimot er på topp!

Reise til Kuala Lumpur og omkring

Kuala Lumpur har en internasjonal flyplass med flyforbindelser til hele verden, så det er enkelt å inkludere byen i reisen din. For mange jorda-rundt reisende er KL uansett et naturlig stopover, så da kan du like gjerne tilbringe noen dager her. Noen av de asiatiske flyselskapene tilbyr rimelige flybilletter videre til nærliggende destinasjoner i Thailand, Singapore og Filippinene. Lokaltransport innad i KL er bra hvor du kan velge blandt busser, taxi og undergrunn/tog - alt til lave priser.

Vil du reise til Kuala Lumpur?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Kuala Lumpur og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MALAYSIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...