{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reis til Kuching – Opplev Malaysias kulturelle smeltedigel
Reis til Kuching – Opplev Malaysias kulturelle smeltedigel

Reis til Kuching – Opplev Malaysias kulturelle smeltedigel

Utforsk Kuching, Malaysias kulturelle smeltedigel, der du kan kombinere byliv med natur og festivalbesøk. Kuching også kjent som “Cat City”, er hovedstaden i den Malaysiske staten Sarawak og kan by på en herlig blanding av mer enn 45 ulike kulturer og språk. En hel verden av mat, lukter, kultur og språk venter på deg i Kuching!

Spør oss om reiser til Kuching

Kuching er den største byen på Borneo, men er fortsatt liten nok til at du kan utforske den til fots og likevel rekke å få med deg det meste. Byens unike blanding av kulturer gjør at den har et vel av spennende nabolag som er verdt å utforske. Gatene er moderne og sofistikerte med et hint av kolonistil, noe som gjør det til en veldig trivelig by å utforske til fots eller på sykkel. Byen er dessuten et mekka for backpackere med sans for kulinariske opplevelser.

De mer enn 45 forskjellige kulturelle gruppene som til sammen utgjør befolkningen i Kuching, lever i harmonisk samspill med hverandre og er stolte av byens kulturelle mangfold. Denne åpenheten ovenfor andre kulturer kommer du som backpacker også til å få glede av ettersom lokalbefolkningen tar deg imot med åpne armer. Den gode stemningen, de fargerike nabolagene og det kulinariske mangfoldet gjør Kuching til en by vel verdt å besøke.

Opplevelser og aktiviteter i Kuching

Med Kuchings kulturelle mangfold følger også et religiøst mangfold, noes om slår positivt ut for deg som vil utforske ulike templer og som er glad i feiringer og festivaler! Mange religioner betyr nemlig mange høytider, så det finnes feiringer og festivaler stort sett gjennom hele året, få gjerne med deg Hungry Ghost festivalen i Hiang Thian Siang tempelet eller Kong Teck Choon Ong feiringen i Hong San Tempelet.
Mange malayer refererer til Kuching, som “cat city”, rett å slett fordi ‘Kuching’ betyr katt på malaysisk. Byen hadde i utgangspunktet ikke noen spesiell tilknytning til katter (navnet stammer fra kinesisk). Kuching har likevel omfavnet sitt katte-image til det fulle, og det har blitt satt opp enorme kattestatuer rundt omkring i hele byen. Plusspoeng hvis du klarer å telle dem alle!

Etter å ha vandret rundt i byen en stund begynner du kanskje å tenke at det umulig kan finnes flere katter nå, men der tar du feil. Kuching kan nemlig friste med sitt helt egne kattemuseum! (Nei vi tuller ikke) Museet er så absurd, at det kan være verdt å ta turen innom bare fordi det er så merkelig. Inngangen er gratis, så her er det bare å finne fram kameraet og gjøre seg klar til å entre kattehimmelen.

Området rundt Kuching

Kuching er den perfekte base for deg som har lyst til å utforske Borneos dype regnskoger, her befinner du deg nemlig midt i smørøyet for dagsturer! En dagstur til Semenggok orangutan rehabilitation centre, der du kan møte orangutanger er et must. I varmen frister det gjerne med en tur til stranden, så hva passer da bedre enn å ta turen til Talang-Satang, Sarwaks første marine nasjonalpark? Parken ble opprettet hovedsakelig for å ivareta områdets havskilpadder, så her har du gode sjanser for å se dem.

Vil du skikkelig ut i jungelen er Gunung Gading National Park virkelig å anbefale. Her kan du legge ut på noen fantastiske jungeltrekks forbi vakre fossefall og fargerikt dyreliv. Her kan du også få muligheten til å se den enorme blomsten Rafflesia arnoldii, som er listet i Gunness rekordbok, som er verdens største blomst.

Når bør man reise til Kuching?

Kuching har et behagelig tropisk klima med solskinn året rundt. Vær likevel obs på at det av og til kan komme kraftige regnskurer i monsunsesongen som varer fra november til februar. Kinesisk nyttår, den islamske høytiden Hari Raya Aidilfitri og den rituelle høsttakkefesten Gawai Day er viktige høytider i Kuching. Under disse høytidene kan du vente deg god stemning og masse folk, men også masse trafikk!

Reise til Kuching

Kuching er let tilgjengelig med fly, med daglige avganger fra både Kuala Lumpur, Johor Bahru og Singapore. Båter og regionalbusser er måten å komme seg fram på når du skal reise rundt i Sarawak.

Vil du reise til Kuching?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Kuching og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

 

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MALAYSIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...