{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.

Maldivene

reise til maldivene | kilroy
reise til maldivene | kilroy

Reise til Maldivene - Et uimotståelig paradis

Det er ingen tvil om at en reise til Maldivene er en reise til paradis! Maldivene er rett og slett uimotståelig med sine kritthvite sandstrender, svaiende kokospalmer og turkise hav. Klimaet er også fantastisk; nedbør hører med til sjeldenhetene og temperaturene ligger stabilt på rundt 30°C året rundt. Maldivene er et ekte paradis bestående av 26 atoller i et område med totalt 1.192 øyer, hvorav kun 200 er bebodde. Landet er Asias minste og har rykte på seg for å ha verdens vakreste tropeøyer, noe vi overhode ikke tviler på. Hvitere stender skal du lete lenge etter! 

Spør oss om reiser til Maldivene

Ferie på Maldivene

På disse øyene handler alt om avslapning. Nyt late dager på stranden, nydelig lokal sjømat og de fantastiske dykke- og snorkleforholdene. Her trenger du nemlig ikke mer enn en dykkermaske og en snorkel for å oppleve fargerike koraller og et yrende dyreliv. Har du lyst til å prøve dykking kan du være heldig å møte på fascinerende skapninger som skilpadder, skater, hammerhai og hvalhai.

Dykking på Maldivene

Det første du kommer til å legge merke til når du reiser til Maldivene er det krystallklare vannet: dette er et dykkerparadis med fargerike opplevelser under havets overflate. Det spesielle med å dykke her er at det ikke finnes noe fastland i nærheten, og den strenge fiskeriloven er med på å sikre et overflod av fargerike fisk og flotte korallrev under overflaten. Vi tilbyr unike dykkeropplevelser som alle har utgangspunkt i Malé. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren dykker, kan vi garantere spektakulære dykk med profesjonelle instruktører.

Seiling på Maldivene

Paradisøyene ligger som perler på en snor, og det legger naturligvis opp til å dra på eventyr på havet. Du kan dra på øyhopping fra Malé med andre eventyrlystne backpackere og oppleve det beste av Maldivene har å by på på reisen din hit. Om bord i båten kommer du ikke bare tett på dine medreisende, men også på lokalbefolkningen og det tropiske paradiset både over og under overflaten.

Våre reisekonsulenter kan hjelpe deg med å arrangere et ekte seileeventyr og gir deg de beste tipsene.

Turisme og backpacking på Maldivene

Maldivene åpnet for turisme i 1972, og turismen har med tiden vokst til å bli en av de største inntektskildene for landet. Det er først de siste årene myndighetene har åpnet opp for turisme til de lokale øyene der maldiverne selv bor. Denne oppmykningen av reglene har gjort det betydelig enklere å reise til Maldivene på budsjett, ettersom det nå er mulig å finne relativt billig overnatting i gjestehusene på de lokale øyene.

Malé - hovedstaden på Maldivene

Hovedstaden heter Malé og er med sine rundt 75.000 innbyggere en av verdens minste hovedsteder. Besøker du byen bør du ta turen innom den gamle basaren og det lokale fiskemarkedet for å få et innblikk i lokalbefolkningens hverdag. Få også med deg The Local Market på den nordlige delen av havnefronten, der de selger lokalproduserte varer fra små boder. I Malé kan du også beundre den vakre, 400 år gamle moskeen Hukuru Miskiiy, også kjent som Friday Mosque. Ved siden av moskeen ligger enda en attraksjon som er verdt å få med seg, nemlig Mulee-aage palasset. 

Klima på Maldivene

Været på Maldivene er helt fantastisk - varmt, fuktig og solrikt året rundt. Gjennomsnittstemperaturen ligger på ca. 29-32 grader. April er årets varmeste måned mens desember er den kaldeste. Januar og februar er de tørreste månedene, og det faller mest nedbør under monsuntiden fra mai til september. Den beste tiden å reise til Maldivene på er mellom desember og april, da himmelen er skyfri og fuktigheten er på sitt laveste. 

Mat på Maldivene

Maldivene er omringet av hav, så her kan du glede deg til noen helt fantastiske fiskemåltider. Særlig tunfisk! Det hjelper også at lokalbefolkningen selv fisker og kokkelerer deilige retter av naturens friske råvarer. På Maldivene kan du også få fantastisk arabisk, indisk og orientalsk mat.

Reisetips til Maldivene

Ettersom Maldivene er et islamsk land er fredager og lørdager nasjonale helligdager, noe som innebærer at de fleste butikkene holder stengt. Dersom du bor på en av turistøyene merker du likevel lite til dette. Det er i det hele tatt store forskjeller på det å bo på de lokale øyene kontra det å bo på turistøyene. Mens turistøyene eksisterer i en slags boble, der det meste er tillatt, er det mer konservativt på de lokale øyene. Her er hverken alkohol eller svinekjøtt tillatt, og man bør unngå å vise for mye hud. Bor du på en av turistøyene derimot, må du gjerne gå rundt i bikini hele tiden.

Fordelen med å bo på de lokale øyene er likevel at det er billigere, samtidig som det gir deg en mer autentisk opplevelse. Her kan du mingle med de lokale, spise god lokal mat og besøke ekte kulturelle attraksjoner.

Vil du reise til Maldivene?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Maldivene og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

 

Steder du bør oppleve på reisen til Maldivene

Maldivene er rett og slett uimotståelig med sine kritthvite sandstrender, svaiende kokospalmer og turkise hav. Her er klimaet varmt, fuktig og solrikt året rundt, og i hovedstaden Malé kan du få et innblikk i lokalbefolkningens hverdag.

Reiseinspirasjon til Maldivene

Se flere artikler her
alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MALDIVENE

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Vennligst fyll ut alle detaljer

Oops! Her gikk det noe galt ... Prøv igjen!

Lukk
Kontakt
Skriv til oss

Vet du akkurat hvor du vil reise eller synes du det er vanskelig å velge? Send oss dine tanker og spørsmål, så setter vi sammen et tilbud for deg. Legg gjerne igjen telefonnummeret ditt, så ringer vi deg for en kort prat. Da vil det være enda enklere for oss å hjelpe deg med å sette sammen den perfekte reiseruten etter dine ønsker og budsjett. Hvis dere er flere som reiser sammen anbefaler vi at dere sender en felles henvendelse.

Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut

Hei,

Takk for at du tar kontakt med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre!

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Book et møte

Book et møte over telefon, via video eller i butikk og få gode tips og hjelp til reiseplanleggingen. Du kan booke et møte med oss når som helst, så velg en tid som passer best for deg. Vi gleder oss til å snakke om dine reiseplaner!

  • {{ officeOption }}
Dette feltet må fylles ut

Takk for du vil ha et møte med oss!

Hva skjer nå? Først så kommer du til å motta en e-post med den informasjonen du sendte oss. Deretter vil en av våre reisespesialister se igjennom henvendelsen din og komme tilbake til deg så fort det lar seg gjøre! Det kan være greit å vite at dette kun er en forespørsel og at møtet ikke er bekreftet før du får svar fra en av våre reisespesialister. 

Vi prøver alltid å ringe deg dersom du har lagt inn telefonnummeret ditt i skjemaet. Får du et anrop fra 2310 23XX, så er det altså ikke en innpåsliten telefonselger som ringer, bare en av våre reiseglade reisespesialister ...

Mens du venter på svar fra oss, så kan du jo sjekke ut litt reiseinspirasjon.

Psst! Sjekk Søppelpost/Spamfilter dersom du savner svar fra oss. Det hender dessverre at vi havner der …

KILROY

 

Du vil snart motta en epostbekreftelse som sendes til {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...