{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Ulan Bator - Backpacking i herlig natur!
Reiser til Ulan Bator - Backpacking i herlig natur!

Reiser til Ulan Bator - Backpacking i herlig natur!

Opplev Mongolias hovedstad Ulan Bator, og føl byens spenning og opphisselse. Du kan enkelt fylle flere dager med opplevelser i denne storbyen som byr på så mangt. På dagtid kan du se alle attraksjonene, og når kvelden setter inn kan du gjøre deg klar til mongolsk natteliv. 

Spør oss om reiser til Ulan Bator

Ulan Bator er hovedstaden i Mongolia, og er en storby som kanskje sjokkerer deg litt i starten, men som du etter hvert vil finne bare mer og mer fascinerende. Trafikken er kaotisk, bygningene skyter opp fra enhver ledig kvadratmeter og byen er rett og slett fylt med betong. For å balansere dette byr Ulan Bator, på rolige klostre, koselige torv og elven Tuul Gol. Sett av nok tid til å besøke alle de interessante museene og severdighetene, samt til å stikke nesen innom en av byens mange flotte restauranter. Når det kommer til shopping finner du både det siste innen europeisk mote og unike, mongolske kasjmirkreasjoner som kan friste kredittkortet opp av lommeboken. Merk deg at Ulan Bator også kan nås med Vodkatrain - en legendarisk reise over kontinentet, og vel investerte feriedager. Spør oss i KILROY om reisetips!

Opplevelser i Ulan Bator

Ulan Bators hovedattraksjoner er klostrene, hvor av det mest kjente er Gandan. Et annet verdt å få med seg er Choijin Lama, som er et buddhistisk tempelmuseum. Besøk National Museum of History for å få en dypere innsikt i Mongolia som nasjon. Slapp av og nyt formiddagen på Sükbaatar Square før du deltar på en dagstur rundt hovedstaden. Om du befinner deg i Ulan Bator i juli måned må du sørge for at du får med deg festivalen Nadaam - landets største og mest kjente festival hvor det kjempes innen Mongoliastre tradisjonelle sportsgrener: bryting, hesteløs og bueskyting.

Reisen til og rundt i Ulan Bator

Internasjonale flytninger går til og fra Chinggis Khaan International Airport, som ligger 18 km fra sentrum av Ulan Bator. Hit ankommer fly fra Tokyo, Seoul, Berlin, Moskva, Irkutsk og Beijing. Taxier opererer på asfalterte veier, hvilket begrenser drosjesjåførenes arbeidshverdag en del. Husk alltid å avtale pris på forhånd! Byen har tre busstasjoner og en togstasjon. Med buss kan du reise rundt i Mongolia, og med tog videre til Russland og Kina. Byens sentrum er lite, så du kommer deg enkelt rundt til fots.

Våre reisetips til Ulan Bator

Ulan Bator er en relativt trygg og rolig storby, men som alle andre metropoler har den også noen mørkesider. Det viktigste er at du er obs på lommetyver og passer på i trafikken. Pass på alle eiendelene dine, spesielt under Nadaam-festivalen. Mongolere har ikke lært seg køsystem, så i stedet for å stå på rekke så bryter de seg frem. Hold din plass i en slik situasjon, og husk at verken høflighet eller sinne vil hjelpe deg frem.

Vil du reise til Ulan Bator?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Ulan Bator og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL MONGOLIA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...