{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Langkawi - mer enn et øyparadis
Reiser til Langkawi - mer enn et øyparadis

Reiser til Langkawi - mer enn et øyparadis

Langkawi er i dag en av Malaysias mest populære destinasjoner der du har mulighet for mange spennende opplevelser på land og til vanns. Der er også det perfekte stedet hvis du trenger en avslappende pause mellom storbyferie i Bangkok og din videre reise til Kuala Lumpur eller Singapore.

Spør oss om reiser til Langkawi

Blå himmel, stekende sol, hvite sandstrender og palmer, som svaier i takt med at bølgene slår inn mot kysten. Pulau Langkawi er hovedøyen blant de 99 idylliske øyene, som ligger omringet av Andamanhavets turkisblåe bølger. Det er her, du ankommer, hvis du flyr til Langkawi fra Kuala Lumpur. De fleste av de andre øyene er ellers ubebodde og naturen er mange steder helt utrolig fin - både over og under havoverflaten. 

Langkawis høydepunkter

Her er åsene dekt med frodig grønn vegetasjon, der du kan se ørner, spesielle sommerfugler og andre eksotiske dyr. Du kan også besøke Langkawi Crocodile Farm, hvor du kan oppleve mange forskjellige krokodillearter på nært hold. Hvis du vil ha muligheten til å komme deg rundt så lei en sykkel, scooter eller en bil til de litt lengre turene.

Du kan også ta cablecar, som tar deg med 240 meter opp i fjellene og gir deg en fantastisk utsikt over Langkawi.

Under overflaten på Langkawi

Hvis du liker å utforske korallrev og vakre fisker under vann, har du helt klart funnet rett sted. I Pulau Pajar Marine Park, som ligger utenfor Langkawi kan du både snorkle og se vakre fisker, reker og ål eller dykke lengre ned, hvor det finnes større fisk som barracudaer, torsk og snappere. Alternativt kan du besøke Langkawi Underwater World, som er Malaysias største akvarium og en av områdets store attraksjoner. Her kan du se over 500 forskjellige salt- og ferskvannsdyr, blant annet sel, pingviner, hai og annen fisk.

Tollfri sone i Langkawi

Hovedøya - Pulau Langkawi er den mest besøkte av dem alle. Her ligger det en del hosteller, øyas eneste bank samt butikker hvor det er mulig å shoppe tollfritt, siden Langkawi har vært tollfri sone siden slutten av 80-tallet.

Klima i Langkwai

November til april er høysesong i Langkawi. Det er i denne perioden du kan forvente deg de høyeste temperaturene på 32-35 grader, høy luftfuktighet og lite regn. Januar til mars er den tørreste perioden. I skuldersesongen mellom april og august kan du forvente sporadiske regnskurer, men det er likevel en fin tid å reise på, i tillegg til at prisene er lavere. Lavsesongen varer fra september til oktober med mer ruskevær både til lands og til havs, men fortsatt greit på dagtid, og fint dersom du er på utkikk etter et rolig tempo og temperaturer mellom 25 og 28 grader.

Vil du reise til Langkawi?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Langkawi og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

 

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MALAYSIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...