{{ section.name }} Support

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Support
Søk etter destinasjoner, aktiviteter, opplevelsesreiser, reiseforslag, etc...

Vi fant {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} og {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} for '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Finner du fortsatt ikke det du leter etter?

Ta kontakt med oss, så får du hjelp av en av våre reisespesialister.
Reiser til Seoul - Sør-Koreas uforglemmelige hovedstad!
Reiser til Seoul - Sør-Koreas uforglemmelige hovedstad!

Reiser til Seoul - Sør-Koreas uforglemmelige hovedstad!

For deg som elsker pulserende storbyliv og samtidig har en interesse for kulturelle severdigheter, underholdning og unik mote er Seoul stedet for deg! Med dobbelt så mange innbyggere som i hele Norge til sammen er Seoul en sprudlende by som aldri sover. 

Spør oss om reiser til Seoul

Når du er i denne massive storbyen gjelder det å gjøre som de lokale - dra ned til Han River, elva som snor seg gjennom sentrum av Seoul. Her kan du dyppe varme og slitne ben i det forfriskende vannet, lene deg tilbake, smake på atmosfæren og kikke på folkene som går forbi.   

Gyeongbokgung Palace, eller bare Gyeonbok, er et annet must på lista. Palasset ble bygget i 1394 og ble senere rekonstruert i 1867. Navnet "Gyeongbokgung" oversettes til engelsk som "Palace Greatly Blessed by Heaven", noe som du vil se passer godt til det vakre palasset. Ta deg tid til å nyte stedet og sett av tid til å la inntrykkene synke inn mens du slapper av i de vakre hagene.   

Dagstur til den demilitariserte sonen

Det høres kanskje ekstremt ut, men vi kan virkelig anbefale deg å ta en dagstur fra Seoul for år besøke DMZ, den demilitariserte sonen mellom Sør- og Nord-Korea. Her får du se "the bridge of no return", der tidligere sørkoreanere tok et valg og gikk over grensen til Nord-Korea for aldri å returnere igjen. Du får også muligheten til å besøke en bygning som ligger på nordkoreansk grunn, og ta bilde med vakten som vokter døren til Nord-Korea. Vi anbefaler at du booker turen tidlig, da de må sjekke opp og bekrefte din nasjonalitet, samt formålet med besøket ditt. La være med å peke på de nordkoreanske vaktene og legg merke til den kunstige propagandalandsbyen som har blitt bygget på nordkoreansk side.

Byen som aldri sover

Seouls pulserende natteliv stopper aldri opp! Tempoet i denne fantastiske metropolen er i en klasse for seg selv og som besøkende er det lett å la seg rive med. Itaewon er stedet å oppholde seg i dersom du vil ha en intensiv natt med det beste fra Seouls natteliv.

Et annet must er en rusletur gjennom Seouls svar på Soho; Samcheongdong, en bydel som skiller seg betydelig fra resten av Seoul. Husene og bygningene her er mindre, og de smale smugene og smågatene ligner slett ikke Seouls ellers så karakteristiske storbypreg, med brede gater og gigantiske skyskrapere. I nærheten av Royal Palace ligger det dessuten et område fylt med interessante gallerier, motebutikker og kafeer. 

Unik shopping i Seoul

Elsker du å shoppe, kommer du til å elske Seoul! Det beste med Seoul er at hvert distrikt har sine egne shoppingområder, så du kommer garantert ikke til å gå glipp av noe. Er du opptatt av mote og shopping bør du likevel sørge for å ta turen innom motedistriktet Myeongdong, der du finner all verdens stiler - fra masseprodusert mainstream til unike, individuelle designere.

Avslutt en lang dag med shopping på en av Seouls mange restauranter. En kul opplevelse er å spise middag på N'Seoul Tower, en kveld der himmelen er klar. Utsikten du får over Seoul er rett å slett fantastisk!

Når er det best å reise til Seoul?

Høsten er den desidert beste tiden på året å reise til Seoul, for det da temperaturene er på sitt mest behagelige. Om sommeren blir det svært varmt og fuktig, mens det på vinteren blir temmelig kaldt. Juni og juli er monsuntid, og i januar og februar er det som regel mye snø.

Vil du reise til Seoul?

Book et uforpliktende møte med en reisespesialist og få hjelp til å planlegge reisen! Våre reisespesialister har lang erfaring med å skreddersy reiser til Seoul og kan hjelpe deg med å sette opp et reiseforslag som er perfekt for deg og dine ønsker. Du er hjertelig velkommen i en av våre butikker, men vi kan også ta møtet over telefon.

Book gratis reiserådgivning

alt

DESIGN DIN EGEN REISE TIL SØR-KOREA

Design din egen reise med tre enkle steg:

  1. Velg destinasjoner du drømmer om å oppleve 
  2. Angi budsjett og hva du er interessert i
  3. En av våre reisespesialister tar kontakt med deg

Hvordan fungerer det? 
Når du sender oss en henvendelse der du har angitt dine ønsker om reisemål og budsjett, vil en av våre reisespesialister lete etter de beste billettene og mulighetene, og deretter ta kontakt med deg.

Design din egen reise

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oops - Siden du prøver å nå er ikke tilgjengelig eller har blitt flyttet. Vi håper du finner det du leter etter her i stedet...